• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir günlüğüne erkek olsanız ne yapardınız??

3 hatunu odaya atardim dusu hazirlatirdim bkuveti suyla doldurtur kopuklu kopuklu kendimi o hatunlara yikatirdim her yerimi en ince ayrintiisna kadar bide agda yaptirirdim ben ole jilet kullanamam neler yapmazdim be temizlendikten sonra hovardalia bebk senin taksim benim turist burist dinlemezdim ver takeyi al kulahi anam

3 hatunu odaya atardim dusu hazirlatirdim bkuveti suyla doldurtur kopuklu kopuklu kendimi o hatunlara yikatirdim her yerimi en ince ayrintiisna kadar bide agda yaptirirdim ben ole jilet kullanamam neler yapmazdim be temizlendikten sonra hovardalia bebk senin taksim benim turist burist dinlemezdim ver takeyi al kulahi anam

BUYUR BURDAN YAK tatlicadiarzu ALIN SİZE Bİ SAPIK DAA :lepi:

HEPSİ İİ GÜZEL DE ERKEKLER AĞDAYLA CAN YAKMAZKİ YAVRU BE GEÇ SEN O AYRINTIYI :lepi:

Yaaw bırakın ağdayı mağdayı,bi günlüğüne erkeksiniz işte,kıllı kıllı gezmenin tadını çıkarın:roflol:ohh ne rahat:1rolleyes:

yavv kızlar şaka maka gece yatarken düşünüyorum iyice başka ne yapardım erkek olsam diyee.. heveslenmiyo değilimm:roflol: bi bakmışım esra yerine emre olmuşum tövbe tövbee:roflol::roflol:

hakikaten ya gerçekten allah bizi boşuna kız yaratmamış yoksa memlekette kız kalmıcakmış yaa bir zamanlar ümraniye sapığı vardı ondan beter olucakmışız
ama gerçekten erkek olsam rus kızları tavlamaya çalışır hergün başka kızlarla yatmak isterdim kendime birde yarış motoru alırdım diskolardan çıkmaz fink atardım gezer tozardım haaaa birde genel evlerdeki o kadınları çok merak ediyorum birde oraya giderdim.
hey gidi heyyyyyyyyyy

otusbir çekerdim tatlicadiarzu

yap valla kim tutar seni ama bu arada da iğrençsin otuz bir çekiçene at kendini bir kadının üstüne bu kadar bencil olma aslında hak vermek lazım sana ilk defa böyle birşeyin olunca nasıl kullanıcağını bilemek kadar kötü birşey olmasa gerek.

bir günlüğüne erkek olsam kendime aşık olmak isterdim bakalım bana aşık olmak nasıl bişeymiş acaba çok merak ediyorum...

Buradaki çoğu aşağı yukarı aynı noktaya çıkan cevaba bakınca aklıma erkeklere bir günlüğüne kadın olsaydınız ne yapardınız? sorusunun sorulduğu geldi. Sizce ne yaparlardı?:utangac:

heralde bidah üstümüze okadar gelmezlerdi
diye düşünüyorum ama kadın olunca ne yaparlardı sorusuna gelince
hehehehehe cilve yaparlardı ona buna heralde
ay kocamı kadın olarak düşünüyorumda ne komik olurdu
top sakallı bir kadın:roflol::roflol:

valla ben sadece sevfdiğim erkeğinde içinde buluntuğu erkek topluluğunun içine dalardım.ve istediği kadın tipi nasıl nasıl biriyle evlenir benim hakkımda ne düşünüyo bunları öğrenmeye çalışırdım.ertesi gün tekrar kadın olduğumda hemen operasyona başlardım.e bi gün erkek olmak geleceğime bi katkısı olsun bari.sevişipte napıcam allah aşıkna .zaten sevdiğim erkele evlenince hergün istediğim kadar olur.dimi ama!!!!!!!!!

gerçekçi cewap wermek gerekirse;

biz kadınlar ağda yapıyoruz ama erkekler askerde ya da işte hergün traş oluyor
laf atmak isteyenlerse ise toplumda bunu herkes yapmaz
sex yapmak isteyenler ise cinsiyet değiştirmeden de yapabilirler... sonuçta alınanan ya da alınanmayan zewk aynı :)
pavyona gidip dansöz oynatmak isteyenlere diyeceğim ciddi miktarda parayı gözden çıkarmanız lazım
ayakta işemek ise ayrı bi olay... materyal elde istediğin gibi hatta rüzgara karşı (üstüne gelebilir dikakt et) :)))
ayrıca 3ümüzü 5imizi ayarlamak isteyenler war bu kadar kolay tawlanabiliyorsak burda bu kadar niye tatawa yapıyoruz...
klawye başında herkes istediği gibi yazıyo ama gerçek hayatta uygulama farı olabiliyo lütfen atmadan konuşalım!!!

gerçekçi cewap wermek gerekirse;

biz kadınlar ağda yapıyoruz ama erkekler askerde ya da işte hergün traş oluyor
laf atmak isteyenlerse ise toplumda bunu herkes yapmaz
sex yapmak isteyenler ise cinsiyet değiştirmeden de yapabilirler... sonuçta alınanan ya da alınanmayan zewk aynı :)
pavyona gidip dansöz oynatmak isteyenlere diyeceğim ciddi miktarda parayı gözden çıkarmanız lazım
ayakta işemek ise ayrı bi olay... materyal elde istediğin gibi hatta rüzgara karşı (üstüne gelebilir dikakt et) :)))
ayrıca 3ümüzü 5imizi ayarlamak isteyenler war bu kadar kolay tawlanabiliyorsak burda bu kadar niye tatawa yapıyoruz...
klawye başında herkes istediği gibi yazıyo ama gerçek hayatta uygulama farklı olabiliyo lütfen atmadan konuşalım!!! cinsiyet kawgası her daim dewam edecek ama zaman geçtikçe kimse kimseye her zaman üstünlük kurmamıyo!!!

Güzel bir hayal, sabah kalktığımda erkeğim, ilk önce bi banyoya girer duşumu alırdım,sonra o ağır erkek losyonlarından kullanırdım,dışarı çıkar ve şöyle güzel alımlı kadınları gördüklerinde neler hissettiklerini anlamaya çalışırdım bakalım beyin ile ürolojik bölgenin yer değişimi nasıl oluyor diye :))))))))))) .gerçi şu anda lazer yaptırıyorum rahatım ve sevmiyorum ama kıllı olmanın tadını çıkarırdım.ve onlar gibi kız tavlamaya çalışırdım bişey hissetmeden, sevmeden bir insanla nasıl beraer oluyorlar bunu anlamaya çalışırdım...ve onlar gibi seks yapıp,zevk almayı denerdim,onlar için neden bu kadar önemli olduğunu anlamak için......

Ayağımda beyaz çorap yumurta topuk ayakkabı üstüne basmışım kafamçokkarıştı
Elimde tespih kaytan bıyıklı kızlara laf atardım herhalde :roflol:

simdi ben bi gunlugune erkek olmak isterdim ama bi sartla:dilcikar:kocamda kadin olacak amajeyyarallaaaaaaaaaaaah siz o zaman eylenceyi gorunjeyyar

GÜNEŞ GÖZLÜKLERİMİ TAKAR,HAVLUMUN ÜZERİNE UZANIP SAHİLDEKİ GÜZEL HATUNLARI KESERDİM...
ÇOK MERAK EDİYORUM ACABA BAKINCA NE HİSSEDİOLAR?:içelim:

Back
X