bayanlar merhaba :) öncelikle saref diyet listene bayıldım doğrusu, çok zorlayıcı görünmüyor ayrıca aldığın sonuçlar da çok motive edici. ben 3-4 haftadır ayça kaya 1 ayda 8 kilo diyetini yapıyorum hem de harfiyen fakat şu ana kadar sadece 2 kg 800 gr verebildim. besin değerlerine karbonhidrat yağ protein dengesine çok önem veren bir diyet listesi değilmiş meğer, baştan savmaymış. şimdi senin diyetine başlamak istiyorum ben de :) zamanında diyetisyene gitmiştim o da buna benzer bir liste vermişti haftada 2 kg veriyordum umarım yine böyle sonuçlar alırım. boyum 172 kilom 75. mayısın sonuna kadar 65i görmek istiyorum ve ayrıca spor da yapıyorum ben umarım sonuç alırım kızlar. çabalayıp çabalayıp sonuç alamamaktan veya kilo verip geri almaktan bıktım...
Arkadaşlar bugün diyetisyene gittim geçen hafta 74,200 bu hafta 70,500 gr.
3 kilo 700 gr vermişim bunun 2 kilosu yağdan çok mutluyummmmmmmm sizinle paylaşayım dedim
kutlarım canım. listen çok güzel ve sağlıklı.yarın pikniğimiz var. perşembe günü tartılıp başlayacağım. bana destek olursan çok sevinirimbu sabah 74.5 kg gösterdi tartı:2:
bende geçen perşembe başladım diyete canım 2 günde 1800 gr verdim 1 saatte plates yaptım diyet listesi çok güzel hiç açlık hissetmedim çok sağol bana da moral oldu. Hafta sonu aöf sınavları yüzünden ara verdim malum tuvalet problemi bi de yemekleri ayarlayamadım bugün tekrar başladım gayet iyi gidiyor iş yerinde zaten günlük yediğimiz şeyler dukandan sonra kayısı ceviz elma yemek mucize gibi
Saref artik yazmio musun?Merak ediyorum diyetisyene hala gidyo musun son durumun nedir?
arkadaşlar, 1 haftada 1 saat plates yaparak 2 kilo verdim, diyet çok iyi aç kalmak yok zaten. tek tip diyetlerden ise böyle sağlıklı diyetle kilo vermek çok güzel. diyet süresince herkese kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?