inşallah çok yumoşun büyümüş gelişmiştir.. bebişler sağlıklı bi şekilde çifter çifter gelir..benimde klomen+çatlatma iğnesiyle ilk hamişliğim olmuştu..ikinciside gonal f + çatlama iğnesiyle olmuştu..inşallah bu ay bebeğin seninle olur canımm..ayağım uğurludur inşallah herkez güzel haberleri verecek bu topikte
kible konuşmuştunburda bagıra bagıra sesim gittii o kadar ihtiyacım vardı siz kaşlarım düştü küçük emrah bile bnm kadar dıslanmadı :2::2::2:
Hadi bulalim... nasil bisey olsun...
Kibos nasil
tweety kib'in nickini beğenmedi yani benim, bana yeni nick arıyorum fakat karizmatiiik bir nick olsun lütfeeenn
ay kusura bakma o zaman hic farketmedim o kadar bagirdigini cok pardon
yinede iyi terketmemissin topigi ben olsam emeeeeen der baska yere giderdim
Nickin karizmatik olsun dermisimgercek adın ne peki oradan yola cıkalım
bende maçı izledim canım eşin gerçekten büyük olayları kaçırdıyok cnm maç vardı ya ben de tv yi diğer odaya taşıyalım derken uyduyu yapamadık maçı da izleyemedik eşimde koptu :=) en son olaya el attım ve çözdüm :) yoksa yarın dijiturk arızayı çağıracaktı :)))) yarında ben okucam sana dinlen rahat rahat :)
tiviticikk evet canım her gün 1 kere okunuyormuş ama ilk kime okunacaksa o başlıyormuş..bende yardım ederim sana arkadaşın vesilesiyle başladım..bende sana vesile olurum inşallahh..diğer okumayan arkadaşlar varsaa onlarada okurum..birbirimize dua edelim..Doktora tekrar gidince duruma göre tekrar baslayabilirim kullanmaya...
Bende hep baslamak istiyorum 41 meryem galiba hergun 1 tanemi okuyorsun nasil oluyor.. :26:
ya sen ne tatlısın yaaaaaaaaa agzından bal damlıyor valla bayıldım. karnımda ve kasıklarımda sancılarım oluyor bu ilaçtan olabilir mi?
naptılar kuzum sanaaa, twiti ilgilenmedi miiii senleee kızarım ben ona ah yaparımmmm
Kibariye olsun o zaman
olllmaaaz bebeğiimm herkescikler beni tanır,,
babyface olsun muuuhahaha
Kibariye olsun o zaman
ay kusura bakma o zaman hic farketmedim o kadar bagirdigini cok pardon
yinede iyi terketmemissin topigi ben olsam emeeeeen der baska yere giderdim
benimle ilgilenmedi bana öcü dedi.bir de bişi yazmadı bende depresyona girdimmm.mendillerimi getirinnnnnnnn
tweety kib'in nickini beğenmedi yani benim, bana yeni nick arıyorum fakat karizmatiiik bir nick olsun lütfeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?