Bir hafta önce nişan attık

pişman olmadım sadece bir anlık sinirle yazdım yazdıgıma pisman oldum sadece

sevgililik döneminde her şey daha güzeldi. hediyeler jestler en zor gecirdigim günde istanbuldan gelip bana evlenme teklifi etmişti bu kadar beni terslemiyordu anlamıyorum o yüzden
Narsist birey özellikleri ilişkinin başlarında seni bulutların üzerine çıkarır ,şık hediyeler alır, geleceğe yönelik planlar yapar, aşırı ilgi gösterir bu sırada senin hayatında en önemli kişi olabilmek için çabalar sen onun senin ruh eşi olduğuna inan ister ,onsuz mutlu olamam de ister. Duygusal olarak seni baskı altına alır. Senin tek ilgi odağın o olsun ister. İlgi odağın değiştiğinde veya onu eleştirdiğinde seni suçlu hissettirir sevgisini ilgisini geri çeker görmezden gelir duygusal olarak seni istismar eder. İlişki biraz yol aldıktan sonra her şey bir anda tersine döner, sense narsist partnerine bağımlı hale geldiğin için tüm olumsuzluklara rağmen ilişkiyi sonlandıramazsın. Sürekli kendini sorgular kabahat ararsın. Zamanla kendini bağımlı sevgiye muhtaç o olmadan yapamayacağına inandırırsın.

yengeç burcu=narsist insan diyebilir miyiz?

'' Gölgem altında bana itaat edeceksin....'' hımm... demek öyle.. acaba sadrazamın sol büllüğünden düşen ilk altın sperm damlası mı kendisi. ?. Devam etmeyeceksin inşallah bu amiple??
Ve hayır düzelmez cünkü kendisinde kusur bulmuyor sizi adeta bir bez gibi sıkıp tüm hayat enerjinizi kadınlık auranızı emcükleyecek yıllarınızı calacak sizi aklınızdan süpheye düşürene kadar devam edecek. Şanslı iseniz cocuksuz kurtulursunuz.

Son düzenleme:
Manyak mısın ya niye pişman olsun inşallah olmaz dereyi geçene dek ayıya dayı der sonra yine gölgem altında bidi bidi bidi .... 5 yıl.sonra 3 yaşında kızım var ama yapamıyorum konusu mu açmak istersin kurban kes kalk şükür namazı kil

verdiğim 3 buçuk seneye üzülüyorum sadece
Sonra barışıp kaybettiğim 13,5 seneye yanıyorum derdin yapma yapma yapmaaaaaaaa!!!!!! 3,5 ay sık dişini hiç fotolara bakma aklını başka şeyle oyala başka erkeklerle tanıs dertleş bak o bile daha iyi seçenek sonra geçecek kimse ile sevgili olma ama kucuk flortlere kapatma kendini sosyalles gez toz eğlen ve veda et yapma yanarsin

Bildiğin saygısızlık etmiş seni kaybetme korkusu da yok galiba narsist mi bencil mi bilemedim ama itaat edeceksin de ne demek sizi kölesi mi sanmış köle mi satın alıyor kendine yoksa hayatını paylaşacağı eş mi hayat arkadaşı mi ? Ben olsam iltimas tanimazdim saygı yoksa bir ilişkide o ilişkiden bir cacık olmaz ya kendisiyle ciddi sorunları var bu adamın yada sizi karşı duyduğu hislerde sıkıntı var ama siz hiçbir annenin oğlunun rehabilitasyon merkezi değilsiniz siz onu iyi edemezseniz sizde severse düzelir sevgi onu iyileştirir gibi hislere kapılmayın bence. Kimsenin psikoloğu olmak zorunda değilsiniz.

Seni sevmesem vs laflarına bakmayın size nasıl davrandığına bakın ...

Tamam sevdiniz ,gezdiniz psikolojik şiddete maruz kaldınız hepsi bitti.
Pişman olmaz.
Yeni kurbanlar arayacak,tuzağına düşene kadar muhteşem Süleymanı oynayacak sonra ,sonrası size yaptığı gibi ağlamanızla hedefine ulaşıp mutlu olmaya devam edecek.
Ağlamanıza karışmadı mı,öyle ağlama demedi mi?

Diğer altınlarla gönderirsin mi dedi?
Yani öyle bir durumda bu cümleyi mi kurdu?
Son cümlenize kadar sizi anlamıştım ama o son cümleden sonra çok şaşkınım.
Pişman olmasından size ne?
Emin olun siz hiç pişman olmayacaksınız nasılsa.

Ohaaaaa bu ne böyle şaka gibi. Son durumunuzu merak ettim inşallah barışmamışsınızdır

Nişanlılık döneminde olanlar evlenildiginde iki katı olurmuş.Ona göre evlenin.Kibirli kendini beğenmiş buldum ben bu kişiyi.Cok zorlanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…