- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
bu ay gitmedik cnm dr a sana msj da yazmıstım ama yumurtlama oldu 21. günde kan aldırdık emin olmak için ama sonuç yine hüsran 2 ay kullandım klomen bu ay gitmemiştik dr a sordum rahim filmini daha erken diyo sinir oluyorum ya tüpler tıkalıysa neden baştan herşeyi yapmıyo şu dr lar anlamıyorm
Geçenki asilamadan sonra saglam 15 gun boyunca kasik agrilarim cok olmustu.
Ama su anda hiç yok :26:
Asilamadan once 1 hafta sogan suyu icmistim :44:
Iyi geceler kizlar nasilsiniz ?
:26:
Ben ruyamda bu topikten birinin 41 kez yasin okudum hamile kaldim dedigini gordum..:44::44:
bu ay hamile haberleri alıcaz içime öyle doğuyor dün bi rüya gördüm tam hatırlamıyorum ama hamileler vardı sadece bitterkuzucuğun adını hatırlıyorum oda hamileymiş inş. gerçekleşir..kocaman takvimlerimizi yaparız..
betaların katlanmaları
keselerin gözükmeleri
kalp atışlarının duyulmaları
tahlil yorumlamalar,kese bebek mm kıyaslamalar vs. bebişlerimize ciciler alıcaz,patikler örücezz hep birbirimize anlatıcaz...
ultrasona girerken bir çoğunuz mutluluktan ağlayacakk ve burada sevinçten delirerek anlatacaksınız...
sonra iyiki bu true önden hamile kalmış doğum tecrübesini anlatır bize diyeceksiniz..bende sizi korkutucam hepiniz sezeryan isteyeceksiniz
Rabbim ne yazdıysa o olur inş.ben hala rüyadayım doğana kadar inanmayacağım anne olacağıma..2 kayıptan sonra bu bebeğimde melek olmaz,inş. bu defa kokusunu koklamak banada nasip olur...inş. peş peşe hep beraber kucaklarımıza bebeklerimizi alırız..
veeee son olarak dua bol bol dua edeceğiz..Rabbimin kudreti merhameti sonsuz...inş. bu güzel günleri hep beraber yaşatacak bize...
kızlar günaydınlarrrr dün perte çıktım ben resmen fenalardayım evi yerleştir yerleştir bitmiyo akşam saat 22 ye kadar çalıştım hala da ev fena gecede uyuyamadım her tarafım ağrıyodu ayaklarımın altı sızları bileklerim falan neyse bundan sonrasını artık yavaş yavaş yapıcam bugünde doktor kontrolüm var valla bebek işini bu ay biraz beynimden attım gibi işten vakit bulamıyorum şu 2-3 gündür hiç aklıma gelmiyo diyebilirim şimdi de işyerindeyim evde internet yok malüm henüz kurulmadı güzel bir hafta olsun inşallah canlarım öptüm sizleri..
bu ay gitmedik cnm dr a sana msj da yazmıstım ama yumurtlama oldu 21. günde kan aldırdık emin olmak için ama sonuç yine hüsran 2 ay kullandım klomen bu ay gitmemiştik dr a sordum rahim filmini daha erken diyo sinir oluyorum ya tüpler tıkalıysa neden baştan herşeyi yapmıyo şu dr
Merhaba araniza yeni kaldim
bırak o zaman hayıtı canım zaten her bitkisel şeyin yada her ilacın herkeze faydası olacak diye bi kaide yok..
ama topiklerde oku istersen hep günde 2 defa içip kilo veren çokdüzenli kullanmalı ve düzenli yemek yemelisin kesin faydasını görürsün belki dozu az gelmiştir sana bende evde otururken kışın vermiştim kiloyu
yaz mutlaka doktordan gelincee
iyiyiz canım sen nasılsın
bugün kaçıncı gün aşılamanınbu ay bende umutluyum bende rüya gördüm bi kaç tane hamiş vardı ama bi tek bitterkuzucuğun adı geçiyordu oda hamileymiş hayırlısı inş. bu ay herkez güzel haberler verir
prolaktinimde 393,9 cıkmıs sınır 496 sanki biraz yüksekgeldikan tahlilini doktora gösteremedim doguma gitmişti carsmba göstercem
Rabbim güzel gönlüne göre versin canım.. inşallahh canım...
iyi geceleryarın güzel haberlerini bekliyorum kocaman öpüyorum
slm anne adayları :) uzun zamandır giremedim nasılsınız umarım bebek haberleri vardır
bugün benim bat günüm.. fakat 2 gün önce yani c.tesi günü 3-4 damla gibi kahverengi lekeler geldi ve durdu bir dahada gelmedi.
o günden beri bakıyorum hala hastalanacak gibi de bir belirtim yok.
çok değişik.. ilk defa oldu böyle birşey. sabah ta test yapayım dedim negatif çıktı...
testler kaç gün geçince gösterir bilen var mı hamilelik varsa eğer ?
hoşgeldin tiviti 2evet canım buranın çakma dohturu benim muayene parasını hazırla
Rabbim tez zamanda hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin..tüm bu yazdıkların gerçek olsun inş.
amin inşallah canımRabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize... hoşgeldin ? bi sorununuz mu var canım neden olmadı 3 yıldır :26:
good mornik ivosağolasın canım arkadaşım yeni yaşımda hem anne hemde teyze olmak istiyorum inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?