- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
hhii kızlar Allah razı olsun ne tatlısınız siz yaaaaaaaaaaaaaaaa.insallah katılcam aranıza insallahhhhhhhhhhhh tatlı kızzzz
insallah canım sagolasın.hihi olur böyle kuzum sen hamişmisin öylemi gördüm Allah bebegini sana bagıslasın lkuzummmmmmmm darısı bizlere insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne tatli bir topik bu böyleeeeeeeeeeeeeeee
hhii kızlar Allah razı olsun ne tatlısınız siz yaaaaaaaaaaaaaaaa.insallah katılcam aranıza insallahhhhhhhhhhhh tatlı kızzzz
insallah canım sagolasın.hihi olur böyle kuzum sen hamişmisin öylemi gördüm Allah bebegini sana bagıslasın lkuzummmmmmmm darısı bizlere insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
işte buna halaayyy çekilirr hopaaaaaa, canımcım maşallah rabbim nazarlardan korusun, böyle haberler duyunca dayanamıyorum ağlıyorum o kadar güzeldi, rabbim isteyen herkese versin inşallaaahh
invoooo, kız ben ümitlenmiyorum eskisi gibi, beklentilerim azaldı, umutsuz vakayım ben artık, nasip belki bu ay belki bu aydanda yakınn, amaa senin tam zamanın geldi hadi bakalımm topiğimizin aralık annesi sen ol
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbbbb umudunu asla yitirmee bak ben tüm umutlarımı yitirmişken bebek heceeee yaptılahoyada kahve lekelenme yaşamış....Rabbim meleğini nasip etsin bu ay sana 3 yumoşun var biz senden çok umutluyuz
bilmem isim nee olur bebişim sağlıklı doğarsaa eşimin ailesi maydonoz olur zaten eltime yaptıkları gibiama ben kız ismi olarak duru ve derin ismini çok severim erkek adı olarak sadece eşimin ismini severim birde yeğenim var adı ege o ismi severim
canım hazır yeni hamişsin göz kalemiyle göbüsüne adımı duygu diye yazarmısın ben bu ugura inanıyorum bi hamişin göbüsüne adımı yazdırmıstım nişanlandım sükür Allahın sayesinde sende yazarmısın adımı ben ve hamiş kalmak isteyen arkadslarımınkini bide cansu ve aypala blutefe diede yazarmısın bu arkadaslarda bebek cok istiyor rica etsem yazdıktan sonrada kimin adının silindiğini söyliycen olurmu yaparmısın
amin sağolasın canım
inşallaaah canım Rabbim kimseyi evlatla sınamasın tez zamanda sağlıklı bebişler versin...
ayy utandırıyon bizibiz ara sıra tatlı oluyoruz ara sırada deliriyoruz sende hoşgeldin aramıza
neler olmuş burda böyle ben yokken kıskanıyorum ama hııııııııııııı :)
ayy ilk defa duyuyorum böyle bişi ne demek canım yazarım eşime göstermiyim bari yoksa dalga geçer
tükenmez olsa zor çıkar ama göz kalemiyle çabuk silinir..
