çok yoğunsun sen bu aralar niyekine akşamları da yoksun
Kız sen yine niye aglıyon
3 pasta kestim ve süper hediyeler heeeyyy ben çok mutluyum
bugün doğum günüsü kızıyım ben
3 pasta kestim ve süper hediyeler heeeyyy ben çok mutluyum
bugün doğum günüsü kızıyım ben
Merhaba kızlar bende birgun anne olacağım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
kızlarrr, foruma girdim ve bana uğur getirdiniz.test yaptım ikiside gayet kırmızı çıktı.ne olur dua edin bu sefer sağlıkla, imanla bebeğimi kucağıma alayım.
sağolasın canım çok teşekkür ederimmCnm dogum günün sanırım
Dogum günün kutlu olsunnnnnnn iyiki dogdun cnmmmmmmmm
sağol canım benimmkızz misafirler falan geldi, dün akşamda dışarı çıktık kocişle, ondan giremedim işte... bebeği düşünmüyorum bu ay kafam rahat, acaba şu hastalık varmı kist varmı falan diye düşünmüyorummmmm, kafam güzeeel dünya güzzel İNVO güzeeell , tru güzel, sumeyyee güzel, ben güzelim güzelimm
naber canım
iyiki doğdunnnnn ttrrrrruuuuuu, en güzel hediye bebişin be trucuumm:103::118::118::118::118::118::118::118::118:
Adet olacam galiba yoldaymis geliyormus gibi hissettim
sağolasın canım..darısı hepinize inş.bebeğinle,sevdiklerşnle nice güzel yıllarea:))
merhaba canım hoşgeldin amiiiin inş.Merhaba kızlar bende birgun anne olacağım inşallah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin :)
eneeeee ayyyy hadi hayırlısıkızlarrr, foruma girdim ve bana uğur getirdiniz.test yaptım ikiside gayet kırmızı çıktı.ne olur dua edin bu sefer sağlıkla, imanla bebeğimi kucağıma alayım.
tweety23 cüm iste burasi.. bilgili arkadasta true_blood nickli arkadas.. kendisi henuz taze anne adayi yani hamile
topigim kac kisiye ugurlu geldi belki sanada gelir INSALLAH
INSALLAH cok guzel yazmissin en kisa zamanda seninde hamilelik haberini aliriz INSALLAH cani gonulden istiyorum bunubende geldim inş bende bu topikte inş bebek haberi vereceğim
bende anne olacağım herkese haykıracağım ağlayacağımsevinçten sonra çok büyük bir kahkaha atacağım allaha şükredip dualar edeceğim bende ultrasondan bebğimi göreceğim karnımı seveceğim heyecanla tekme atmasını bekleyeceğim eşime göbeğimi sevdireceğim bebeğimin ultrason fotolarıyla albüm yapacağım test sonucumu saklayacağım bebeğime günlük yazacağım
onunla konuşacağım eşim ona saz çalacak ben şarkı söyleyeceğim minikcik tulumlar alacağım tabi ilkönce sarı patikler başucumda duracaklar eşyalarını özenle alacağım
ve sonra doğacak yumuk gözlerini kucağımda açıcak eşim sevinçten ağlayacak tabi bende koklayacağım onu kızkardeşim fotolarımızı çekecek kız olursa ecemsu erkek olursa mehmetali olacak isimleri vedaha hayal ettiğim birsürü şey bunları yaşayacağım inş bende anne olacağım
Arkadaşlar 3 yıldır her ay bebişimin "ben yola çıktım geliyorum" demesini bekliyorum. büyük bir sabırla bekliyorum. yüce ALLAH'ım bu güzelliği bu mutluluğu bir gün bana ve anne olmak isteyen herkese yaşatır İNŞALLAHHHHHH..... hepimiz bu güzel duygunun sahibi oluruz İNŞALLAHHH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?