- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Canim bence bu konulari bir daha esine acma.Eşimle tek büyük kavgalarımızın sebebi ailesine ve kardeşlerine sürekli para vermesi sürekli bişeyler vermesi. Daha geçenlerde büyük kavga etmiştik. Bugün kavga etmedik ama çok hafif bi tartışma oldu. İki kardeşi var.. Ortanca da eşimin dükkanında arabalarını satıyordu bu işleri pek beceremediği için bikaç gün önce yeni işe girdi. eşim diyor ki beni aylardır bitirdi onun yüzünden ilerleyemedim resmen beni yedi bitirdi dedi. ite kaka para kazansın diye uğraştım hep dedi. Araba satınca yeni almak için bile uğraşmıyormuş. Cebindekileri yiyormuş sürekli araba aramayıp. Eşim de bi arabadan dört milyar kar edecekken gel ortak olalım bu arabaya deyip karını bölüyormuş o da kazansın diye.
Ben kızınca suçlu oluyorum hep. Daha geçen kendi malını bölüp daha çok kazanabilecekken ortak olsam mı diyordu. Sonra akıllandı gitsin iş bulsun olmuyo böle dedi. Şimdi de neymiş araba alacakmış eşim uğraşacakmş . Bzm arabalar zaten yeterince uğraştrıyor bi de onun arabalarını da mı alıp satcaz bedavadan oh ne gzl iş.
Bu bi yana yine çözüldü biraz ama ikincisi de iki kardeşi de sürekli arabaları alıp alıp geziyorlar arabalar yeni model değil kasko yok o yüzden arabaya bişey olsa bizim cepten gidecek.
Ayriyetten arabalar eşimin üstüne. Bu iki kardeşi alıyorlar sevgililerini geziyorlar hergün bize ceza geliyo trafik cezası milyarları aştı o cezalar artık bi kere kardeşi 800 tl ceza yemiş hatta.
Sürekli harçlık veriyo altına araba veriyo onlar da sevgilileri ile yiyo içiyo geziyo.
Ben diyince suçlu oluyorum böle yapınca kendimden soğutuyormuşum. Allah büyük dedim ben de. Hergün araba veriyorsun br gğn o arabalara birşey olursa hiç üzülmeyeceğim sana herşey müstahak dedim. O da zenginin malı züğürdün çenesi dedi. Al malın da senin olsun dedim kullanan ben değilim kardeşlerin dedim.
Ben karışmadan duramıyorum, haksız mıyım? Neymiş ailesine para vermek hoşuna gidiyormuş hayatının Sonuna kadar verecekmiş bnde saygı duymalıymışım başkası olsa karışabilirmişim ama ailesine karışammışım. Ama böyle olunca ben deli oluyorum. Sürekli arabalarla eşimin paraları ile gezip tozuyolar. Babaları Bile yapmamış abilerinin onlara yaptığını..
Bir gün umarım pişman olmaz diyorum ama hergün araba kaçırıyor o küçük olan. Sussam olmuyo konuşsam anlatamıyorum..
Ben delirecem artık ya bu kadar enayisini hiç görmedim. Kardeşi başka işte çalışıyo şuan eşim onun parasını alıp ona araba arayıp arabasının herşeyi ile uğraşıp arabayı satıp karı ile kardeşine verecekmiş yani adamın arabalarını bedavadan her şeyiyle eşim uğraşıp kazanılan parayı da ona verecekmiş. En azından uğraşma payını alabilir bu enayilik ya. bi yerde çalışıp parayı başkasının eline saymak ile aynı şey değil mi? Şoktayım ya bi insan nasıl bu kadar enayi olabilir başkasının işini yapıp bedavadan o adama karşılıksız para kazandıracak bütün yükü eşim çekçek parayı kardeşine verecekCanim bence bu konulari bir daha esine acma.
Adam d3mis sana diyewgini iste bosver konusupta kendini yorup uzme.
Bu adamalara laf anlatilmaz.
Ayni benim eski ese benziyor.
Sana haclik veriyoesa sende hic kisma ye ic gez o dusunssun naparsa yapsin.
Allah buyuk .
Sen Allaha dua et .
Rabbim birgun onunda aklini basina getirir.
Sen kknusarak anca kendini yorarsin.
Birde milletin yizunden esinle aran acilor birak be hali varsa gorsunn
Insan haksizliga tahammul edemiyor ama eld3n ne gelir cozumun varsa uygula ama inan bu erkeklere laf anlatilmiyor bazi erkekler ailesine cok duskun cok.Ben delirecem artık ya bu kadar enayisini hiç görmedim. Kardeşi başka işte çalışıyo şuan eşim onun parasını alıp ona araba arayıp arabasının herşeyi ile uğraşıp arabayı satıp karı ile kardeşine verecekmiş yani adamın arabalarını bedavadan her şeyiyle eşim uğraşıp kazanılan parayı da ona verecekmiş. En azından uğraşma payını alabilir bu enayilik ya. bi yerde çalışıp parayı başkasının eline saymak ile aynı şey değil mi? Şoktayım ya bi insan nasıl bu kadar enayi olabilir başkasının işini yapıp bedavadan o adama karşılıksız para kazandıracak bütün yükü eşim çekçek parayı kardeşine verecek
Çok kötü gerçekten... Bu resmen enayilik yaArkadaşımın eşi ailesine 2 ev aldı iyi kazanan biri. Ama kendisi kirada oturuyor ve ay sonunu zor getiriyor evlerin borclarindan. Sonuç çile arkadaşımın. Hiç rahatsız değil eşi. Çok mutlu annesine ev aldığı için. Hatta 3.yu alsa daha da mutlu olur. Evleri oğluna kalır gelini oturur diye kızının üstüne yapan anne bu. Arkadaşım boşanacagi zamanı bekliyor.
Ben mi körüm o mu anlamıyorum ben mi kötü biriyim yoksa o mu çok iyi..Son sözü söylemiş ömür boyu böyle gidecek karisamazsin demiş..
Hep böyle olacak evli oldugunuz sürece böyle devam edecek hayatınız..
Kabullenip sus demiş yapabilecek misiniz
Susmadan olmuyor gerçekten sinirlenip üslubu bozup dahada kendimi anlatamıyorum sonra kavga çıkıyo.Insan haksizliga tahammul edemiyor ama eld3n ne gelir cozumun varsa uygula ama inan bu erkeklere laf anlatilmiyor bazi erkekler ailesine cok duskun cok.
Enayilik onlara vazife gibi geliyor ee ne de olsa ailesii..
Bigün iyi bi kazık yer aklı başına gelir.Ben delirecem artık ya bu kadar enayisini hiç görmedim. Kardeşi başka işte çalışıyo şuan eşim onun parasını alıp ona araba arayıp arabasının herşeyi ile uğraşıp arabayı satıp karı ile kardeşine verecekmiş yani adamın arabalarını bedavadan her şeyiyle eşim uğraşıp kazanılan parayı da ona verecekmiş. En azından uğraşma payını alabilir bu enayilik ya. bi yerde çalışıp parayı başkasının eline saymak ile aynı şey değil mi? Şoktayım ya bi insan nasıl bu kadar enayi olabilir başkasının işini yapıp bedavadan o adama karşılıksız para kazandıracak bütün yükü eşim çekçek parayı kardeşine verecek
BencedeSonuna kadar haklısın. Hiçbir şey deme. Gün gelince kocan kullanıldığını iyice anlayacak. Birgün arabanın birine birşey yapsalarda kocan zor durumda kalsa. İşte o zaman anlar. Hani derler ya bir musubet, bin nasihattan daha iyidir. İşte o kıvama gelse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?