Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Amiinnnnnnn sanada bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsin tedavi ile mi oldu hadi umut ol bize
kısaca anlatayım canım..
ben 29 yaşındayım...prolaktin yüksekliğinden dolayı hep adetlerim düzensizdir.hep gecikir...bi dış gebelik geçirdim..sonra doktor sende polikistikover var dedi..doğum kontrol hapı kullandım...sonrasında rahim filmi çektirdim,hayatımda çektiğim en büyük acıydı...sonra bekledik ama bebeğimiz olmadı... sonrasında klomen kullandım ve iğne kullandım o ayda hamilelik olmadı ve adet oldum...yani 2 eylülde adet oldum.. sonra 4 ekimde adetim gecikinde kan testi yaptırdım ve negatif çıktı... sonrasında şehir dışında olduğum için doktoruma gidemedim,..1 kasımda eve döndüm ve dr. gittim..bi baktık kese.....6 haftalık hamileyim..hayatımda yaşadığım en güzel şoktu...Darısı sizlere inşallah...Ümitsiz olmayın...

Aaaaaaaaaaa ne kadar güzellllllllll cok güzel bi süpriz olmussssss masallahhhhh Rabbim saglıkla dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin

çok zor süreçlerden geçmişsin..Rabbim meleğini sağlıcakla sana bağışlasın inş.

kendimiz sıkıntı yapıyoruz olmuyor diye
bir de üstüne etraftakiler laf edince hiç çekilmez bir durum oluyor
misal benim kayınpeder kaç defadır ağzında bebek,bir de oğlan olcakmış sipariş veriyor

sorma o zaten en kötüsü ama ben uyardım yakınımdakileri sormayın diye...
bende istiyorum rabbim ne zaman nasip ederse dedim...

Selam canimm iyiyim sukur sen nasilsin ?
Evet oldum Dün öglen

iyiyim bende kuzum...
hadi hayırlısı olsun..yorulma yat dinlen 12 gün..
acı oluyormu? bende belki yaza doğru yaptırırım kendiliğinden olmazsa..:26:

günaydın kızlar bişey sorucam sizlerde de gün içinde duygu değişimleri oluyor mu mesela ben akşamları çok iyi oluyorum ama uyandığımda içimde bi mutsuzluk oluyo her sabah

günaydın kızlar bişey sorucam sizlerde de gün içinde duygu değişimleri oluyor mu mesela ben akşamları çok iyi oluyorum ama uyandığımda içimde bi mutsuzluk oluyo her sabah
ben çok yaşarım onu,hele bir de sabah işe gitmek olunca
her anımız bir değil,ufacık bir şey bile insanın halini değiştirebiliyor
çocuk konusunda dersen bazen çok umutluyum bazen de acaba diyorum

be geldim kızlar günaydınnnnnnnnnnn

günaydın kızzz

kızlar çok yoğunum aybizimmmmmm seni duyuyom ama konuşamıyom canım evet ya çocukla ilgili benimkisi bi umutluyum bi umutsuz sabahları uyanınca özellikle umutsuzluk oluyo akşam daha iyiyim sürekli aklımda bişeyin olması beni huzursuz ediyoooo

çok düşünüyoruz işte,ben bir şeyi kafama çok takarsam mutsuz oluyorum
mümkün olduğunca normal hayatımıza devam edip,bebeği de aklımızın bir köşesinde tutmalıyız.ama tedavi gerektiren durumlar daha yıpratıcı tabi
eşim bu konuda çok rahat,ben de onun gibi olmak istiyorum ama annelik duygusu,onu karnında taşımak insan bunları tatmak istiyor

Canim nasil yatip dinleniyim illa ki is guc oluyo ama kosturmadan yapiyorum :)
Yok aci yok acisiz asilama cok basit bi islem korkma..
insAllah seninde gonlune gore verir Rabbim kuzum

Canim nasil yatip dinleniyim illa ki is guc oluyo ama kosturmadan yapiyorum :)
Yok aci yok acisiz asilama cok basit bi islem korkma..
insAllah seninde gonlune gore verir Rabbim kuzum

amin inşallah kuzum....
valla boşver ya 12 gün bişey yapmasan eve bişey olmaz..:)
ben çatlatma iğnesi vuruldum doktor hiç iş yapma dedi bende cidden yapmadım hiç bişey :):)
sonra tuttu am sonuç hüsran oldu o ayrı tabi...hayırlısı meleğim..:26:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…