- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
arada sırada içiyorum şirinem
benim eşim de çok yardımcıdır her konuda saolsun
ben de çok istiyorum baba olsun
çok yakışıcak ona diyorum kendimce
dün komşumgil geldi 5 aylık bebişleri var
eşim bayağı sevdi,ilgilendi nasıl da yakışıyor kucağına diyorum
ben de öp öp kokla kokla doyamadım çok tatlı velet
benimki tembel ama cok tatlı bensz hiç bişe yapamaz şirine su nerde bu nerde
amin canım en kısa zamanda hayırlısıyla inşallah, var mı bi sıkıntı yoksa zamanı mı gelmemişşş
evet
duygulandım uleynnn
halbuki daha bu ay ilk deniyorum
ama işte aklımda deli sorularrrrrr
kızlar tlf bi baktım 6 cevapsız arama 2 msj görümcem eşimin yengeleri ayrı ayrı atamıslar bugun bana geleceklermiş hastayım üstelik evim dagınık ustelk calısan adama bu sate habermi verilir yaaabenim msafirim bitmez
neyse kızlar ben cıkayım görümcem yarım saatliğine ugrayacakmış k.v hazırlayaymda tembel gelin demesin
vay hainler :))
hadi kolay gelsin şekerim
ama sen izinlisindir bugün dimi
benimki deee hiçbirşey yapamaz hatta suyunu bile alamaz ama ben hepsini yapmaktan keyiflenirim :=)
vay hainler :))
hadi kolay gelsin şekerim
ama sen izinlisindir bugün dimi
aybizimdee devrem olmuuşşş
sen nekadarlık evliydinnn aybizimm
bizim esmerşirineyle bi gün var aramızda düğün tarihimizzz
bende öleydim canım şimdi bıktım abarttı kendimi köle hissedyom
o da haftasonu izinlidir dimi
azcık tutsa işin ucundan
birbirinize vakit ayırırsınız
yok canım o esnaf aksam gec geliyor saatlerimiz ters bide hiç anlamaz annesi hep dısardan yemişler felanama cok yardım etmesini isterdim yetiştremiyom saolsun insanlar cagırıyo geliyolar böle olunca hiç yetişmiyor keske annem yanımda olsa
Kızlar dua edin üzülüyorum bu ay yine anne olamadım ama bi yandan seviniyorum adet düzensizliği olduğu için tam 52 gün sonra regl oldum.Pazartesi hormon testi ve ulturason için zk ya gideceğim.Dualarınızı eksik etmeyinde şu aşılama işlemi ilk seferinde tutsun :18:
ölede canım insan ihtiyaç duyuyor ailesine evet ayda bir alıyorumdimi anneciğin yakınında olsa tutar bir ucundan yardımcı olur sana
olsun be canım huzurum,mutluluğum olsun dicen yetişmeye çalışçan
e ya da yardımcı al arada
durumunuz müsaitse
en azından temizlik yapmazsın
Kızlar dua edin üzülüyorum bu ay yine anne olamadım ama bi yandan seviniyorum adet düzensizliği olduğu için tam 52 gün sonra regl oldum.Pazartesi hormon testi ve ulturason için zk ya gideceğim.Dualarınızı eksik etmeyinde şu aşılama işlemi ilk seferinde tutsun :18:
hcg değerim 203.98 rahim duvarı kalınlığım 15 mm nasıl sizce iyimi doktorum var gebelik dedi ama salı günü dış gebelik mi yoksa gercek mi tam belli olacak yorumlar nedir?
balkes adet olmuss cok üzüldüm isyanda mapusta off ya eglenceli ile beraber batlarıydı ne yaptılar acaba
sağol cnm amin inşş içimde minik bir korku varhamilesin bence cnm... hayırlı olsun bebğin darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?