Kızlar lütfen yardım eder misiniz?hepinizin bildiği bir şey vardır eminim
Sevgilimle kısa bir süre önce ayrıldık ben ona bir şey sormak için mesaj attım ama beni resmen başından attı.
Nasıl istersen öyle davran gibi umursamaz havalara girdi.
Bu hali beni sinir küpü yaptı.Hırs doldum.Ona aynı sıkıntıları yaşatmak istiyorum.
Resmen bana umurumda degilsin gidi davrandı bende ona aynı duyguyu aynı yıkımı yaşatmak istiyorum.
Lütfen ne olur ne yapabilirim bir fikriniz var mı ??..
Onu peşimden koşturmak istiyorum o büyük egosu sönsün istiyorum.
Ugrasmaya bile değmez önune bak bence ego falan bunlar seytan işi hep ıstedıgı gıbı egosuna ego katsın ki senin onunla ugrasmak ıstemen bıle o bilmese bile ögrense havasına hava katıcak bırsey olurdu bir de böyle bak zaten o da sen bu hale gel diye kesin o cevabı yazmıstır sende suan onun istedıgı durumdasın öc almak ıstıyorsun ugrasma tınlama
Sevgilimle kısa bir süre önce ayrıldık ben ona bir şey sormak için mesaj attım ama beni resmen başından attı.
Bu hali beni sinir küpü yaptı.Hırs doldum.Ona aynı sıkıntıları yaşatmak istiyorum.
Resmen bana umurumda degilsin gidi davrandı bende ona aynı duyguyu aynı yıkımı yaşatmak istiyorum.
Ugrasmaya bile değmez önune bak bence ego falan bunlar seytan işi hep ıstedıgı gıbı egosuna ego katsın ki senin onunla ugrasmak ıstemen bıle o bilmese bile ögrense havasına hava katıcak bırsey olurdu bir de böyle bak zaten o da sen bu hale gel diye kesin o cevabı yazmıstır sende suan onun istedıgı durumdasın öc almak ıstıyorsun ugrasma tınlama.
bırak peşini kendini daha fazla düşürme derim...
.gerek yok biliyor musun değmez..evet bırakacagım ama bu defa o benim peşime düşsün istiyorum
Hem çocuğun yakasından düşmüyorsun hem de gurur meselesi diyorsun.ERROR...
evet bu intikam duygumu bastıramıyorum
çok acı ama
bütün mevcut hesaplarını sil, yeni hesap aç yeni fotoğraflar yeni sen yarat kendinden.. ona hiç yazma bir gün gelecek
o sana yazacak merak edip profiline girecektir. Bu kıza ne olmuş böyle falan desin profiline girdiğinde de hadi bakalım
yap bir şeyler
emin ol ona en büyük ceza ve kendine en büyük ödül onu umursamıyorMUŞ gibi yapman değil gerçekten umursamaman ve unutman, o yüzden kendini yiyip bitirme hayatına bak gerçekten unut derim
emin ol ne yaparsan yap peşine düşmeyecek, sen kendini küçük düşürdüğünle kalacaksın..
Çok tesekkür ederim beni anlayan biri çıktı sonundasagol
dediklerini uygulamaya çalısacagım
Nerden biliyorsun ????......
Bende oldu valla ondan diyorum tecrübe konuşuyor.. Fotolar çekin kendine bak kendini yenile.. profilini yenile.. sözler paylaş herkese aç ki
o profiline girdiğinde okusun mesela şey gibi Ben seni unuttukça, sen bana aşık olacaksın... veya az insan çok huzur... Bir gün biri çıkar karşına ve sen gidene teşekkür edersin gibi sözler.. takmamış gibi yap ama yine tak yanii ama sakın sakın yazmaaaa aslaaaa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?