Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

inşallah diğer bebişlerinde fazla uğraştırmaz ve bir an önce sıcacık kucgnda hayata gülümser.. ben evlendiğimin ikinci ayı dşük yaptım.sonra doktorumu değiştirdim.şimdiki doktorum bu ilaçla başladı dunden beri karnımda ve kasıklarım da çok sancı oluyorama sence bundan olabilir mi.bu arada ne tatlısın yaaaaaaaaa agzından bal damlıyor valla bayıldımaminnnnnnnn hepimiz inşallahhhhh inşallah .

Son düzenleme:
kible konuşmuştun burda bagıra bagıra sesim gittii o kadar ihtiyacım vardı siz kaşlarım düştü küçük emrah bile bnm kadar dıslanmadı :2::2::2:

ay kusura bakma o zaman hic farketmedim o kadar bagirdigini cok pardon
yinede iyi terketmemissin topigi ben olsam emeeeeen der baska yere giderdim

tweety kib'in nickini beğenmedi yani benim, bana yeni nick arıyorum fakat karizmatiiik bir nick olsun lütfeeenn

bende maçı izledim canım eşin gerçekten büyük olayları kaçırdı ortalık yıkıldı resmen..sağolasın canımm Allah razı olsun

Doktora tekrar gidince duruma göre tekrar baslayabilirim kullanmaya...
Bende hep baslamak istiyorum 41 meryem galiba hergun 1 tanemi okuyorsun nasil oluyor.. :26:
tiviticikk evet canım her gün 1 kere okunuyormuş ama ilk kime okunacaksa o başlıyormuş..bende yardım ederim sana arkadaşın vesilesiyle başladım..bende sana vesile olurum inşallahh..diğer okumayan arkadaşlar varsaa onlarada okurum..birbirimize dua edelim..

ya sen ne tatlısın yaaaaaaaaa agzından bal damlıyor valla bayıldım. karnımda ve kasıklarımda sancılarım oluyor bu ilaçtan olabilir mi?

Rabbim gönlüne göre versin cnm..inşallah güzel haberler verirsin bu ay.. evet canım yumoşların büyüyor ondan ufak sancı hissedebilirsin..doktorun yumurtaların mm'sini söyleyecek çatlamazsa çatlatacak yumoşları ilişkiden yarım saat evvel eşine sert bi kahve içir canım spermleri haraketlendiriyormuşş...

bereketli bi topik olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…