en guzelı ne iyi valla ben her zaman dip dibeyımm
adet oldum kızlar moralim çok bozukutanmasam ağlıycam yemin ederim
Arkadasım gelmissss hos gelmisss ley ley leylim ley
Selam
geldim ama yine gidicim :)
eşim gelir yemek yeriz sonra da misafir var
üzülme
o zaman dediğin gibi akışına bırak
vakti saati gelince gelir inş bebeğin
canııımmm naber nasılsınnn erkencisin bugün sanki
eneee mesaj atılmıyor
neyse yarın gelince hallederiz aklımdasın whitepearl
canııımmm naber nasılsınnn erkencisin bugün sanki
Esin askerden gelince sende ayrılırsın cnm sabret biraz ailenle kalmana izin verse keske senin icin daha kolay olur
kızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir ?Eki Görüntüle 808766 Eki Görüntüle 808767
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi beni karsılayın
kızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir ?Eki Görüntüle 808766 Eki Görüntüle 808767
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi beni karsılayın
Esim de dün kızdı zaten iyice baglandın oraya diyeo yüzden erken geldim o gelince cıkacamm cnmmm
evet yarın gideceğim kan testi için sonucu yazarım inşş bebeğim benimledir. bu duyguyu tarif edemem muhteşem ama inanamıyorsun acaba var mı yokmu diye aklın karşıyor. eğer rabbim naip etti ise mucize oldu eşimle artık ayrı yaşayacağız bu ay son sansımız gibi birseydi çünkü yumurtlama gününü denk getirmek biraz zordu mesala bu ay boşa çıkacaktı diğer ayda. ben ovulasyon testi ile öğrendim iki kopkoyu çizgi çıktı aman yoktur ama bir yapayım dedim gebelik testi işte sonuç bu. tavsiyem stres yapmayın. belirtimde yoktu. tek şey koku hassasiyeti karpuz kokusu geldi ortada yokken sonra et kokusu.hadi gözün aydın yarın kan testi yaptır hamilesinbende bişey sorucam çift çizgi görmek nasıl bir duygu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?