yazarım ve arkadaşlarınada bol bol dua ederim canım
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbbbb umudunu asla yitirmee bak ben tüm umutlarımı yitirmişken bebek heceeee yaptılahoyada kahve lekelenme yaşamış....Rabbim meleğini nasip etsin bu ay sana 3 yumoşun var biz senden çok umutluyuz
bilmem isim nee olur bebişim sağlıklı doğarsaa eşimin ailesi maydonoz olur zaten eltime yaptıkları gibiama ben kız ismi olarak duru ve derin ismini çok severim erkek adı olarak sadece eşimin ismini severim birde yeğenim var adı ege o ismi severim
neler olmuş burda böyle ben yokken kıskanıyorum ama hııııııııııııı :)
prolaktinim yükselir diye korkuyorum o yüzden heyecan sıkıntı stres yok, bebişi düşünmüyorum bu ay, ö beni düşünsün birazdaa hıhhhhh
bende severim derin ve duru adını.. aaayyy mercimek olsun şimdilikkkk
teşekkürler cannıım hayat bu topikteee, hep,imizden allah razı olur inşallaaaahhh, bebişlerimizi kucağımıza alırızzz inşallaaahhh
invoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kıskanma tatlım aç bi falım
prolaktinim yükselir diye korkuyorum o yüzden heyecan sıkıntı stres yok, bebişi düşünmüyorum bu ay, ö beni düşünsün birazdaa hıhhhhh
bende severim derin ve duru adını.. aaayyy mercimek olsun şimdilikkkk
teşekkürler cannıım hayat bu topikteee, hep,imizden allah razı olur inşallaaaahhh, bebişlerimizi kucağımıza alırızzz inşallaaahhh
invoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
kıskanma tatlım aç bi falım
:111: :111: :111: :111: :111: :111:
amin insallah amin amin amin
delisin delisinnn:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
slm arkadaşlar,ben bu ayki umutlarımı bugün sabah ışıklarıyla yine kaybettim.anne olmayı isteyipte olamamak çok zormuş.keşke sizler gibi biraz neşem olabilseydi ama yapamıyorum.
yeni mi anladınnnnnn:111:
bizz en kötü anlarımızı da en güzel anlarımızı da birlikte yaşıyoruz canım, ben geçen ay pozitifi gördüm idrarda ağlaya ağlaya canım çıktı mutluluktan, sonra kan tahliline fakat kan tahlili negatifti... ben ağlarken bu topikteki kızlarla yaşadım ilk heyecanımı ilk mutluluğumu, pes ettiğimde kızlar tuttu elimden, sadece ben değil hepimiz kötü günler geçiriyoruz belkide ama takdiri ilahı elden bir şey gelmiyor, bizde birbirimizle eğlenmeyi öğrendik bu zaman içinde....slm arkadaşlar,ben bu ayki umutlarımı bugün sabah ışıklarıyla yine kaybettim.anne olmayı isteyipte olamamak çok zormuş.keşke sizler gibi biraz neşem olabilseydi ama yapamıyorum.
kaçıncı denemendi ki canım benim bu 7.denemem biliyo musun yani bazen neşeliyiz böyle kızlar sağolsun coşturuyolar beni de canım bak şu an ezan okunuyo inşallahhhhh tez zamanda alırız hepimiz o güzel haberi canım ya emin ol bende senin gibi oluyorum her ay belkide daha kötü ama neşelenmek zo run da yımmmmmmmmmmmm yapacak bişey yokkkkkkkkkkkkkkk bazen bunun için kendimi zorluyorum bile
bizz en kötü anlarımızı da en güzel anlarımızı da birlikte yaşıyoruz canım, ben geçen ay pozitifi gördüm idrarda ağlaya ağlaya canım çıktı mutluluktan, sonra kan tahliline fakat kan tahlili negatifti... ben ağlarken bu topikteki kızlarla yaşadım ilk heyecanımı ilk mutluluğumu, pes ettiğimde kızlar tuttu elimden, sadece ben değil hepimiz kötü günler geçiriyoruz belkide ama takdiri ilahı elden bir şey gelmiyor, bizde birbirimizle eğlenmeyi öğrendik bu zaman içinde....hep birbirimiz için dua ediyoruz rabbim kabul eder inşallah bir gün zamanı var diyoruz tek tesellimizz... sende katıl bize sıkma canını bidahaki ay güzel haberlerini alırsın inşallaaahh
INSALLAH cok guzel yazmissin en kisa zamanda seninde hamilelik haberini aliriz INSALLAH cani gonulden istiyorum bunu
bu arada kac yasindasin :) ben 23
canım hazır yeni hamişsin göz kalemiyle göbüsüne adımı duygu diye yazarmısın ben bu ugura inanıyorum bi hamişin göbüsüne adımı yazdırmıstım nişanlandım sükür Allahın sayesinde sende yazarmısın adımı ben ve hamiş kalmak isteyen arkadslarımınkini bide cansu ve aypala blutefe diede yazarmısın bu arkadaslarda bebek cok istiyor rica etsem yazdıktan sonrada kimin adının silindiğini söyliycen olurmu yaparmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?