ben buradayımmmm cnmmmm hosgeldinnnnn
yooooooo burdayızzzz
howbulduk canimmm........bu ay kimse ozel biwey yaptimi yoksa olurunami birakmiw bekliyonuz????
Valla her ay gibi sadece özel seyler yaptık cnmben randevu bekliyorum üc aydır
kimse yok sandim..ben geldim gitdiler dedimm...
ben puregon kullandim..ee burda ne ariyon puregon kullananlar sayfasina gitsene diyeceksiniz ama oralarda kimse yokk kii..ben de bir umut, kacirmiw oldugum yumurtlama gunu ve griple halaaa bekliyorummmm en son olen umutmuw yaa ben oldurunceye kadar bekliyirorum mantiksizcaaa...hepiniz hayirli haberler alirsiniz Inwallah ben mucize bekliyeyim bariiii
Sen neler yapıyosun tedavi olarak yani
tedavim 5 aydir suruyo hani mantar falan filan da esas sorun yumurtlamaydi gec yumurtlama yani adetim de gecikiyordu haliyle..bu aydan puregon kullandim ama o da biraz gec catladi ama kacirdim anlamadan cunki daha var deyip iliskide diyet yapiyordum kendi aklimca hani catliyinca olur da kaliteli olsun diyeee ama bizimki 17 mm.de kendiliyinden catlamiwww umudum 3gun oncesindeki iliskiye hadi hayirlisi
kocayı uyutuyomusun napısoun anlamadım kiiiiiiiiiiiiiiiiii
Heee suyuna uyku ilacı karıstırıyomberaber uyuma anlasması yaptık kız o sekilde gelebildim
Hmm anladım cnm sorunlarımız aynı bende de mantar var yumurta tembelligi var bende klomen ve ovutrelle kullandım Allah ol derse olur tatlım dr yumurta takibi yapmıyomuydu nasıl kacırdınız ki
şu ilacın adı neydiii
şirinem misafirleri yollayamadı heraldeee
evet yapiyodu daa hani benim 2 tane yumurta olustu biri 15.gunden durdu yani buyumedi geri gitdi digeri de cok yavaw buyuyordu yani 2 gune yarim mm falan..cumaertesi gitdim yumurta 17mm di doktor pazartesi gel simdiden catlama ignesi vuralim kendisi gec buyuyor dedi..ben de hani catlama ignesinden sonra catliycak ya o zaman olur yani 3gun izin vermedim kalite icin..ama o ara catlamiw.. doktora igne icin gitdigimde catlamiw dedii
Misafirleri mi varmıss insallah ben cıkmadan gelirrr sen yor o uyuyakalır zaten
valla ben yorulurum o yorulmaz benim kocişin maşşallahıı var
dün doktora gitmiş şirinem pkolumuyum diye sormuş doktora deli
ben pkolu değilmişim diyooo adetin 4. günü hormon testine gitcekmiş
sirineye bak seeennn insallah hormonlarda da bisey cıkmaz hormonda da bi sey cıkmazsa esini cagırırlar zaten
Hmm anladım cnm hayırlısı olsun yasın kac hangi ildesin
hmm öylemiii ben hamilelik düşünmeden önce gittim eşimde test yaptırması gerekiyomu dedim yok dediler, bende de bişe çıkmamıştıı ofyaa, özel hastaneye mi gidiyosun canım, ne kadar veriyosunnn
21 yasindayim canim..azerbaycandanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?