kiz simdiden basladinmi asermeye temem artik yemek ismi vermek yasak burda...
:125:
ayy canım benimm yaa ben seni unutmuşumbir daha yemekten bahsetmiyim bari
7-8 gün var daha :) teşekkür ederim herkese nasip etsin inşallahhhhhh
:))) tamam
iyi ki unuttun bir sürü şey yazdınnnn((((( avucumu yaladım üstüne bir bardak su içtim ve kustum geldim hahaha iğrencim
oooo canım süper demekki ameliyata olumlu cevap vermiş eşin...sen eşinin beslenmesinden tut içtiği sigaraya kadar herşeyine karış..kesinlikle abur cuburu kessin helede kış mevsimi gelir havuç,turp,elma,mandalina,portakal ne bulursan yedir..ve keçiboynuzu pekmezi kürünüde yap inan çok faydalı..proxeed plus önerdimi doktorun? onun yanı sıra vitaminler var..kimi doktor klomen tedaviside veriyor erkeklere..bal yedir fındık fıstık,ceviz yedir..3 ay dişini sıksaa inan faydasını görür...biz eşimle ikimiz dişimizi sıktık ben 17 kilo verdim oda bu kurallara uydu..her adımda hep bebeğimize daha çok yaklaştığımızı hissettik neticesinde sonu kötü bitsede olumlu sonuç aldık bunada şükür
hele bi adım atın silkelenip kendinizee gelin olmayacak bişey yok Allahın izniyle bebişinizde olur..
Cnm bizim zaten ameliyat sonrası sayı yok denecek kadar azaldı dr vakit kaybetmeden tüp yapalım daha da düsebilir dedi biz yapmadık esimin cok sükür ne sigarası ne aburcuburu var tatlıyı hiiic sevmez haftada iki gün halısaha macına gider spora dikkat eder yani ilk varikosel cıkınca hayret ettik biz tek bi kötü seyi yok yani o kötü testten sonra keciboynuzu pekmezi polen arı sütü karısımını icti 20 milyonu gecti sayı ama hareketlilik aynıydı sonra 15 gün yurt dısına cıkınca bıraktı sonra da icmedi en son yaptıgımız testte iyice düstügünü görünce tekrar basladı ama bu defa farklı bi karısım hazırladık keciboynuzu özü polen arısütü giseng caksırotukökü zencefil zerdecal falan var icinde ama esim icti iceli istekte azalma oldu dedi sence yan etki yapmıs olabilir mi
7-8 gün var daha :) teşekkür ederim herkese nasip etsin inşallahhhhhh
bence sen erken yumurtladınn çok yakın bir dostumunda batına 8 gün vardı gebelik testinde silik çıkmıştı o gün kan testi yaptırmıştı kandada yüksek çıkmıştıama emin ol en kötü yanı herkez 4 haftalıkken öğreniyor sen 3 haftalıkken öğrenince o 4. hafta dolmak bilmiyor bi türlü
canin kusmukta ceker simdiiiyyy temem temem bu igrencti evet
oooo tekrar maşallah yaaa allah isteyen herkese nasip etsinn
midem kalkti :120::120::120::120:
ben kaçar herkese allah rahatlık versin sağlıklı ve hamişli günler herkese :)
Cnm bizim zaten ameliyat sonrası sayı yok denecek kadar azaldı dr vakit kaybetmeden tüp yapalım daha da düsebilir dedi biz yapmadık esimin cok sükür ne sigarası ne aburcuburu var tatlıyı hiiic sevmez haftada iki gün halısaha macına gider spora dikkat eder yani ilk varikosel cıkınca hayret ettik biz tek bi kötü seyi yok yani o kötü testten sonra keciboynuzu pekmezi polen arı sütü karısımını icti 20 milyonu gecti sayı ama hareketlilik aynıydı sonra 15 gün yurt dısına cıkınca bıraktı sonra da icmedi en son yaptıgımız testte iyice düstügünü görünce tekrar basladı ama bu defa farklı bi karısım hazırladık keciboynuzu özü polen arısütü giseng caksırotukökü zencefil zerdecal falan var icinde ama esim icti iceli istekte azalma oldu dedi sence yan etki yapmıs olabilir mi
demekki arısütü polen karışımı, keçiboynuzuyla 20 milyon olduysaa uzun süreli kullanımdada yine olur..cinsel istekte azalmamı olduhepsi erkek cosşturan şeyler ama yinede hepsi bir arada olunca belki böyle bi yan etki olmuş olabilir..bitkilerin yan etkisini bilmiyorum bir bilene danışmak lazım..
sayıyı arttırıp tüp bebeğede hazırlanabilirsin canım..yada yeterli sayıya ulaşırsan tüpe gerek kalmadan doğal yolla hamiş kalabilirsin yada aşılama yaptırabilirsininşallah tüpe gerek kalmazz
ne yazdin ki nereye kaciyon yazdinda benmi görmedim :111:
ne yazdin ki nereye kaciyon yazdinda benmi görmedim :111:
:))) yazdı kızzz gözünden kaçmıştır ayy ben de çıkıcam bi tuhaf oldu midem yatayım bari adamımda dizimde uyuyo dizim ağrıdı valla onu da götüreyim yatağa :)
bir iki bişeyler yazdım arkadaşlara yatmam lazım yoksa oğlum uyumıcak :)
demekki arısütü polen karışımı, keçiboynuzuyla 20 milyon olduysaa uzun süreli kullanımdada yine olur..cinsel istekte azalmamı olduhepsi erkek cosşturan şeyler ama yinede hepsi bir arada olunca belki böyle bi yan etki olmuş olabilir..bitkilerin yan etkisini bilmiyorum bir bilene danışmak lazım..
sayıyı arttırıp tüp bebeğede hazırlanabilirsin canım..yada yeterli sayıya ulaşırsan tüpe gerek kalmadan doğal yolla hamiş kalabilirsin yada aşılama yaptırabilirsininşallah tüpe gerek kalmazz
İnsallah cnm zaten bizde sasırdık hepsi afrodizyak etkisi yapan seyler ama benim herif hada bi sakinlesticnm bana kalsa hemen tüp yaparım ama esim yanasmıyo bi sene daha tedavi olalım diyo bakalım on bes gündür kullanıyo bunları bir ay dolsun test yapacaz insallah o zamana kadar tamamen gitmez benim kocis bilgiler icin cok sagol
ay yazmis megerse demekki acliktan gormemisim pardonn iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
ay yazmis megerse demekki acliktan gormemisim pardonn iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?