Bir gün döner mi?

nobody5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
30
1
1
27
1 aydır konuşmuyoruz ancak ben hala dönmesini istiyorum. Çok uzun süreli birşey değildi evet 3-4 aylık bir şeydi. Ancak sürekli beraberdik ve çok mutluyduk. Beni sevdiğini düşünüyordum, onun da mutlu olduğundan eminim. Bir yandan bittiğini kabul etmeye çalışıyorum, bir yandan da istemsizce bekliyorum. Çünkü bu yaptığının haksızlık olduğunu düşünüyorum, neden bittiğini bile bilmiyorum. Başka biri yok onu biliyorum ama bana bir açıklama dahi yapmadı ve bu yüzden çok kızgınım. Onun üzülüp onun beni kaybetmesi gerekiyordu diye düşünüyorum. İster istemez hırs yaptım.
Sevmiyormuş, ya da dönse ne olacak gibi şeyler söylemeyin lütfen. Ben sadece özler mi, pişman olur mu bunu merak ediyorum. Ona her zaman güzel davranan biri oldum, bir sorun olsa bile tatlı bir şekilde konuşurdum. Trip atan biri olmadım hiç, anlayışlıydım. Hatta insanlar birbirlerinin dinlendiği limanı olmalıdır ve sen benim için öylesin derdi. Yani bunları anlatıyorum çünkü bir gün döneceğini bilmek istiyorum. Belki bunu bilirsem biraz rahat edecek içim.
Geri dönmek için mi istiyorsun derseniz, hayır geri dönmek istemiyorum. Sadece bana döndüğünde konuşup yüzleşmek istiyorum. Aslında içimdekileri ona söylemek istiyorum ama şu an umrunda bile değilsem hiç bir anlamı olmaz, o yüzden o bir gün gelirse o zaman söylemek istiyorum.
Sizce döner mi, çok merak ediyorum

Bir açıklama bile yapmadıysa o senin kadar anlam yüklememiş demek ki .
Peki arayıp sormadın mı neden terk etmiş.
Herkes bir açıklamayı hak eder.
Bir defa sordum, benimle sanki düşmanmışız gibi konuştu ben de uzatmadım. Zaten belirsizlik beni bu kadar yoruyor

Ayrıca anlayışlı olmak başka bir şey.
Herseye evet demek değildir.
Sınır çizmemek anlayışlı olmak demek değildir.
Adam bir hesap vermeden çekip gidiyor bu nasıl ilişki.
Takılmış adam sadece.
İlişki olsa bir açıklama yapar durup dururken gitmez .
Yani bir kavga tartışma olsa neyse de.

Bir defa sordum, benimle sanki düşmanmışız gibi konuştu ben de uzatmadım.
Dediğim gibi ciddi bir ilişki değilmiş .
Adam güzel vakit geçirmiş gitmiş.
Aşık olmamış bunu kabullenmen gerek öncelikle .
İlişkiler başlar bitebilir .
Bence takıntı yapma olduğu gibi kabullen.
Bir gün yazarsa da sınırını koy .

Ayrıca anlayışlı olmak başka bir şey.
Herseye evet demek değildir.
Sınır çizmemek anlayışlı olmak demek değildir.
Adam bir hesap vermeden çekip gidiyor bu nasıl ilişki.
Takılmış adam sadece.
İlişki olsa bir açıklama yapar durup dururken gitmez .
Yani bir kavga tartışma olsa neyse de.
Her şeye evet demekten bahsetmiyorum, kısacası çok mutluyduk demek istedim, takılmak bu değil. Takılmış olan biri bile bir açıklama yapardı bence

Bir defa sordum, benimle sanki düşmanmışız gibi konuştu ben de uzatmadım. Zaten belirsizlik beni bu kadar yoruyor
Belirsiz olan bir şey yok.
1 aydır aramıyormuş adam bitirmiş .
Soğuk davranmış.
Büyük ihtimalle başka biri var .
Yok falan diyorsun da başka biri olmasa bu şekilde uzaklaşmaz.

Her şeye evet demekten bahsetmiyorum, kısacası çok mutluyduk demek istedim, takılmak bu değil. Takılmış olan biri bile bir açıklama yapardı bence
Mutluyduk derken o mutlu değilmiş demek ki.
O senin düşüncen.
Adamı arayıp ne oluyor sana diye hesap soramıyorsan bu ilişki değildir.

Mutluyduk derken o mutlu değilmiş demek ki.
O senin düşüncen.
Adamı arayıp ne oluyor sana diye hesap soramıyorsan bu ilişki değildir.
Teşekkür ederim ama gerçekten yorumlarınız beni daha çok üzüyor, şimdi size adamın ne kadar mutlu olduğunu da açıklayamam, başka biri olmadığını nereden bildiğimi de açıklayamam. Sizin yorumlarınızdan ibaret değildi yaşadığım ilişki. Tek bildiğim şey adamın normal bir psikolojide olmadığı. Hesap sorabilirim, hatta beş dakika içinde evine gidebilirim ama tutuyorum kendimi, normalde takıntı yapan biri değilim ama o bana açıklama yapmadıkça takıyorum kafaya.

Başkasını bulmuş buyum ihtimalle , o süslü laflara neden inanıyorsun ki
Başka birini bulmuş bile olsa kusura bakma ben yapamıyorum diye iki kelime edemez miydi, üstelemeyeceğimi bilir beni tanıyor. Başka birini bulmuş birisi sürekli whatsapta olmaz mı, dışarda görüşmez mi. Bunları yapmıyor çünkü, ne whatsaba giriyor ne de işten başka bir yere çıkmıyor

Back
X