kımse yokmuuu bi ben mı kaldım
valla cnm bende yeşilayı sevmiyorum ama mecburen içicez artık:18:
tatlı için bişey önermedi yani sormadım cnm tatlı istemyo hiç desem
ilk hafta kaçamak yapmadım diyetisyenimde kaçamak yok dedi bakalım ileriki haftalarda belki verir
hurma yeme ama şeker oranı çok fazla onun yerine tatlı ihtiyacını kuru kayısıyla gider veyada bi tane meyveli yoğurt yiyebilirsin ne bilim ama hurma yeme :18:
işten gucten anca fırsat buluyorm bendeeskıden bı kac kısıde olsa vardık sımdı kımse yok. bu topiğinde başı sagolsun.. hayır anlaamadıgım hıcmı sısman yok bı bızmı dıyetle kafayı bozduk
kızlar mrb.
uyguluyormusunuz bu diyeti.
pazartesi gününden itibaren bende başlamayı düşünüyorum.
Hosgeldin aramiza ptesiden itibaren yeniden baslayalim madem.Herkes kilosunu olculerni yazsin ok?
ama benim tartılma imkanım yok ki yani evde falan baskül yok :) ben ölçüsüz başlasam olmaz mı tahmini kilom 69 falan olmalı :)
bu arada hiç uyguladınız mı?
esraaaa nasıl gıdıyooo :)))))) ya kızlar sıze bıse ıtraf edeyım ben uc dort gundur zaten cok cızıttım kektır borektır burgerdır gece gece yemelerdır(( yanı verdıgım ıkı uc gramcıgıda alıcam ve su ıcmeyı kestım.. bugun guzel gıdıyorum ıns aksam yemegınde cızıtmam
hoşgeldın oncelıkle.. bence eczanede gıt bı tartıl ona gore kac kılo vedıgını ögrenmıs olursun. her hafta tartılmasanda ıkı haftada bı eczanede tartılırsın :))))) ayrıca dıyet guzel gercekten uygulandımı verılıyo kılo... ki usteelık ben tam uymuyorum bıle
Ben de kilo aldim artik bu gdse dur demek lazim diyet sporla desteklennce guzel kilo verdiriyo..hadi baslayalm artik
Bu diyetle mi baslasak yoksa once sok diyet mi yapsak??Ne dersiniz kizlar benim 10- 15 kilo vermem gerek((
Cevap bekliyorum kizlaaaarrrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?