Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

doktordan doktora fark ediyor banada ilk bi salak doktor direk klomen başladı klomendede çatlatmadı yumurtam kist oldu..kist içimde patladı bayıldım acill servise kocam yetiştirdi...
hatta kadın direk gonal-f geçelim dedi ama içime sinmedi başka doktora gittim..dedim ilaçlarım var tedavi başlayalım..bana dedi hooop hani senin eşinin sperm testi? hani senin rahim flimin? tabi ben şok niye ki falan oldum
bana dediki bak bunlar çok pahalı iğneler ve devlet belli bir mg kadar ödüyor..yazık değilmi yarısını devlet ödese bile bi dünya para tutuyor...sonrası raporlada alamazsın dedi.. eğer eşinin spermi yoksa direk tüp bebeğe sevk ederim boşa oyalamam..tüpün tıkalıysa ne olacak dedi... yazık değil mi sana her ay umut versem sen hüsrana uğraşan ve psikolojinde bozulsaa...birde hormonlar aşırı kilo yapar dedi...bana sevk yazdı hsg için ve yolladı.. ve hormon testi yaptırıp bu süre zarfında kilo ver dedi bana şeker hapı yazdı...

ben bu doktora hala dua ederim iyiki ona gitmişim sen başka bi doktora daha gözük canım

Geçenki asilamadan sonra saglam 15 gun boyunca kasik agrilarim cok olmustu.
Ama su anda hiç yok :26:
Asilamadan once 1 hafta sogan suyu icmistim :44:

kızlar günaydınlarrrr dün perte çıktım ben resmen fenalardayım evi yerleştir yerleştir bitmiyo akşam saat 22 ye kadar çalıştım hala da ev fena gecede uyuyamadım her tarafım ağrıyodu ayaklarımın altı sızları bileklerim falan neyse bundan sonrasını artık yavaş yavaş yapıcam bugünde doktor kontrolüm var valla bebek işini bu ay biraz beynimden attım gibi işten vakit bulamıyorum şu 2-3 gündür hiç aklıma gelmiyo diyebilirim şimdi de işyerindeyim evde internet yok malüm henüz kurulmadı güzel bir hafta olsun inşallah canlarım öptüm sizleri..

amiiiiiiiiin ne güzel yazmissin tatlim allah gönlümüze göre versin insallah...

günaydin canim fazla yorma kendini yavas yavas halledersin artik.. sanada güzel bir hafta olsun canim

slm kıslar napıyosunuz hamiş haberleri varmı rabbim en kısa zamanda hamiş haberlernizi duyurtsun bize inşallah

kızlar 1 tane solda 21 mm beni bekliyomuş çok gizemli konuştum ama siz anladınız

slm anne adayları :) uzun zamandır giremedim nasılsınız umarım bebek haberleri vardır

bugün benim bat günüm.. fakat 2 gün önce yani c.tesi günü 3-4 damla gibi kahverengi lekeler geldi ve durdu bir dahada gelmedi.
o günden beri bakıyorum hala hastalanacak gibi de bir belirtim yok.
çok değişik.. ilk defa oldu böyle birşey. sabah ta test yapayım dedim negatif çıktı...
testler kaç gün geçince gösterir bilen var mı hamilelik varsa eğer ?

hadi bakalım bu sefer tutturabilicez mi doktor bu hafta çalışın cumartesi tekrar gel çatlamış mı bakalım dedi :)

canım doktora gittim ben demeden o inofolic verdi bide gliforu günde ikiye cıkar dedi.bide evlendiğim ay kullanmam için serephone verdi onu evlencegim ay içicem.ultrasondan baktı yumurtam yok yani adetimin 15.günü yumurtam olması gerekirken yoktu bişiler var ama yok yani belirgin bişi yok dedi.inofolicvermesine sevindim:26:bide akdeniz mutfagı ye aldıgın kiloyu ver dedi.hadi bakalım hayırlısı...insallah fayda eder

Son düzenleme:

artık gelmiyorsa bence kan testi yaptır canım benimde aynı olmuştu testte çıkmıştı ama geç gebelikse idrar testinde çıkmayabilir.

kızlar geçtiğimiz cuma detaylı kan testi yaptırdım.dün açık renkte kahverengi leke geldi bgn de doktora gittim .5+0 dayım kesede aynı olması gereken boyuttaydı ama boş gebelik veya değil diyemeyiz haftaya daha emin konuşabiliriz dedi lekelenme içinde progestran verdi.hamileliğin başında lekelenme yaşayan var mı benimle paylaşırmısınız.

amiiin inşallah büyük allahım isteyen herkese versin. bizim sorunumuz pek yok sağlıklı görünüyoruz. eşimde çok az varikösel var. doktorlar yaşınız genç olsa sabredin derdik ama beklemeyin aşılama ve tüp bebek deneyin dedi.eşim 36 yaşında ben 33 yaşındayım 2 kez aşılama yapıldı tutmadı.şimdi tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum. allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…