Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

uzun bi aradan sonra bi topiğin baslıgı ilgimi çekti hoşuma gitti açıkçası birgün bende anne olacağım inş........

İnsallahhhh cnmmm hosgeldiiiinnnnn ne kadardır bekliyosun bebisini tedavi oluyomusun

2 yıldır bekliyorum cnm son bir yıldada 5 kez klomen 4 kez ovitrella kullandım bunun dışında bi tedavi olmadım btn tetkikler yapıldı eşime ve bna sonuş nedeni açıklanamayan infertilite denildi yani hiç bi sorunumz yok ama olmuyo işte oda Rabbimden ... artk aşılama yapmaya karar verdik bu aydan sonra aşılama deniyecegiz bakalım inş onda sonuç alırız...

peki ya sen sen nekdrdr istiyosun ?

Bende 3,5 senedir istiyom cnm esimde sperm sorunu bende yumurta tembelligi var bende klomen ve catlatma ignesi kullandım bi kac ay ... İnsallah asılaman olumlu sonuc verir tatlım neyse ben cıkayım tanıstıgıma memnun oldum iyi geceler

senin şimdi misafirlerin vardır, gidince gel ben ara ara girebiliyorum eşimden ötürü....

misafirlerine ne hazırladın
doktor tam olarak ne dedi
hepsini gelince anlatıosunnnn
hosbuldukkkkk kuzummmm vala ne zor mus mapusluk olgunlastırdı beni birazdan tüm detaylara girecem cam
hoş geldin kızzzzzzz
ah garibim bir gık demişsin cezayı almışsın he

slm iyidir sen nasılsın

çok silik o çizgi,böyle olunca hamile mi oluyorsun :)
ne kadar cahilem
hosbulduk ya birgn sizsiz kalmak yordu beni durgunlastım vala bişe sölesem gam yemeyecem bişede sölemedim aldım cezayı
hoşgeldin geçmiş olsun esmerşirin
nasıldı mapıs hayatın

selamm meleğimmmmmm melek annem vala iidir buralara alıstınmı dısarı hayatı zor geliyo biliyonmutwetyy ile aynı suctan yattık farklı kogusta idik sen ne yapıyon bebem

hoşgeldin kaçak

devreeem gelmişşşş hoşgelmiş, tencere tavaa karşılayalım seniiii,i

saolsun kızlarrrr herhalde herkes uyuyo ben alımışım ya erkenden kalktım ve göcüyo dün ki misafirden ama cok yorgundum doktoru sormusunuz ballarım eşimle gittik bizim dr yanında cocuk doktoruda var böle kaabalık herkesin kucagında bebek yeni dogmuşbaktım eşim bişe izliyor bir babanın kucagında bebiş yeni dogmus onu pıspıslıyo bizimkide gözleri dolmuş izliyo bak diyo bebğin sacı ne kadr uzun cok kötü oldum neyse girdik içeriilk defa beraber gittik dedimki adet oldum dr 5 gün gecikti dediki hormon testi adetin 5 günü yapılır pkoda 3. günü bakılır ama 3 defa alltan muayane ettim bir sorun göremedim eşim dediki hemn ilaç tedavisine baslayalım sirineye dr sinirlendi daha bi ay denemişssiniz dedi 6 ayy kadar ben bişe yapmam dedi sonra baslarız dedi siz tetik yaparsnıız siz bilirsiniz dedi eşim bozuldu ne ortamlar ya sonra eşim cıktı ultrasyona baktı normal adet kanının koyuluğu dedi kendini cok kasma stress yapma perişan ettn dedi dr incir yiyeyimmi dedim sen bilirsin dedi yastğı sordum ben yanlıs yere kouyomuşum bele olmayacakmıs popoya olcakmış herhalde belle popo arası yeri söledi böle işte kızlar ddetaylı anlattım

devrem devreeeemmm sende ovu testi alsanaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…