amin inş
yaşında daha genç küçükmü evlendin:123:
amin cnm insallah hepimize nasip etsin
arkadaşım sen daha yenisin burda twety konu dışı mesaj yazdığı için kk dan uzaklaştırılma cezası aldı yani banlandıya biri beni aydınlatsın bu mapıs dediğiniz nedir yaaaa noldu twetye
kaç yaşında peki:26::26:aynenn küçücük hemde
arkadaşım sen daha yenisin burda twety konu dışı mesaj yazdığı için kk dan uzaklaştırılma cezası aldı yani banlandı
o yüzden mapısa düştü diyoruz biz buna
kaç yaşında peki:26::26:
hoşgeldin canımkizlar ben 21 yasinda 1yildir ugrawiyorum bu adet tarihim 28 eylul(INWALLAH olmaz daa) beni de listeye ekleseniz...please......hamilelere tebrikler sag elleri bawimiza olmayanlar da bi dahaki aya Inwallah.....
hımmmmm anladım geçmiş olsun ozaman16 yaşında
hoşgeldin canım
ama daha çok küçükmüş yaşın
inş çok bekletmez meleğin
hadi ya çok küçkmüşsün neydi ki acelen
inş çok beklemeden olur canımevet daha yasim az ama genc anne olmak ve caliwmak istiyorum bide tabiki kociwi baba etmek ama becere bilsem........
gülme kızzzz bi kızın olur benim gibi olur görürsüngülme komşuna gelir başına demişler keşke olsa benimki gibi eş nasip olmaz herkese kendim biraz çekilmezim ama olsun hehehheeeee
kızlar adetim iki gün geçikti test yaptım sizce var mı bebeğim bence çizgi bayağı belirgin ama emin olamadım sizin yorumlarınız nedir ?Eki Görüntüle 808766 Eki Görüntüle 808767
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hadi beni karsılayın
geldi seninki heralde tatlım yoksun, bizimkide daha bişe demedi ama diyecek az kaldıııı
uyumayami gitdiniz???? ben yalnizmi kaldimmmm simdi????
uyumayami gitdiniz???? ben yalnizmi kaldimmmm simdi????
ben buradayımmmm cnmmmm hosgeldinnnnn
Cnmm bence hamilesinnn darısı bizim basımızaaaaa
amin inşş cnm sağolasın
hoşgeldim sumeyyab nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?