- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.393
- 88
- Konu Sahibi hllylmzzz01
-
İnan bende buna takıldım, madem numaranı verecektin ne diye değiştirdin? GaripNumarayı değiştirip neden numaranı tekrar verdin ki
bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
Evde kalır bu. Kim çeker bu uyuzu. Brad Pitt olsa uğraşmaz kimse. Allahin sevgili kuluymussun ucuz kurtulmuşsun.onun istedigi seyleri giyicem onun istedigi seyleri yapıcam tutumlu değilim para harcamam yasak makyaj yapmamdan hoşlanmaz namaz kılmalıyım. mesela beyaz corapları hep beyaz olmalı. araba sürerken aldıgı yeni ayakkabıyı giymez terlik giyer. yolda giyecegi tişört farklıdır araba sürerken farklı. cimlere oturmaz illa bir sey sermesi gerekir vs gibi
İşte anlamsız olmuş. Saçma önce hattinizi değiştirip yeniden yazmanız. Başka bir numaradan tepki verebilirdiniz. İlla ki aileniz de telefon kullanan vardırailesine haber vermemişti bende benimle dalga geçiyor diye sinirlenip yazmıştım o yüzden yani yoksa baska bir amacım yoktu
Ayrilmaniz icin oyle seyler soylemis gibi geldi bana. Adam evlenmekten vazgecmis. O laflari kaldirabilecek tek bir kadin bulamazsiniz. Adam ayrilmis sizden bans sorarsaniz. Bir de altinlarla beraber gonderirsin ne kadar cirkin bir laf. Aldigi takilari geri falan vermeyin satip cebinize indirin sizi oyalamasinin hakki onlar.bir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
evet o ayrıldı benden. o yüzden takı mevzusunda biraz geri çekiliyorum.zaten kendi de demişti beni kimse çekmez diye. hakkımı da helal etmedim o benim üzüntümü önemsemiyorda hakkımı neden helal etmedim ona takmıştı düşününAyrilmaniz icin oyle seyler soylemis gibi geldi bana. Adam evlenmekten vazgecmis. O laflari kaldirabilecek tek bir kadin bulamazsiniz. Adam ayrilmis sizden bans sorarsaniz. Bir de altinlarla beraber gonderirsin ne kadar cirkin bir laf. Aldigi takilari geri falan vermeyin satip cebinize indirin sizi oyalamasinin hakki onlar.
Ailesine soylememe sebebi ailesinin sizi baristirmak isteyeceginden dolayi. Ayrica bunu soylemek sorumluluk almak demek. Ve de olayda yuzde yuz suclu, nasil anlatsin ailesine? Sizi hic sevmiyor demiyorum ama sizinle evlenmek istemiyor.
ay kız daha küçücüksün ne düzeltmesi allah aşkına? bırakman lazımbir hafta öncesinde nişan attık. nişanlım istanbulda oturuyor, ben adapazarında. burun eti ameliyatı olmuştu yanına gittim işyerinden izin alarak. kahvaltı hazırladım ettim açıp kurtlar vadisi izledi. neyse dedim hasta agzımı açmiyim. mutfakta her seye karısıyor yumurtaya domatesin kabuguna cok takıntılı ama önceleri böyle degildi. ben de hatalıyım cok sabrını sınadım. haksız demiyorum. neyse işte kahvaltı yaptık forum istanbula gidiyorduk apartmanda ses yapma şöyle yürü böyle yürü diye bana emir verdi. yolda da aynı sekilde. sonra avmde de yaptı aynısını ben seninle yapamıcam dedim. o da anlasamıyorsun dimi? benimle kimse anlaşamaz takıntılarım var gölgem altında bana itaat edeceksen devam etsin dedi. ben de hayır dedim. aglıyordum annemi aradım neden anneni arıyorsun hemen söyleme gibi seyler söyledi yüzügü verdim yüzügü verme sen de dursun bütün takılarla yollarsın dedi ne alaka dedim verdim. eve dönerken telefon numaramı degistirdim. 2 gün sonra annesi annemi aradı anlatmamıs ayrıldıgımızı ben yazdım yeni numaramdan annemi arayın bittigini söyleyin diye yeni numaramı kaydetmiş. bütün sosyal medya hesaplarını silmiş ama numaramı silmemiş. onu çok seviyordum terapilerle düzeleceğini söyledim ama düzelmedi sizce pişman olur mu kızlar?
değiştirdiğiniz numarayı neden tekrar ona belli ettiniztakıları vermem gerekiyor mu hicbir sey istememiş annemden ne yapmalıyım
Böyle yaşanan ilişkiden ne olacağını sanıyorsunuz sonuç olarak?kavga ediyorduk barışıyorduk o daha cok alttan alıyordu hatta ayrılmadan önceki hafta da biraz kavga etmistik ama yine de geldi adapazarına seni sevmesem gelmem dedi emir vererek konuştuğum için özür dilerim demişti söz verdi yine aynısını yaptı.
hayır ya o tarih oldu3 yıl önce seni aldatan ve peşini bırakmayan çocuk mu bu?
önce onu bilelim ona göre yazalım
yeni hat aldıysa 550 tl gitmiştirNumarayı değiştirip neden numaranı tekrar verdin ki
30 yaşındayım ben :)ay kız daha küçücüksün ne düzeltmesi allah aşkına? bırakman lazım
aynen çok saçma geldi banadayeni hat aldıysa 550 tl gitmiştirdeğişiklik olsun diye heralde
hayır 82 tl verdim numara değişikliğiyeni hat aldıysa 550 tl gitmiştirdeğişiklik olsun diye heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?