Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

lahoya canım tebrik ederim nasıl mutluluktur kimbilir Allahım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah..
kan testini adet gününden kaç gün sonra yaptırdın ? benim adetime 2 gün kala geldi, idrarda göstermiyor henüz. ne kadar sonra idrarda görebilirim ki varsa eğer gebelik ?

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim,inş. taz zamanda sizlerdende güzel haberler alırız Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin.ben idrar testimi adet tarihimden bir gün önce yaptım çıktı,kan tahlilimide 4+4 te yaptırdım,bgn doktora gittiğimde öğrendim tam hafta tutuyor geç döllenme yok.daha önceki gebeliğimde o kadar çok kan tahlili yaptırdım ki artık bu sefer o kadar takıntılı olmamak için kendimi tutuyorum. adet tarihini geçince hiçbir belirti yoksa dediğim gibi,geç döllenme olabilir idrarda çıkmayabilir.

o zaman benim en az 1 hafta geçince idrar testi yapmam mantıklı olur, 2 gün önce kahverengi akıntım geldi idrara daha geçmedi belki de daha

bayanlar mrb . cvp beklıyorum sizlerden. adetım 1 hafta once bitti . bıraz once de lavobaya gıttım kanamam gelmış tekrar. kasık ağrımda vardı sabahtan..kıst patlaması dıye bır olay varmı . bnde kıst vardı soğan kuru yapıyordum 5 gundur . onla alakalı bır durummudur kı yada yerleşme kanaması denen şey 1 hafta sonra olur mu ?

Son düzenleme:

adetten sonra da yerleşme kanaması olabiliyor.. yaşayanlar var burada dün okudum sonu hamilelikle sonuçlanmış umutlandırmak istemem ama canım.. hayırlısı inşallah vardır birşeyler

ay ne kadarrrrr sessiz burası resmen içim bayıldııı kızlar birlikte yeni bi topik falan mı açtınız kimse yok sözleşmiş gibi

Hamiş hanımları tebrik ediyorum

Bıdık ve Lahoya doğru hatırlıyorum dimi?

ay ne kadarrrrr sessiz burası resmen içim bayıldııı kızlar birlikte yeni bi topik falan mı açtınız kimse yok sözleşmiş gibi

benim başım kazan gibi,canım hiç bişi yapmak istemiyor

Hamiş hanımları tebrik ediyorum

Bıdık ve Lahoya doğru hatırlıyorum dimi?

benim başım kazan gibi,canım hiç bişi yapmak istemiyor

Ahhhh bittercim Allah söyletiyo olsun işşallaaaaah. benim daha belli değil canım yaaa dünden itibaren gecikmeye başladı bilmiyorum neler oluyo içerde

kızlar günaydın size bir sorum olacak bilenler lütfen cevaplasın bu ay yumoş takibi yaptırdım 5 gün 1 er tane klomen kullandım 12.gün solumda 21 mm yumoş vardı pazartesi günü yani doktor cumartesi gel çatlamışmı bakalım dedi ama ben ovü testi yapıyorum çatlamadı henüz cumartesi çatlamamışsa eğer doktor iğne verir muhtemelen benim merak ettiğim geç kalmış olurmuyum çünkü yumurta gerekli boyuta gelmiş ve üstünden 6 gün geçmiş olacak..( trueeeeeeeeee

innvooccum ben gelddiimm, pazartesi baktırdıysan dün bugün çatlmış olması gerek canım. benimkinin bitanesi 32 mm di doktor çatlamış demişti, diğerleride 18e16 ydı yarın öbürgün çatlar dedi... 1 tane mi yumoş çıktı sağda yumoş yokmuydu

banada çatlar dedi ama çatlamadı canım işte kist olacak sinir oluyorum yaaaaaaa sinirrrrrrrr

banada çatlar dedi ama çatlamadı canım işte kist olacak sinir oluyorum yaaaaaaa sinirrrrrrrr

canım kötü şeyler düşünmesene herkes kullanıyor bu ilacı çok bi sıkıntsı olsa kullanılmaz kist olsada atar kendini dedi doktor, benim bi arkadaşım kistleri varken hamiş kaldı aaaaa

canım kötü şeyler düşünmesene herkes kullanıyor bu ilacı çok bi sıkıntsı olsa kullanılmaz kist olsada atar kendini dedi doktor, benim bi arkadaşım kistleri varken hamiş kaldı aaaaa

canım klomen kullananlara çatlatma iğnesi veriyolar 21mm olmuş yumurta yeterli boyutta olur fazlası zarar zaten iğne niye vermediki salak kendiliğinden çatlar diye düşündü hep çatlıyodu bu ay erken gelişti ondan mı çatlamadı anlamadım ki ben çatlicam yakında

canım bende çok klomen kullandım ama bi kere çatlatma iğnesi vuruldum çatlatma iğnesini vurulduğum halde 3.günü çatladı hemen olmadı ...
güzel olmuş yumoşunu boyutu şuan kaçıncı gündesin benim bazen 14 bazen 16. çatlıyo..:26:

Ahhhh bittercim Allah söyletiyo olsun işşallaaaaah. benim daha belli değil canım yaaa dünden itibaren gecikmeye başladı bilmiyorum neler oluyo içerde

hadi inş benim dediğim gibi olsun bıdıkçım :))
benim de ayın 1i bat,az kaldı kendimde belirti arıyorum ister istemez ama yok bişi ve çok korkuyorum güzel haberler almak istiyorum..
ben geldim çişli olun inşallah hepiniz siz bana yazmayın tamam mı demirbaşı unutun!

demirbaş unutulur mu hiç

14.günüm 12.gün 21 mm di şimdi kaç Allah bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…