Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

buraliyim burda bir ilden bawkente gelin geldim.. sende klomenle yumurta buyudumu??? ben 2ay onu kullandim ama bende hic buyutmediii

Hmm anladım cnm benim yumurtamı büyüttü ama yanında folicasit ve ismini hatırlayamadıgım iki ilac kullandım ama ben günde 3 doz aldım sen kac tane aldın bi günde

hay allah bu ne ya hiç bilmediğim hastalıklar herkeste var, ne cahilmişim anlamadımkii...

hay allah bu ne ya hiç bilmediğim hastalıklar herkeste var, ne cahilmişim anlamadımkii...

Cnm insan basına gelmeyen seyleri nerden bilecek ki insallahhh hiiiic bilmezsin de biz ameliyat ve bi senelik tedavi sonucunda 1 milyon spermi 10 milyona zor cıkardık durumumuz ne kadar vahim sen düsün

Hmm anladım cnm benim yumurtamı büyüttü ama yanında folicasit ve ismini hatırlayamadıgım iki ilac kullandım ama ben günde 3 doz aldım sen kac tane aldın bi günde

ben 5 gun gunde 1 tane kullandim 16.gune maxsimum 12 13mm oluyordu..zaten sonra doktorumu degistirdim cunki be 1dozla olmuyor artirmiyacakmisiniz o da 6 7 ay boyle yapalim sonrasina bakariz dediii..ben de bekleyemem dedim bawkasina gitdim..yeni doktor da zaten sende ilacla da buyumez lh hormonum yuksek dedi onu duwurdu ve puregon verdi onla gec de olsa 17.gun 17mm. ve catladi

Cnm insan basına gelmeyen seyleri nerden bilecek ki insallahhh hiiiic bilmezsin de biz ameliyat ve bi senelik tedavi sonucunda 1 milyon spermi 10 milyona zor cıkardık durumumuz ne kadar vahim sen düsün

doğru söylüyosun canım Allah yardımcınız olsuuunn

Cnm klomen zaten yanlıs degilsem bes gün kullanılıyo bende günde iki defadan basladım gelismeyince diger ay günde 3 defa verdi önceki ay catlamadıgı icin iki üc ay ar arda catlatma ignesi kullandım dr her ay hayırlı haberini bekliyorum deyip umut veriyodu olmuyodu ona sinirimden bıraktım onu 3aydır bi profte dr sırası bekliyorum

sorunun yumurtlamaysa puregonu sor yeni doktoruna bence, benim gitdigim doktorumda benle beraber 5 6kiz gitmisdi simdi bu puregonla 3u hamile biri 3uz biri ikiz.. bu iyne cok ise yariyo ustelik 3ay kendiliginden buyutuyor hic biwey kullanmadan..yumurta sayisini cok ediyor ben cok umutluyum bu igneden hala birinci ayimdayim 2ay daha kendiliyinden buyutecek

Aaa gercekten mi cok güzel bi seymis cnm bu dedigin ilac hergün vurulan igne mi ? Ben zaten tedavi oldugum ay adetim de yumurtlamam da düzenli olur ama tedaviyi bırakınca hemen düzeni bozuluyo malesef

Aaa gercekten mi cok güzel bi seymis cnm bu dedigin ilac hergün vurulan igne mi ? Ben zaten tedavi oldugum ay adetim de yumurtlamam da düzenli olur ama tedaviyi bırakınca hemen düzeni bozuluyo malesef

evet canim bu igneyi cok seviyorum bende olmasa bile doktorumda gordugum her 10hamileden 7si bu igneyle kalmis ve 10dan 2si 2iz...sadece 5gunluk igne sonrasinda sadece izlemek icin gitdim doktora.. sen yine de sorarsinn..

evet canim bu igneyi cok seviyorum bende olmasa bile doktorumda gordugum her 10hamileden 7si bu igneyle kalmis ve 10dan 2si 2iz...sadece 5gunluk igne sonrasinda sadece izlemek icin gitdim doktora.. sen yine de sorarsinn..

Hmm güzelmis cnm sorarım zaten bende ikizleri coooooook seviyorummm benim kardeslerim ikizzzz annem calıskandı ama ben tembel cıktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…