Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

çok severim arazi olmayı :) internet sıkıntılı iş yerinde canım,akşam da yorgunluk iş güç derken günler geçiyor işte
bir de meşgul etmemeye çalışıyorum kafamı bebişle

ben takmadım normalde adetım duzensız dı sadece onu duzene gırdırdı başka bir işe yaramadı bende herşey ters tepıyor galiba

ben takmadım normalde adetım duzensız dı sadece onu duzene gırdırdı başka bir işe yaramadı bende herşey ters tepıyor galiba
yanlış mı yazdın kız
bana mı diyon

hayıt suyuna devam ben de,ama unutmaya başladım yine ya.bak sabah içmedim sanırım

uykum gelmedi ya,sonra da film buldum d-smartta çok güzeldi..onu izleyeyim derken 2 olmuş saat,ben de şaştım kendime..yoksa tavuk gibi 12 olmadan uyurum ben

aynen benimde kocam 11 dedim mi yatakta olacak 3 gündür de hasta garibim 10 da uyuyo geliyo yemek yiyo sonra battaniye altına giriyo yatıyo sürekli bende ona çay yapıyorum sonra meyvasını getiriyorum aradım az önce nasıl oldun dedim bugünde yatim iyi olucam diyo dedim ki sen iyi alıştın bu duruma gülüyo bana neyse bu hafta önemli değil de haftaya iyi olsun lazım bana izlediğin filmin adı neydi canım?

evet onlar bize lazım

Hep Seni Aradım filmin adı canım.beyaz perde de çok iyi puanı yok ama hoşuma gitti benim

3 pasta kestim ve süper hediyeler heeeyyy ben çok mutluyum
bugün doğum günüsü kızıyım ben

canım iyiki doğmuşsun o zaman :))
teşekkürler canım
hediyelerden bahset canım,çok severim hediyelenmeyi

ayy sormaa yaa uzun bluzler,birde çok tarz yine tunik kadar uzun salaş yün bir yelek aayyy hepside çok zevkli hepside benim tarzım bayıldımm...
yarında eşimle çizme ve çanta alıcaz doğum günüsü hediyesi olarakk birde tayt alırım hediye giysilerle kombinlerim ohhh miss gibi garı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…