- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
hoşgeldin tiviti 2tweety23 cüm iste burasi.. bilgili arkadasta true_blood nickli arkadas.. kendisi henuz taze anne adayi yani hamile
topigim kac kisiye ugurlu geldi belki sanada gelir INSALLAH
bende geldim inş bende bu topikte inş bebek haberi vereceğim
bende anne olacağım herkese haykıracağım ağlayacağımsevinçten sonra çok büyük bir kahkaha atacağım allaha şükredip dualar edeceğim bende ultrasondan bebğimi göreceğim karnımı seveceğim heyecanla tekme atmasını bekleyeceğim eşime göbeğimi sevdireceğim bebeğimin ultrason fotolarıyla albüm yapacağım test sonucumu saklayacağım bebeğime günlük yazacağım
onunla konuşacağım eşim ona saz çalacak ben şarkı söyleyeceğim minikcik tulumlar alacağım tabi ilkönce sarı patikler başucumda duracaklar eşyalarını özenle alacağım
ve sonra doğacak yumuk gözlerini kucağımda açıcak eşim sevinçten ağlayacak tabi bende koklayacağım onu kızkardeşim fotolarımızı çekecek kız olursa ecemsu erkek olursa mehmetali olacak isimleri vedaha hayal ettiğim birsürü şey bunları yaşayacağım inş bende anne olacağım
amin inşallah canımArkadaşlar 3 yıldır her ay bebişimin "ben yola çıktım geliyorum" demesini bekliyorum. büyük bir sabırla bekliyorum. yüce ALLAH'ım bu güzelliği bu mutluluğu bir gün bana ve anne olmak isteyen herkese yaşatır İNŞALLAHHHHHH..... hepimiz bu güzel duygunun sahibi oluruz İNŞALLAHHH.
good mornik ivogünaydın kib günaydın kızlar ben çok yoğunum bu aralar takip edemiyorum sizi amma konuşmuşunuz yaaa truecum yeni yaşın sana mutluluk ve bebişini getirsin inşallah canımmm lahoya seni de tebrik ediyorum darısı başımıza..
hoşgeldin tiviti 2evet canım buranın çakma dohturu benim muayene parasını hazırla
Rabbim tez zamanda hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin..tüm bu yazdıkların gerçek olsun inş.
amin inşallah canımRabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize... hoşgeldin ? bi sorununuz mu var canım neden olmadı 3 yıldır :26:
good mornik ivosağolasın canım arkadaşım yeni yaşımda hem anne hemde teyze olmak istiyorum inş.
bu ay inşallah hamiş haberi alacaksın canım ama kimden alırsın orasını Allah bilir kibden umutluyum ben kendimden de umutlu olmak istiyorum bakalım kısmet yeni bir ay yarın benim için başlıyorrrrrrrrrr hadi rastgele truecummmmm bu arada tekrardan çok mutlu ol nice yıllara canım..
Birgün bende anne olcagım insallah sacıma kurdelemi takıcam bebişimi koklıycam oy oy diyip popişine vuycam öpcem oyunlar oynıycazönce koca bebege kavusayım insallah :123:sonrada küçük bebişte sıra insallah ..allah hepimizin yardımcısı olsun
Gözün aydin canim tebrikler ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH
Kac gun gecmisti adetin belirtin varmiydi :26:
lahoyaa canım kan testi yaptırdın mıııgüzel haberleri ver bize tatlım
aslında burada birçok kişi hamile haberi almak için can atarken bunları yazmak zor geliyor.
adetimden 1gün önce test yaptım.15 kasımda bebiş ben geliyorum dedi bize :) 16 kasımda adet olmam gerekiyordu,11 inde kahverengi lekelenme gelmişti yine adet olucam sandım 3gün sonra tamamen kesildi lekelenme,her ay acaba hamilelelik belirtisi mi dediğim kasık ağrılarım,göğüs sancılarım bu ayda oldu fakat kendimi inandırmak istemiyordum(tabiki büyük umutlarla bekleyişte devam ediyordu).ama en belirgin belirtim,göğüs uçlarımdaki aşırı hassasiyet diyebilirim. kızlar nedense içimde garip bir durgunluk test yapmaya bile göndermedi,ama yrn gidicem. geçen seferki gebeliğimde başında 2gün arayla kan verdim sürekli takipteydim ama tutunamadı.Rabbim inş. kimsenin sevincini yarıda bırakmaz.
en kısa zamanda hepimiz mutlu haberimizi yazarız inş.
hamile olan arkadaşlar sizlerin ilk aydaki belirti neler.ben şu anda 4+4 deyim daha.
