Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aynen, ovu testinde bile silik görünce ne kadar mutlu oldum bilemezsinizzz
inş bigün çift çizgi gördüğümüz günler gelir yakındır inş
ben memurluğa atandım denizliye geldim eşim ankarada
eğer bebiş varsa 2013 bana çok uğurlu geldi ev aldık işim oldu bi de bebek rabbimden daha ne isterim ki daha
inş yeni evine bi de bebek gelir

rabbim sizlerede en kısa sürede nasip etsin hep dua ediyorum önce sizlere sonra kendime. meryem süresini okuyun ben faydasını gördüm 1 ay geçikmelide olsa
amin inş....
okudum daha önce canım

şimdi de nisa suresine başladım
nisa suresinin 135. ayetinden başlayıp sabah akşam okuyacakmışız hamile kalasaya kadar bir bardak suya aç karınına içilecekmiş o su

hayırlı olsun bebişin hamilesin cnm tekrar sağlıkocağına yaptır yada hastaneye kesin olur .... Allah bizede göstersin çift çizgiyi
sağol cnm rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu yarın sabah 9 da özel bir hastanede yaptıracağım test. Sonucu yazarım buraya umarım bebişim bennimledir

sağol cnm rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu yarın sabah 9 da özel bir hastanede yaptıracağım test. Sonucu yazarım buraya umarım bebişim bennimledir

sabırsızlıkla bekliycem haberini şimdiden heycanlandım kendim hamileymişim gibi... moralim çok bozuktu adet oldum bugün bu ayda olmadı die ama bu haber beni nasıl mutlu etti anlatamam

oda olur inş... ben bugün adet oldum moralim sıfır
üzülme canım
hem bak senin tesellin var bi kızın varmış
inş yine olur ama olmazsada çok takma ama sorunun çok önemli değil bence çok beklemeden olur
ben 7 yıldır her adetimde ağlıyorum biliyomusun

ahhh twety im ordan mapıstan beğeni yapıyosun
mapıslık zordur bilirim ayıptır söylemesi bende daha geçen haftalarda yeni çıktım da

haklısınız aslında en azından ben hamile kalabildiğimi biliyorum 2 tanede düşüğüm var ama uzun sürüyo hamiş kalmam işte allahım sizde tattırsın annelik duygusunu

haklısınız aslında en azından ben hamile kalabildiğimi biliyorum 2 tanede düşüğüm var ama uzun sürüyo hamiş kalmam işte allahım sizde tattırsın annelik duygusunu
amin inş
yaşında daha genç küçükmü evlendin:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…