Bir haftada evlilik kararı vermek

Bu evlenicek olan neyin bacım
Evlenme olayına gelince ise karşıda ki adam yeseyes safmi Allah aşkına bu devirde ekmek aslanın ağzında adam parasını garantiye almadan evlenmez kadınla ki
Ben napardima gelirsek aşk olmadan sevgi olmadan başlarım o evliliğe he bu arada ask da olsun parada ay ikileme soktun beni gece gece

Kayınvalidesini bile şaaparım 1 gün ne ki 1 saatte bile hemmen evlenirim nereye imza atıyorum
Ayy yok cheriim bu zengin öyle Dubai zengini falan diil
Çamaşırı elde yıkamadan merdaneliye geçiş gibi bişey

Çocuk yapıyoz, kariyer yapıyoz, yeri geliyo firinda mercimek yapıyoz e para etsin dimi ama?

kredi kartıyla bir ömür geçmez.gerçi midesi kaldıran yapıyor ama 3 aya kapının önüne koyar seni öyle bir şey yaparsan dikkat et.bir tek senle sınırlı kalmaz.

kotrasında bir gece vakti şarabını içerim....... bendeki özgüven ondaki eziklikle yuvarlanır gideriz.
Aynen oyle bir Eminadan bir İvana Sertten bir Şeymadan neyiniz eksik yani. Kadınlar aldıkları nafakayla servet sahibi oldular. Bende kocayı boşayıp bu armatörü mü alsam acep :)

Aynen oyle bir Eminadan bir İvana Sertten bir Şeymadan neyiniz eksik yani. Kadınlar aldıkları nafakayla servet sahibi oldular. Bende kocayı boşayıp bu armatörü mü alsam acep :)
hahaha ben sabah başlatıyorum işlemleri :)) ellerin paçozları hanım oldu. Yeter artık. ben yavaştan Armatör Fehmi Bey amcaya diktim gözü. Ezik oğlu konu sahibiyle kayığa binsin

hahaha ben sabah başlatıyorum işlemleri :)) ellerin paçozları hanım oldu. Yeter artık. ben yavaştan Armatör Fehmi Bey amcaya diktim gözü. Ezik oğlu konu sahibiyle kayığa binsin
Aynen oyle kız valla biz kadın değil miyiz bize yazık değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…