- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Nafakası alır gül gibi gecinirPara için evlenilmez. İlerde sırf zengin diye evlenip ömür boyu sevmediğin biriyle yaşamak var.
Eziktir çirkindir ve karsısındaki cok güzeldirPeki zengin adamın bir haftada evlenmek için ne çıkarı var, derim.
Ayy yok cheriim bu zengin öyle Dubai zengini falan diilKayınvalidesini bile şaaparım 1 gün ne ki 1 saatte bile hemmen evlenirim nereye imza atıyorum
hulya avsarda güzeldi ama zengin adam tarafından aldatildiEziktir çirkindir ve karsısındaki cok güzeldir
Çocuk yapıyoz, kariyer yapıyoz, yeri geliyo firinda mercimek yapıyoz e para etsin dimi ama?Bu evlenicek olan neyin bacım
Evlenme olayına gelince ise karşıda ki adam yeseyes safmi Allah aşkına bu devirde ekmek aslanın ağzında adam parasını garantiye almadan evlenmez kadınla ki
Ben napardima gelirsek aşk olmadan sevgi olmadan başlarım o evliliğe he bu arada ask da olsun parada ay ikileme soktun beni gece gece
Armatör Fehmi Beyin oğluymuş :)nerenin zenginiymiş bu :))) 1 haftada evlenecek kadar hem de
Eziktir çirkindir ve karsısındaki cok güzeldir
Armatör Fehmi Beyin oğluymuş :)
Aynen oyle bir Eminadan bir İvana Sertten bir Şeymadan neyiniz eksik yani. Kadınlar aldıkları nafakayla servet sahibi oldular. Bende kocayı boşayıp bu armatörü mü alsam acep :)kotrasında bir gece vakti şarabını içerim....... bendeki özgüven ondaki eziklikle yuvarlanır gideriz.
Ay valla yinede sevdiğim adam olsun ya gerekirse kıçını yirtsin bana baksın sevmedigim bı adamla sapppamamÇocuk yapıyoz, kariyer yapıyoz, yeri geliyo firinda mercimek yapıyoz e para etsin dimi ama?
hahaha ben sabah başlatıyorum işlemleri :)) ellerin paçozları hanım oldu. Yeter artık. ben yavaştan Armatör Fehmi Bey amcaya diktim gözü. Ezik oğlu konu sahibiyle kayığa binsinAynen oyle bir Eminadan bir İvana Sertten bir Şeymadan neyiniz eksik yani. Kadınlar aldıkları nafakayla servet sahibi oldular. Bende kocayı boşayıp bu armatörü mü alsam acep :)
Aynen oyle kız valla biz kadın değil miyiz bize yazık değil mi :)hahaha ben sabah başlatıyorum işlemleri :)) ellerin paçozları hanım oldu. Yeter artık. ben yavaştan Armatör Fehmi Bey amcaya diktim gözü. Ezik oğlu konu sahibiyle kayığa binsin
Hahahahahhhhahahaha ben sabah başlatıyorum işlemleri :)) ellerin paçozları hanım oldu. Yeter artık. ben yavaştan Armatör Fehmi Bey amcaya diktim gözü. Ezik oğlu konu sahibiyle kayığa binsin
Aynen oyle kız valla biz kadın değil miyiz bize yazık değil mi :)
Hahahahahhhha
Koptum yaKadınım ben kadın. Şimdi makyajımı yapıp kocişimi uyandırıp anca uyu sen diyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?