Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

çok yoğunsun sen bu aralar niyekine akşamları da yoksun

kızz misafirler falan geldi, dün akşamda dışarı çıktık kocişle, ondan giremedim işte... bebeği düşünmüyorum bu ay kafam rahat, acaba şu hastalık varmı kist varmı falan diye düşünmüyorummmmm, kafam güzeeel dünya güzzel İNVO güzeeell , tru güzel, sumeyyee güzel, ben güzelim güzelimm
Kız sen yine niye aglıyon

naber canım
3 pasta kestim ve süper hediyeler heeeyyy ben çok mutluyum
bugün doğum günüsü kızıyım ben

iyiki doğdunnnnn ttrrrrruuuuuu, en güzel hediye bebişin be trucuumm:103::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlarrr, foruma girdim ve bana uğur getirdiniz.test yaptım ikiside gayet kırmızı çıktı.ne olur dua edin bu sefer sağlıkla, imanla bebeğimi kucağıma alayım.

kızlarrr, foruma girdim ve bana uğur getirdiniz.test yaptım ikiside gayet kırmızı çıktı.ne olur dua edin bu sefer sağlıkla, imanla bebeğimi kucağıma alayım.

Gözün aydin canim tebrikler ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
Kac gun gecmisti adetin belirtin varmiydi :26:

Cnm dogum günün sanırım
Dogum günün kutlu olsunnnnnnn iyiki dogdun cnmmmmmmmm
sağolasın canım çok teşekkür ederimm

sağol canım benimm evet en büyük hediyem o sağlıcakla gelir inş. sıpa birde teyzoşları ona kanka yaparsaa ohhh çok mutlu olucazz dularımdasınız her daimm

Adet olacam galiba yoldaymis geliyormus gibi hissettim
gelmesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn hayırrrrrrrr Allahım nolur gelmesiiiiinnnn
bebeğinle,sevdiklerşnle nice güzel yıllarea:))
sağolasın canım..darısı hepinize inş.

Merhaba kızlar bende birgun anne olacağım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
merhaba canım hoşgeldin amiiiin inş.
eneeeee ayyyy hadi hayırlısı Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş. gelişmeleri yaz canım ben çok meraklıyım arkadaşlarımda öyle

tweety23 cüm iste burasi.. bilgili arkadasta true_blood nickli arkadas.. kendisi henuz taze anne adayi yani hamile
topigim kac kisiye ugurlu geldi belki sanada gelir INSALLAH

bende geldim inş bende bu topikte inş bebek haberi vereceğim

bende anne olacağım herkese haykıracağım ağlayacağımsevinçten sonra çok büyük bir kahkaha atacağım allaha şükredip dualar edeceğim bende ultrasondan bebğimi göreceğim karnımı seveceğim heyecanla tekme atmasını bekleyeceğim eşime göbeğimi sevdireceğim bebeğimin ultrason fotolarıyla albüm yapacağım test sonucumu saklayacağım bebeğime günlük yazacağım

onunla konuşacağım eşim ona saz çalacak ben şarkı söyleyeceğim minikcik tulumlar alacağım tabi ilkönce sarı patikler başucumda duracaklar eşyalarını özenle alacağım

ve sonra doğacak yumuk gözlerini kucağımda açıcak eşim sevinçten ağlayacak tabi bende koklayacağım onu kızkardeşim fotolarımızı çekecek kız olursa ecemsu erkek olursa mehmetali olacak isimleri vedaha hayal ettiğim birsürü şey bunları yaşayacağım inş bende anne olacağım

tweety23 cüm iste burasi.. bilgili arkadasta true_blood nickli arkadas.. kendisi henuz taze anne adayi yani hamile
topigim kac kisiye ugurlu geldi belki sanada gelir INSALLAH

inşallah canım inşallah sanada banada herkese uğurlu gelsin

INSALLAH cok guzel yazmissin en kisa zamanda seninde hamilelik haberini aliriz INSALLAH cani gonulden istiyorum bunu
bu arada kac yasindasin :) ben 23

Arkadaşlar 3 yıldır her ay bebişimin "ben yola çıktım geliyorum" demesini bekliyorum.büyük bir sabırla bekliyorum.yüce ALLAH'ım bu güzelliği bu mutluluğu bir gün bana ve anne olmak isteyen herkese yaşatır İNŞALLAHHHHHH.....hepimiz bu güzel duygunun sahibi oluruz İNŞALLAHHH.

amin amin amin aminnnnnnnnnnnn

günaydın kib günaydın kızlar ben çok yoğunum bu aralar takip edemiyorum sizi amma konuşmuşunuz yaaa truecum yeni yaşın sana mutluluk ve bebişini getirsin inşallah canımmm lahoya seni de tebrik ediyorum darısı başımıza..

günaydın kızlar ben çok yoğunum bu aralar takip edemiyorum sizi amma konuşmuşunuz yaaa truecum yeni yaşın sana mutluluk ve bebişini getirsin inşallah canımmm lahoya seni de tebrik ediyorum darısı başımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…