- 8 Nisan 2017
- 131
- 65
- 13
- 31
- Konu Sahibi Mycroftholmes
-
Aminn, öyle ihtiyacım var ki..Her şerde bir hayır vardır.
Benimde bütün umutlarimi yitirdigim bir zamanda hayatım öyle bi şekil almaya basladi ki benim bile hayal etmedigim şeyleri yaşamaya başladım ama tabi belli bi süre sıkıntı bunalım çektikten sonra. Rabbim bütün sıkıntı çekip çıkmazda olanlara ışığını göstersin insallah
Nişanlıyken ayrılmışsın, hayat öyleki adama iyiki evlenmeden ayrıldım dedirtiyor1 yıldır hayatımın sınavlarını yaşıyorum sanırım. Hevesle, istekle çıktığım yollar üzüntüyle son buldu. Çok severken, nisanliyken terkedildim. Nedensiz huzunlerim oluyor bazen. Sanki hiç mutlu olamayacagim, bu eksiklik geçmeyecek gibi hissediyorum.
Sizin boyle çok zor dönemlerden geçip çok mutlu huzurlu olduğunuz oldu mu?
Inşallah.. Rabbimden ümidimi kesmem.Nişanlıyken ayrılmışsın, hayat öyleki adama iyiki evlenmeden ayrıldım dedirtiyor
Ama ben Eminim senin de karşına seveceğin biri çıkacak, iyiki o nişanlımla evlenmemişim diyeceksin, çünkü demekki nasipte başka biri varmış ki o kişi olmamış. Birde bazen çektiğimiz sıkıntılara mükafat olarak geliyor mutluluklar
Öğrenecek çok şey var hayatta. Inşallah bundan sonraki ogrenmelerim bu kadar acılı olmaz.Hiç bir zaman herşey çok güzel olmuyor.Yok öyle bir hayat.İlla bir yerden bir sorun çıkıyor.
Ama siz elinizdekilerle mutlu olmayı öğreniyorsunuz.
Artık takmamayı öğreniyorsunuz.
Evet hayatımda her anlamda çok çok zor bir dönem geçirdim. Olumlu diyebileceğim hemen hemen hiçbir şey yoktu ya da ben öyle görüyordum. Sadece duş alıp saçlarımı bile kurutmadan kendimi psikiyatriste atabilmiştim. İnanılmaz yağmurlu bi gündü doktordan çıkınca gözyaşlarım yağmura karıştı. Sonra herşeye yeniden başlıyorsunuz günler aylar geçiyor ve bir sabah uyanıyorsunuz güneşin doğduğunu, çiçeklerin aslında ne kadar güzel koktuğunu, hala güvenilecek sevilecek insanlar olduğunu ve ne kadar değerli olduğunuzu farkediyorsunuz. O an kendinizle gurur duyuyorsunuz. Çünkü o ana kadar çok sabrettiniz, emek verdiniz, çalıştınız, değiştiniz, dönüştünüz. Algılarınız, tavrınız, hayata bakışınız değişince artık zorluklarla daha iyi başa çıkabiliyorsunuz. İyi ya da kötü diye birşeyin olmadığını sadece bakış açınızın belirleyici olduğunu anlıyorsunuz. Hayata karşı bir duruş kazanıyorsunuz. Bence tüm bunlara değer. Yani birgün herşey bir anda güzel olmadı, zaten güzeldi ve ben sadece bunu farkettim.
Kendi adıma konuşayım.1 yıldır hayatımın sınavlarını yaşıyorum sanırım. Hevesle, istekle çıktığım yollar üzüntüyle son buldu. Çok severken, nisanliyken terkedildim. Nedensiz huzunlerim oluyor bazen. Sanki hiç mutlu olamayacagim, bu eksiklik geçmeyecek gibi hissediyorum.
Sizin boyle çok zor dönemlerden geçip çok mutlu huzurlu olduğunuz oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?