Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

senin şimdi misafirlerin vardır, gidince gel ben ara ara girebiliyorum eşimden ötürü....

misafirlerine ne hazırladın
doktor tam olarak ne dedi
hepsini gelince anlatıosunnnn

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi beni karsılayın

hoş geldin kızzzzzzz
ah garibim bir gık demişsin cezayı almışsın he

Slmm kızlar nasılsınız

slm iyidir sen nasılsın

hadi gözün aydın yarın kan testi yaptır hamilesin bende bişey sorucam çift çizgi görmek nasıl bir duygu ?

çok silik o çizgi,böyle olunca hamile mi oluyorsun :)
ne kadar cahilem

ayyy galiba hamilesin ne zamandır istiyodun tatlımmm
amin cnm insallah. biz isteyeli 5-6 ay oluyoır ama eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. sorunu çözüldü. insallah bebeğimizde bizimledir. bu ayda olmazsa eşimle artık ayrı yaşayacağımızdan sansımız azalacak

iyi akşamlar güzel anne aday adayları
nasılsınız

ben iyiyim,azıcık yorgunum,misafir bekliyom sen nasılsın

tayin mi var?
niye ayrı yaşayacaksınız :44::44:

canım bu varikosel nasıl bir hastalık belirtisi var mı bi de tedavisi ameliyat dimi? nasıl anladıdınız öyle oldugunu sperm testindemi ortaya çıktı ayyyy ne kadar soru sordum dimi

26 yaşındayım 2sene 5 aylık evliyim 2 senedir bebiş istiyoruz.rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

varikosel nerden anlaşılıo belirtisi var mı bu hastalığın, inşallah hamişsindir canııımmm

26 yaşındayım 2sene 5 aylık evliyim 2 senedir bebiş istiyoruz.rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

twety gelince ekler seni canım, banlandı yarına çıkar inşallah.... amiiinnn

iyiyim canım
sanırım öğretmensin sana bunda sonra öğretmenim diyim bari
gerçi sen benden küçüksündür ama
misafirin mi var :26:

tayin mi var?

tayin mi var?
ben memurluğa atandım denizliye geldim eşim ankarada
eğer bebiş varsa 2013 bana çok uğurlu geldi ev aldık işim oldu bi de bebek rabbimden daha ne isterim ki daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…