Bir hafta önce nişan attık

Kız insan tövbe allahım k.til olur bu tipten dolayı ya. iyi kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış.

Hic hoş değil. Hic sağlıklı iliskide olacak konuşmalar değil bunlar. Ayrilin ve evet takıları ve hatta size aldığı herseyi geri gönderin. Böyle bir adamin hicbirseyi kalmasın sizde.

Adam seni sevmiyormuş, seven insan sevdiğinin hatalarını görmez
Resmen senin aldığın nefes bile adama batmış

Düzelmez dahada beter olur.

Size nisani attirmis resmen.
Numaranizi taki muhabbeti icin silmemis kaydetmis.
Anneme taki konusunu acmadi demissiniz bi onemi yok annesi acar annenize. O takilari birakmazlar ki o da soylemis zaten yuzugu digerleriyle yollarsin demis.
Kurtlar vadisi izleyip golgesinin altinda bi koyun beslemek isteyen ex cobanin hadi bakalim dooogru daglara. Sehirde yapamaz o.

Evde kalır bu. Kim çeker bu uyuzu. Brad Pitt olsa uğraşmaz kimse. Allahin sevgili kuluymussun ucuz kurtulmuşsun.

ailesine haber vermemişti bende benimle dalga geçiyor diye sinirlenip yazmıştım o yüzden yani yoksa baska bir amacım yoktu
İşte anlamsız olmuş. Saçma önce hattinizi değiştirip yeniden yazmanız. Başka bir numaradan tepki verebilirdiniz. İlla ki aileniz de telefon kullanan vardır

Nişan evliliğin fragmanıdır canım, bugün seni yoran sıkan şeyler evlenince katlanarak devam edecek bence hazır kurtulmuşken geri dönme, bir beladan kurtuldum diye sadaka ver önüne bak

Ayrilmaniz icin oyle seyler soylemis gibi geldi bana. Adam evlenmekten vazgecmis. O laflari kaldirabilecek tek bir kadin bulamazsiniz. Adam ayrilmis sizden bans sorarsaniz. Bir de altinlarla beraber gonderirsin ne kadar cirkin bir laf. Aldigi takilari geri falan vermeyin satip cebinize indirin sizi oyalamasinin hakki onlar.

Ailesine soylememe sebebi ailesinin sizi baristirmak isteyeceginden dolayi. Ayrica bunu soylemek sorumluluk almak demek. Ve de olayda yuzde yuz suclu, nasil anlatsin ailesine? Sizi hic sevmiyor demiyorum ama sizinle evlenmek istemiyor.

evet o ayrıldı benden. o yüzden takı mevzusunda biraz geri çekiliyorum.zaten kendi de demişti beni kimse çekmez diye. hakkımı da helal etmedim o benim üzüntümü önemsemiyorda hakkımı neden helal etmedim ona takmıştı düşünün

ay kız daha küçücüksün ne düzeltmesi allah aşkına? bırakman lazım

takıları vermem gerekiyor mu hicbir sey istememiş annemden ne yapmalıyım
değiştirdiğiniz numarayı neden tekrar ona belli ettiniz
ayrıldığınıza pişman olduğunuz burda belli

ama itaat edeceksin şöyle böyle yapacaksın diyen adamdan evlenince 124246325 defa pişman olursunuz
unutmayın

Böyle yaşanan ilişkiden ne olacağını sanıyorsunuz sonuç olarak?
Pişman olsa ne olur yani.
Her şey baştan böyleyse nişanlanmaniz bile hata.
Ama geri dönüşü daha kolay en azından.
İnşallah pişman olup, gelip özür dilemez ,koşa koşa gideceksiniz peşinden belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…