Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

amin sağolasın canım
inşallaaah canım Rabbim kimseyi evlatla sınamasın tez zamanda sağlıklı bebişler versin...
ayy utandırıyon bizi biz ara sıra tatlı oluyoruz ara sırada deliriyoruz sende hoşgeldin aramıza

neler olmuş burda böyle ben yokken kıskanıyorum ama hııııııııııııı :)

vuvvvvvvvvvvv ben annemi olayım inşallah canım ya sen niye umutsuzmuşsun ki yok öyle bişey bence sen de en yakın zamanda inşallah anne olacaksın bizlerde inşallahhhhhhhhhhhh bu aralar topiklerde o kadar çok hamiş haberi oluyo ki inanamıyorum yaaa sanki sırayla hepimiz olucaz gibi gibi..

canım hazır yeni hamişsin göz kalemiyle göbüsüne adımı duygu diye yazarmısın ben bu ugura inanıyorum bi hamişin göbüsüne adımı yazdırmıstım nişanlandım sükür Allahın sayesinde sende yazarmısın adımı ben ve hamiş kalmak isteyen arkadslarımınkini bide cansu ve aypala blutefe diede yazarmısın bu arkadaslarda bebek cok istiyor rica etsem yazdıktan sonrada kimin adının silindiğini söyliycen olurmu yaparmısın

ayy ilk defa duyuyorum böyle bişi ne demek canım yazarım eşime göstermiyim bari yoksa dalga geçer
tükenmez olsa zor çıkar ama göz kalemiyle çabuk silinir..
yazarım ve arkadaşlarınada bol bol dua ederim canım

insallah canım insallah amin amin amin hele bi koca bebişime kavusayım insallah....hihi yok yok bana pozitif bir enerji geldi sizden ne güzel masallah Allahbebişini sana bagıslasın amin

canım hosgeldin kıskanma sende gel kuzuuuu

cok sagol canım benim insallah benim dileğim sevdigimle evlenip hayırlı bir sekilde anne olmak ozaman söle yapayım göz kalemiyle canım
Allah razı olsun ve yazdırmak isteyen arkadaslar adlarını yazdırsın ben ugruna inanıyorum

duygu
aypala
cansu
blutefe

prolaktinim yükselir diye korkuyorum o yüzden heyecan sıkıntı stres yok, bebişi düşünmüyorum bu ay, ö beni düşünsün birazdaa hıhhhhh
bende severim derin ve duru adını.. aaayyy mercimek olsun şimdilikkkk

hhii kızlar Allah razı olsun ne tatlısınız siz yaaaaaaaaaaaaaaaa.insallah katılcam aranıza insallahhhhhhhhhhhh tatlı kızzzz

ne tatli bir topik bu böyleeeeeeeeeeeeeeee

teşekkürler cannıım hayat bu topikteee, hep,imizden allah razı olur inşallaaaahhh, bebişlerimizi kucağımıza alırızzz inşallaaahhh

invoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

kıskanma tatlım aç bi falım

:111: :111: :111: :111: :111: :111:

amin insallah amin amin amin

slm arkadaşlar,ben bu ayki umutlarımı bugün sabah ışıklarıyla yine kaybettim.anne olmayı isteyipte olamamak çok zormuş.keşke sizler gibi biraz neşem olabilseydi ama yapamıyorum.

kaçıncı denemendi ki canım benim bu 7.denemem biliyo musun yani bazen neşeliyiz böyle kızlar sağolsun coşturuyolar beni de canım bak şu an ezan okunuyo inşallahhhhh tez zamanda alırız hepimiz o güzel haberi canım ya emin ol bende senin gibi oluyorum her ay belkide daha kötü ama neşelenmek zo run da yımmmmmmmmmmmm yapacak bişey yokkkkkkkkkkkkkkk bazen bunun için kendimi zorluyorum bile

yeni mi anladınnnnnn :111:

slm arkadaşlar,ben bu ayki umutlarımı bugün sabah ışıklarıyla yine kaybettim.anne olmayı isteyipte olamamak çok zormuş.keşke sizler gibi biraz neşem olabilseydi ama yapamıyorum.
bizz en kötü anlarımızı da en güzel anlarımızı da birlikte yaşıyoruz canım, ben geçen ay pozitifi gördüm idrarda ağlaya ağlaya canım çıktı mutluluktan, sonra kan tahliline fakat kan tahlili negatifti... ben ağlarken bu topikteki kızlarla yaşadım ilk heyecanımı ilk mutluluğumu, pes ettiğimde kızlar tuttu elimden, sadece ben değil hepimiz kötü günler geçiriyoruz belkide ama takdiri ilahı elden bir şey gelmiyor, bizde birbirimizle eğlenmeyi öğrendik bu zaman içinde.... hep birbirimiz için dua ediyoruz rabbim kabul eder inşallah bir gün zamanı var diyoruz tek tesellimizz... sende katıl bize sıkma canını bidahaki ay güzel haberlerini alırsın inşallaaahh

bu benim kistin gitmesinden sonraki ikici denemem yani iki aydır ilaç kullanıyorum yumurtalar istenilen boyuta geliyor hatta birden fazla ama denemeler sonuçsuz.herzaman umut vardır ama bazen gücünün tükendiği noktadaymış gibi hissediyorsun.eminim anlıyorsundur beni.sen kaç yıllık evlisin.

teşekkürler arkadaşım,desteğin için sağol.bu duyguyu ancak bizim gibi bu durumu yaşayanlar en iyi anlar zaten.iyiki aranıza katılmışım.benimde elimden tutun olurmu.pes etmekten yoruldum.düşüp tekrar kalmaktan yoruldum.eşime babalık duygusu yaşatamaktan yorulmu ama yinede şükrediyorum.dilerim bir gün bizde içimizde o minik sevgiyi hissederiz.

INSALLAH cok guzel yazmissin en kisa zamanda seninde hamilelik haberini aliriz INSALLAH cani gonulden istiyorum bunu
bu arada kac yasindasin :) ben 23

inşallah canım inşallah ben 22 yaşındayım

bacının gülü ya benide hiç unutmaz düşünürmüş öperim tatlı yanaklardan canım benim evet ya cansu da yazsın bakalım nezaman silinmesi lazımmış ismimizin 1 gün içindemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…