ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi beni karsılayın
Slmm kızlar nasılsınız
hadi gözün aydın yarın kan testi yaptır hamilesinbende bişey sorucam çift çizgi görmek nasıl bir duygu ?
amin cnm insallah. biz isteyeli 5-6 ay oluyoır ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. sorunu çözüldü. insallah bebeğimizde bizimledir. bu ayda olmazsa eşimle artık ayrı yaşayacağımızdan sansımız azalacakayyy galiba hamilesin ne zamandır istiyodun tatlımmm
iyi akşamlargüzel anne aday adayları
nasılsınız
iyi akşamlargüzel anne aday adayları
nasılsınız
amin cnm insallah. biz isteyeli 5-6 ay oluyoır ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. sorunu çözüldü. insallah bebeğimizde bizimledir. bu ayda olmazsa eşimle artık ayrı yaşayacağımızdan sansımız azalacak
amin cnm insallah. biz isteyeli 5-6 ay oluyoır ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. sorunu çözüldü. insallah bebeğimizde bizimledir. bu ayda olmazsa eşimle artık ayrı yaşayacağımızdan sansımız azalacak
hoşgeldin geçmiş olsun esmerşirinben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi beni karsılayın
hoş geldin meleğiim çok şükür sen nasılsııınn
26 yaşındayım 2sene 5 aylık evliyim 2 senedir bebiş istiyoruz.rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
sabah yapacağım eğer çıkarsa doğru kan testinecanım bence hamişssin ama bide yarın yapppppppppp
ben iyiyim,azıcık yorgunum,misafir bekliyom sen nasılsın
tayin mi var?
niye ayrı yaşayacaksınız :44::44:
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın
o silik çizgiyi görmek için neleri vermezdim benhoş geldin kızzzzzzz
ah garibim bir gık demişsin cezayı almışsın he
slm iyidir sen nasılsın
çok silik o çizgi,böyle olunca hamile mi oluyorsun :)
ne kadar cahilem
iyi çok şükür canım şu bebişi görüncee çok imreniyoruumm ALLAH hepimize nasip eder inşallahhhh
o silik çizgiyi görmek için neleri vermezdim ben
ben memurluğa atandım denizliye geldim eşim ankaradaben iyiyim,azıcık yorgunum,misafir bekliyom sen nasılsın
tayin mi var?
niye ayrı yaşayacaksınız :44::44:
rabbim sizlerede en kısa sürede nasip etsin hep dua ediyorum önce sizlere sonra kendime. meryem süresini okuyun ben faydasını gördüm 1 ay geçikmelide olsaahhhh bende ne imreniyorum ama sadece imrenmekle kalıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?