Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hamişssin canımm 40larda felan olsa dıs gebelik olabilirdi ama yinede sonuc alırsan bizi haberdar et dur halayını cekeyim liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamiş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sağol cnm alllah razı olsun ama yinede içimde şüphe var. 4 haftalık için bu değer iyimi ki

balkes adet olmuss cok üzüldüm isyanda mapusta off ya eglenceli ile beraber batlarıydı ne yaptılar acaba
pff üzüldüm ya bana da öyle olmuştu bir kere hayal kırıklığına uğramıştım az d a olsa anlayablirim onlrı inşallah aramızdan hamişler çıkar ben olucksam benm yerme diğerleri olabilr ben soonra hamiş olsam da olur

ayyy gülemkten bayıldım allah korusun .aynen benm koca da geliyor eve akşama kadar ne yaptın hiç allahtan yemegım var amannnnn napalımmmmm

benimkide kahvaltı hazırlıyo mutfakta ben kızlarla takılayım bişeler öğreneyim diyorum

yiyecem fıçayı amaa az kaldııı

sacmala hepimizde olalım o nasıl laffffffffffffffff kızarım bakktwetty mapusatan cıkınca listeye ekle kendini ben bir bardak süt içip geliyom bitter süt içiyon mu kuzum

bide bakyomuşsunn hepimiz hamişiiizzz RABBİM duy sesimiziii inşallahhhhh

kahavltımı hazırlıyo koptummmmmmmmmmmmmmsüt içmeyi unutma devrem

tabii devrem ben yumurtluyorum ya şimdii ayağına çorabını giy, belini kapat, otur dinlen sen, deyip duruyo kocaaam, bide bebiş olsaaa oooh deymeyin keyfimeeeeee

bitaneee kocaaam bitanneeeeeeee ben bu adama bi beiş vermesem olur mu şimdiii

sacmala hepimizde olalım o nasıl laffffffffffffffff kızarım bakktwetty mapusatan cıkınca listeye ekle kendini ben bir bardak süt içip geliyom bitter süt içiyon mu kuzum

arada sırada içiyorum şirinem

benim eşim de çok yardımcıdır her konuda saolsun
ben de çok istiyorum baba olsun
çok yakışıcak ona diyorum kendimce
dün komşumgil geldi 5 aylık bebişleri var
eşim bayağı sevdi,ilgilendi nasıl da yakışıyor kucağına diyorum
ben de öp öp kokla kokla doyamadım çok tatlı velet

dimmiii bitterimyaa yani en güzel şeydir diye düşünüyorum eşini baba olarak görmek, bizimkide ölüyo çocuk görünce, gece sabaha kadar bakar ben uyurum o derece yani,, rabbim hepimizin gönlüne göre bi an önce bebiş nasip eder inşallahhhh

evet
duygulandım uleynnn
halbuki daha bu ay ilk deniyorum
ama işte aklımda deli sorularrrrrr

kızlar tlf bi baktım 6 cevapsız arama 2 msj görümcem eşimin yengeleri ayrı ayrı atamıslar bugun bana geleceklermiş hastayım üstelik evim dagınık ustelk calısan adama bu sate habermi verilir yaaa benim msafirim bitmez
neyse kızlar ben cıkayım görümcem yarım saatliğine ugrayacakmış k.v hazırlayaymda tembel gelin demesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…