yarın gidicem canım talile. hcg değerime göre de doktora gidicem,aslında bu sefer kalp atışı duyuluncaya kadar gitmeyi düşünmüyorum,Allahın izniyle o gün gelirse tabii. senin nasıl gidiyor, vücudundaki değişikliikler neler?
yarın gidicem canım talile. hcg değerime göre de doktora gidicem,aslında bu sefer kalp atışı duyuluncaya kadar gitmeyi düşünmüyorum,Allahın izniyle o gün gelirse tabii. senin nasıl gidiyor, vücudundaki değişikliikler neler?
bu ay inşallah hamiş haberi alacaksın canım ama kimden alırsın orasını Allah bilir kibden umutluyum ben kendimden de umutlu olmak istiyorum bakalım kısmet yeni bir ay yarın benim için başlıyorrrrrrrrrr hadi rastgele truecummmmm bu arada tekrardan çok mutlu ol nice yıllara canım..
benimde ilk bebeğim tutunamamıştı 2.cisinde progestan içmiştim ama kalbi durdu..bu 3.bebek ve yine progestan içtim çok şükür şimdilik iyi kalp atımınıda duyduk...
canım Allah korusun bunun dış gebeliği var riski var doktora mutlaka git
Allaha bin şükür iyi gidiyor bulantım oluyor yazdım bi önceki mesaja ve gögüslerim çok acıyor..karnımda şişkinlik ve sertlik oldu... onun dışında çok şükür herşey iyi ama ben çok pimpirikliyim önceki kayıplardan dolayı :18::18: doğana kadar inanmıcam sanırım
harikasınız...canım sakın öyle düşünmee bence her hamile bir umut oluyor herkezee öyle olmasaydı bende bu topikte durmazdım gider hamile topiklerinde takılırdım..beraber çıktık bu yola inş. diğer arkadaşlarda peşimizden gelecek ve hep beraber bebeklerimizi konuşacağız
çooook sevindimm canımmm Rabbim sağlıklı,hayırlı bi evlat nasip etsin..
bende senin gibi yaşadım hiç belirtim yokru lekelenmem oldu..yok dedim ama sonra idrar testi yaptım sonrada kanda çıktı canımşimdi 8. haftamızı bitirmek üzereyiz..bende hiç belirti yoktu ama 2 haftadır gögüslerim sızlıyor ve mide bulantım çok oluyor...az ve sık yemek yemeğe çalış aç kalınca bulantı çok oluyor...
birde kan testi yaptır doktora git madem ilki tutunamadı tutunması için ilaç yazdır önlemini al canım...bol bol dinlennn veee kızlarrrrrrrrrrrrrrrr haydiiiiiiiiiinnnnnnn halayaaaaa
inş...Koca bebeğin nerde canım :44:
Amin sağolasın canım rabbim hepimize o günleri yaşatsın
işte buna halaayyy çekilirr hopaaaaaa, canımcım maşallah rabbim nazarlardan korusun, böyle haberler duyunca dayanamıyorum ağlıyorum o kadar güzeldi, rabbim isteyen herkese versin inşallaaahh
invoooo, kız ben ümitlenmiyorum eskisi gibi, beklentilerim azaldı, umutsuz vakayım ben artık, nasip belki bu ay belki bu aydanda yakınn, amaa senin tam zamanın geldi hadi bakalımm topiğimizin aralık annesi sen ol
teşekkürler kızlar inş. en kısa zamanda güzel haberler alıcaz hepimiz.
koca bebegim canım calısyo insallah 2 ay sonra aranıza katılcam allahın yardımıyla insallah amin amin amin hepimize anne olmayı nasip etsin allah
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbbbb umudunu asla yitirmee bak ben tüm umutlarımı yitirmişken bebek heceeee yaptıtrruuuuuuuuuuuuuuuu beni seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeev, bide teyzesiii bebişii ççooookkk kocamaaan öpüyoo
ayy bebişin adı ne olcak truu
harikasınız...
koca bebegim canım calısyo insallah 2 ay sonra aranıza katılcam allahın yardımıyla insallah amin amin amin hepimize anne olmayı nasip etsin allah
sen yeni evlencekssssiiiinnnnayyy ne güzeeeel çok güzel günler bugünlerin kıymetini bil, hiçbirşeye canını sıkma tadını çıkar sadece hayatta yaşayabileceğin tek an lardan bitanesi çünkü.....
canım kusura bakma ben bakar körüm2 ayınız kalmış tebrik ederiiiimmmm
hemencecik bebişinizde teşrif eder aramıza katılırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?