- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
çok sağol cnm alllah razı olsun ama yinede içimde şüphe var. 4 haftalık için bu değer iyimi kihamişssin canımm 40larda felan olsa dıs gebelik olabilirdi ama yinede sonuc alırsan bizi haberdar et dur halayını cekeyimliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamiş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pff üzüldüm ya bana da öyle olmuştu bir kere hayal kırıklığına uğramıştım az d a olsa anlayablirim onlrı inşallah aramızdan hamişler çıkar ben olucksam benm yerme diğerleri olabilr ben soonra hamiş olsam da olurbalkes adet olmuss cok üzüldüm isyanda mapusta off ya eglenceli ile beraber batlarıydı ne yaptılar acaba
ayyy gülemkten bayıldım allah korusun .aynen benm koca da geliyor eve akşama kadar ne yaptın hiç allahtan yemegım varamannnnn napalımmmmm
pff üzüldüm ya bana da öyle olmuştu bir kere hayal kırıklığına uğramıştım az d a olsa anlayablirim onlrı inşallah aramızdan hamişler çıkar ben olucksam benm yerme diğerleri olabilr ben soonra hamiş olsam da olur
pff üzüldüm ya bana da öyle olmuştu bir kere hayal kırıklığına uğramıştım az d a olsa anlayablirim onlrı inşallah aramızdan hamişler çıkar ben olucksam benm yerme diğerleri olabilr ben soonra hamiş olsam da olur
bugün batı olan var dimi yessssss
benimkide kahvaltı hazırlıyo mutfakta ben kızlarla takılayım bişeler öğreneyim diyorum
yiyecem fıçayı amaa az kaldııı
bide bakyomuşsunn hepimiz hamişiiizzz RABBİM duy sesimiziii inşallahhhhh
bugün batı olan var dimi yessssss
ayyyy çok güzel olur bayram ederiz her yılda kutlarızbende salı günü gitcem yumurtalıklarımı kontrol edecek ne olacak bakalımmm
inşallah bişey çıkmaz devremciimmm
kahavltımı hazırlıyo koptummmmmmmmmmmmmmsüt içmeyi unutma devrem
sacmala hepimizde olalım o nasıl laffffffffffffffff kızarım bakktwetty mapusatan cıkınca listeye ekle kendini ben bir bardak süt içip geliyom bitter süt içiyon mu kuzum
tabii devrem ben yumurtluyorum ya şimdiiayağına çorabını giy, belini kapat, otur dinlen sen, deyip duruyo kocaaam, bide bebiş olsaaa oooh deymeyin keyfimeeeeee
bitaneee kocaaam bitanneeeeeeee ben bu adama bi beiş vermesem olur mu şimdiii
bakalımmmm inaşllahhhhhhhhhh hepimiz devremcim
arada sırada içiyorum şirinem
benim eşim de çok yardımcıdır her konuda saolsun
ben de çok istiyorum baba olsun
çok yakışıcak ona diyorum kendimce
dün komşumgil geldi 5 aylık bebişleri var
eşim bayağı sevdi,ilgilendi nasıl da yakışıyor kucağına diyorum
ben de öp öp kokla kokla doyamadım çok tatlı velet
dimmiii bitterimyaa yani en güzel şeydir diye düşünüyorum eşini baba olarak görmek, bizimkide ölüyo çocuk görünce, gece sabaha kadar bakar ben uyurum o derece yani,, rabbim hepimizin gönlüne göre bi an önce bebiş nasip eder inşallahhhh
aybizimdee devrem olmuuşşş
sen nekadarlık evliydinnn aybizimm
bizim esmerşirineyle bi gün var aramızda düğün tarihimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?