bacının gülü ya benide hiç unutmaz düşünürmüş öperim tatlı yanaklardan canım benim evet ya cansu da yazsın bakalım nezaman silinmesi lazımmış ismimizin 1 gün içindemi
ya kızlar doktor artık bu ay yumurta büyümez dediği halde bir heves kıpırtı var içimde yumurtalıklarımda ağrı var aşırı olmasada
yine 6 aralıkta hüsrana uğrayacağımı bile bile umutlanıyorum sonrA umutlar çöpe ben hayalkırıklığının koynuna
inş doktor yanılırda olur ya yumoşlar büyür offff offffff
niye büyümüyor yumurtalar(
buarada kızlar allah izin verirse ben yarın ve cumartesi oruç tutmayı düşünüyorum ve bizimdebebişimizolsun arkadaşımızın duyguşumun paylaştığı bir dua var onuda yapacağım gecede inş bu ay çok mübarek ay biliyorsunuz inş dualarımız kabul olur ne dersiniz beraber tutalımmı oruçları birbirimize dua edelim iftara bendensizinAma
canım benim hiçbir el kucak bos kalmasın hep aklımdasınızkibilmiyomki canım bende sercemin bir topiğinde görmüştüm benim adım silinmemişti ama hani silinsin silinmesin ugur getirsin diye yazdırmıstım.sagolsun yazdı.arkadas yazsın bakalım haber eder canım...heralde bi gün sonra canım tahminimce.simdi hamiş görünce adımı yazdırıyom bebegin uguru bizede gelsin diye bende cok öpyom datlı yanaklarını datlı bacım allah herkese nasip etsin bebis amin bizlerede
allah kabul etsin canım yap insallah duaların kabul olsun göbüsün böle olsun
Ve hepinizin hepimizin kızlar insallah amin
canım pcos var ya bende bu ay günde 3 doz klomen kullanmama rağmen hiç büyüme olmamış dün gittim doktora 16.günmdü artık büyümez dedi ama yinede ilşki önerdi anlam veremedim benim kafama takılan 3 5 mm de olsa büyümesi lazım değilmi doktorum hiç büyümemiş diyo kiloluda sayılamam
Ben regl oldumYine gol degil malesef hakkimizda hayirlisi...
hayırlısı olsun canım sıkma canını
bende 15.günü gittim hala büyümemiş dedi( 21 günü test yaptır dedi her ay 10.günü oluyordu 3 aydır gidiyorum doktora bu ay neden böyle oldu anlamadım..7 ay önce benim bir düşüğüm oldu doğal yollarla kalmıştım hamile..çok morolim bozuk (
Ben aliskinim canim uzulmuyorum artik
ruyamdada hamileymisim doktorda muayne filan oluyordum cok heycanliydi ama ruyada kaldi yine
21.günü ne testi yapacaksın canım bikez hamile kalmışsn yine olur inş sendedemi pcos var heray yumurtamı oluyordu 10.gün yani "10.günü büyüyormuydu
klomenli delliiiii
bu benim kistin gitmesinden sonraki ikici denemem yani iki aydır ilaç kullanıyorum yumurtalar istenilen boyuta geliyor hatta birden fazla ama denemeler sonuçsuz.herzaman umut vardır ama bazen gücünün tükendiği noktadaymış gibi hissediyorsun.eminim anlıyorsundur beni.sen kaç yıllık evlisin.
INSALLAH :)ben rüyamda bile görmüyorum bir görsem olacak herhalde eltimi kuzeninm eşini hamile gördüm onlar hamile kaldı 1 aygeçmeden inş gerçek olur birgün rüyaların canm
sen yine regl oluyorsun bende oda yok heray umutlanıyorum adetlerim çok düzensiz 2 yıldır kendiliğimden regl olmadım hiç evlendikten sonra kilo aldım çok değil ama yinede 3 5 kilo fazlam var zayıfken 3 .5 .8 ayda oluyordu kilo aldım hiç olmamaya başladı
dün rejime başladım şuanda büyük bir tost yiyorum şekerli bir çayla gel yiyelimrejimi bozdum bile boyum 164 kilom 66
59 60 kiloyken fena değildi düzenim zayıflamam gerek sanırım ama eşim zayıflama diyor kendisi maşşallh iri yapılı ondan çok küçük durma yanımda diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?