Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ya kızlar doktor artık bu ay yumurta büyümez dediği halde bir heves kıpırtı var içimde yumurtalıklarımda ağrı var aşırı olmasada
yine 6 aralıkta hüsrana uğrayacağımı bile bile umutlanıyorum sonrA umutlar çöpe ben hayalkırıklığının koynuna

inş doktor yanılırda olur ya yumoşlar büyür offff offffff

bacının gülü ya benide hiç unutmaz düşünürmüş öperim tatlı yanaklardan canım benim evet ya cansu da yazsın bakalım nezaman silinmesi lazımmış ismimizin 1 gün içindemi

canım benim hiçbir el kucak bos kalmasın hep aklımdasınızkibilmiyomki canım bende sercemin bir topiğinde görmüştüm benim adım silinmemişti ama hani silinsin silinmesin ugur getirsin diye yazdırmıstım.sagolsun yazdı.arkadas yazsın bakalım haber eder canım...heralde bi gün sonra canım tahminimce.simdi hamiş görünce adımı yazdırıyombebegin uguru bizede gelsin diyebende cok öpyom datlı yanaklarını datlı bacımallah herkese nasip etsin bebis amin bizlerede

niye büyümüyor yumurtalar(

buarada kızlar allah izin verirse ben yarın ve cumartesi oruç tutmayı düşünüyorum ve bizimdebebişimizolsun arkadaşımızın duyguşumun paylaştığı bir dua var onuda yapacağım gecede inş bu ay çok mübarek ay biliyorsunuz inş dualarımız kabul olur ne dersiniz beraber tutalımmı oruçları birbirimize dua edelim iftara bendensizin ama

niye büyümüyor yumurtalar(

canım pcos var ya bende bu ay günde 3 doz klomen kullanmama rağmen hiç büyüme olmamış dün gittim doktora 16.günmdü artık büyümez dedi ama yinede ilşki önerdi anlam veremedim benim kafama takılan 3 5 mm de olsa büyümesi lazım değilmi doktorum hiç büyümemiş diyo kiloluda sayılamam

allah kabul etsin canım yap insallah duaların kabul olsun göbüsün böle olsun

Ve hepinizin hepimizin kızlar insallah amin

evet kuzum amin

inşallah bende yazdırayım eltime ismimi inş bebişlrimz olsunda bizi uykusuz bıraksın amin

bende 15.günü gittim hala büyümemiş dedi( 21 günü test yaptır dedi her ay 10.günü oluyordu 3 aydır gidiyorum doktora bu ay neden böyle oldu anlamadım..7 ay önce benim bir düşüğüm oldu doğal yollarla kalmıştım hamile..çok morolim bozuk(

21.günü ne testi yapacaksın canım bikez hamile kalmışsn yine olur inş sendedemi pcos var heray yumurtamı oluyordu 10.gün yani "10.günü büyüyormuydu

Ben aliskinim canim uzulmuyorum artik
ruyamdada hamileymisim doktorda muayne filan oluyordum cok heycanliydi ama ruyada kaldi yine

ben rüyamda bile görmüyorum bir görsem olacak herhalde eltimi kuzeninm eşini hamile gördüm onlar hamile kaldı 1 aygeçmeden inş gerçek olur birgün rüyaların canm

Ben regl oldum Yine gol degil malesef hakkimizda hayirlisi...

sen yine regl oluyorsun bende oda yok heray umutlanıyorum adetlerim çok düzensiz 2 yıldır kendiliğimden regl olmadım hiç evlendikten sonra kilo aldım çok değil ama yinede 3 5 kilo fazlam var zayıfken 3 .5 .8 ayda oluyordu kilo aldım hiç olmamaya başladı
dün rejime başladım şuanda büyük bir tost yiyorum şekerli bir çayla gel yiyelim rejimi bozdum bile boyum 164 kilom 66

59 60 kiloyken fena değildi düzenim zayıflamam gerek sanırım ama eşim zayıflama diyor kendisi maşşallh iri yapılı ondan çok küçük durma yanımda diyo

21.günü ne testi yapacaksın canım bikez hamile kalmışsn yine olur inş sendedemi pcos var heray yumurtamı oluyordu 10.gün yani "10.günü büyüyormuydu

sanırım doktora 10.gün gittiğinde yumoşu büyümüş oluyodu canım pco yoktur zannetmiyorum heray oluyosa zaten söylerdi doktor normal bir bayan yılda 1 kere falan yumoş olmayabiliyomuş canım bu normal yani kasma kendini dicem ama demiyorum çünkü kasıcaksın biliyorum geçen ayda bana dedi doktor yok bu ay yumoş ovü testin var mı ben 20.gün yumurtladım ama hissettim ovüdede çift çizgi gördüm en koyusundan ama doktor yok demişti..ben de anlamadım valla..

birbuçuk yıllık 2012 haziranda evlendim canım

ben rüyamda bile görmüyorum bir görsem olacak herhalde eltimi kuzeninm eşini hamile gördüm onlar hamile kaldı 1 aygeçmeden inş gerçek olur birgün rüyaların canm
INSALLAH :)

INSALLAH seninde duzene girer canim bendede oluyor bazen gecikmeler bi 10 gun filan bazende gunu gunune oluyorum,
bende asiri tuylenme var birde.. benimde boyum 161 kilom 51 filan zayifim bende oh oh afiyet olsun tostuda severim cayida sekerli icerim zaten kilon cok asiri degil sanki ya ama bi 5 6 kilo fena olmaz verirsin onudabenimde esim yanimda buyuk duruyor bazen disarda sakasina baba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…