hemen çalışmaya :)))))))))))))))))))))))
4-5 gibi gelirler sanırım .gerçekten çok şanlıymışsınnnnnnnnaksam mı gelcekler canım dünde benim vardı grip olmusmum ya kızalartamda yumuş haftama girerken sansmı var zaten bu ayan hiç umudum yok
ben bozarım o testibugun 8 günüm adetimden sayarsak 10 an sonra sıkı çalışmam lazım ama ne halim var hemde ne bu böle zorunlu gbi o yüzden oluruna bırakıyombiraz ama dikkatte edecem tabi
of yaaa yinemiii
şimdi ben eşime keçiboynuzu pekmezi suladım içirdimmm, akşama çalışırızzz
of yaaa yinemiii
şimdi ben eşime keçiboynuzu pekmezi suladım içirdimmm, akşama çalışırızzz
evet yaaa zorunlu zorunlu hiç istemiyo insannn bu ayy üstüne gitmemiz lazım devremmm beraber hamiş olcazyaaaaaaaaaaaaaaaaa
4-5 gibi gelirler sanırım .gerçekten çok şanlıymışsınnnnnnnnsalgın yums hftasına gireckler dikkat etsin bari
bizimki içmez ya ben ne yapacam zoruna gidiyor öle seyler ne yapsam acaba
bizimki içmez ya ben ne yapacam zoruna gidiyor öle seyler ne yapsam acaba
ben biraz arastırma yapıp gelecm yumurtaları nasıl çogatabilmemiz için geliyom
hazırlık yaptınmı aybizim vet hapsırıyom durmadan adam kacacak :2::2::2:
benim eşimde soğuk alsam yaklaşmaz :):):):) benmde burnum akıyor demekki bugn kovalamaca var.hayır daha yapmadım hala ne yapsam diye düşünyorumve başından kalkamıyorum :):):)
bende ya bir sürüiş beni bekliyor hiç bişe ypmamıyom bebek düşünek derken evdeki kocadan olcaz töbe yaa
tabi canım cabamız baba olmaları içinbizimkininde zoruna gidiyodu, neymiş erkek adammış bende bişey yok falan diyodu, bende illa sorun olcak demedim bende olabilir o zaman ne kadar çok sperm okadar çok şans dedim, hadi kocacım diye diye hem kendiside okudu keçiboynuzu pekmezinin faydalarınııı, sabahta koyu çizgiyi görünce hemen kaltktım suladım pekmezi bugün sen bana lazımsın kurları iki öpücük... ağzını büze büze içtiiii
ay napim ben hep bu ay olsun istedim inşallah olsunnn
he yaa devrem ilaç içmekte ii değil gebelik isteme zamanı bide yumoş haftam bildiğin gribim hapsuda hapsu sansa bak :2::2:kooşşşşşş
sen hastamısın devrem mapıs yaramadı sana, üzerin açık yattın oralarda dimmiiiiiii
bence fındık ezmesi yedir ben yedirdim :):):):)
hcg değerim 203.98 rahim duvarı kalınlığım 15 mm nasıl sizce iyimi doktorum var gebelik dedi ama salı günü dış gebelik mi yoksa gercek mi tam belli olacak yorumlar nedir?
sümeyye ile konuşmuştum en son iyilerdi gormedım sonra çıkmak zorunda kaldım haberım yoktabi canım cabamız baba olmaları için
he yaa devrem ilaç içmekte ii değil gebelik isteme zamanı bide yumoş haftam bildiğin gribim hapsuda hapsu sansa bak :2::2:
onu deneyeyim canımcım barii sümeyyap nusco balkes ınocirties apple felan nerdeler ii ler mi
balkes adet olmuss cok üzüldüm isyanda mapusta off ya eglenceli ile beraber batlarıydı ne yaptılar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?