nirdesinizzzzzzzzz yaaaaaaaaaaa
hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn iyki geldinnnnnnnnnnben geldimmmmmm
İnsallah Rabbim nasip ederse ben de anne olmak istiyorum. rabbim hepimize yasatsin insallah.
hosbuldukkkkk kuzummmm vala ne zor mus mapusluk olgunlastırdı benibirazdan tüm detaylara girecem cam
hosbulduk ya birgn sizsiz kalmak yordu beni durgunlastım vala bişe sölesem gam yemeyecem bişede sölemedim aldım cezayı
selamm meleğimmmmmm melek annem vala iidir buralara alıstınmı dısarı hayatı zor geliyo biliyonmutwetyy ile aynı suctan yattık farklı kogusta idik sen ne yapıyon bebem
günaydınnn arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr
saolsun kızlarrrr herhalde herkes uyuyo ben alımışım ya erkenden kalktım ve göcüyo dün ki misafirden ama cok yorgundumdoktoru sormusunuz ballarım eşimle gittik bizim dr yanında cocuk doktoruda var böle kaabalık herkesin kucagında bebek yeni dogmuş baktım eşim bişe izliyor bir babanın kucagında bebiş yeni dogmus onu pıspıslıyo bizimkide gözleri dolmuş izliyo bak diyo bebğin sacı ne kadr uzun cok kötü oldum neyse girdik içeriilk defa beraber gittik dedimki adet oldum dr 5 gün gecikti dediki hormon testi adetin 5 günü yapılır pkoda 3. günü bakılır ama 3 defa alltan muayane ettim bir sorun göremedim eşim dediki hemn ilaç tedavisine baslayalım sirineye dr sinirlendi daha bi ay denemişssiniz dedi 6 ayy kadar ben bişe yapmam dedi sonra baslarız dedi siz tetik yaparsnıız siz bilirsiniz dedi eşim bozuldu ne ortamlar ya sonra eşim cıktı ultrasyona baktı normal adet kanının koyuluğu dedi kendini cok kasma stress yapma perişan ettn dedi dr incir yiyeyimmi dedim sen bilirsin dedi yastğı sordum ben yanlıs yere kouyomuşum bele olmayacakmıs popoya olcakmış herhalde belle popo arası yeri söledi böle işte kızlar ddetaylı anlattım
Rabbim hayirlusiyla nasip etsin. incir ne icin kardesim. bir de doktor yastikla ilgili tam olarak nereyi soyledi.
offffffff şirineeee çok komiksin öpücem seni
günaydın
iyiyimmmmmm çok şükür bügün misafirlerim gelebilir sizinle bol bol vakit geçirim dedimmm
hoş geldin canımmm inşallah... ne kadarlık evlisin ne zamandan beri düşünüyosun kaç yaşındaısnnnn
saolsun kızlarrrr herhalde herkes uyuyo ben alımışım ya erkenden kalktım ve göcüyo dün ki misafirden ama cok yorgundumdoktoru sormusunuz ballarım eşimle gittik bizim dr yanında cocuk doktoruda var böle kaabalık herkesin kucagında bebek yeni dogmuş baktım eşim bişe izliyor bir babanın kucagında bebiş yeni dogmus onu pıspıslıyo bizimkide gözleri dolmuş izliyo bak diyo bebğin sacı ne kadr uzun cok kötü oldum neyse girdik içeriilk defa beraber gittik dedimki adet oldum dr 5 gün gecikti dediki hormon testi adetin 5 günü yapılır pkoda 3. günü bakılır ama 3 defa alltan muayane ettim bir sorun göremedim eşim dediki hemn ilaç tedavisine baslayalım sirineye dr sinirlendi daha bi ay denemişssiniz dedi 6 ayy kadar ben bişe yapmam dedi sonra baslarız dedi siz tetik yaparsnıız siz bilirsiniz dedi eşim bozuldu ne ortamlar ya sonra eşim cıktı ultrasyona baktı normal adet kanının koyuluğu dedi kendini cok kasma stress yapma perişan ettn dedi dr incir yiyeyimmi dedim sen bilirsin dedi yastğı sordum ben yanlıs yere kouyomuşum bele olmayacakmıs popoya olcakmış herhalde belle popo arası yeri söledi böle işte kızlar ddetaylı anlattım
Rabbim hayirlusiyla nasip etsin. incir ne icin kardesim. bir de doktor yastikla ilgili tam olarak nereyi soyledi.
vala canım bende 2 kere sordum utanmasam göstermesini isteyecektim belle popo arası popoya daha yakın böke dik olcak biraz tam bel değil yanicanım incir yumurta fazlaılğı yapıyomuş yumurtanu cogaltıyomuş kuru incir suda kaynatanı varda kuru yee hosgeldin buarada
[MENTION[/MENTION]
11 aylik evliyim.27 yasindayim. 5 aydir filani istiyoruz. insallah rabbim hepimize yasatir.
offffffff şirineeee çok komiksin öpücem seni
günaydın
eşim bu gece rüyasında kocaaamaaan bi balık görmüş, dedimki yoksaaa bebişmiz mi gelcek kiiii
inşallaaahhh
balık muratır murat bebiş geliyor inşallah devrem
devrem devreeeemmm sende ovu testi alsanaaaaa
kuzucuk nasılsınnn, twety yok hala ortalıktaa
[MENTION[/MENTION]
11 aylik evliyim.27 yasindayim. 5 aydir filani istiyoruz. insallah rabbim hepimize yasatir.
ayyy ağzından bal damlıyo devreeem inşallahhhhh amin aminn, ben ovu testi yapmaya başladımya biraz önce yaptım koyu çıktı, normalde 23 yada 24 ünde yumurtlamam gerek galiba bugün yumurtluyoruuummm
gıt gıt gııııddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk
bu akşam bitiyor cezası
inş amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?