• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir halt ettim mesaj attım

Amaaan ne düşünürse düşünür çokta şeytme yani ama geri dönmek ister mi dersen bence hayır!

Mesajin sonucunda ne dusunmuştur bilemeyiz. İyi de olabilir kotu de ama mesaj atmadan önce yazsaydin atma derdim ben. 🙄 Artik attigina göre ağlamana gerek yok, hakkinda biseyler dusunse ne olacak dusunmese ne...

Olumlu dönüş olursa sevinirsin en azindan.

İlişkinizi tam olarak tüketmemişsiniz ki hala içinde birşeyler kalmış. Hadi bakalım ondanda olumlu cevaplar alırsan yeniden görüşürsünüz. Ama araya bir kere ayrılık girdi mi tekrar girer genelde..
Aslında tam da bu yüzden unutamıyorum. Tam başlayacakken bitti, her şey çok güzel giderken daha masal başlamadan bitti, bu içimde kaldı hep. Bir de sadece ilk tanıştığımızda aynı şehirdeydik. Sonra hep farklı şehirlerde olduk bir kere yüz yüze konuşabilsek belki farklı olurdu

Aslında tam da bu yüzden unutamıyorum. Tam başlayacakken bitti, her şey çok güzel giderken daha masal başlamadan bitti, bu içimde kaldı hep. Bir de sadece ilk tanıştığımızda aynı şehirdeydik. Sonra hep farklı şehirlerde olduk bir kere yüz yüze konuşabilsek belki farklı olurdu
Belki o da senin gibi düşünüyordur. Mesajına da cevap yazmış. Süper. Umarım güzel şeyler olur.

Kızlar yazmış ki; yok uyumadım internetim kapalıydı açınca gördüm kusura bakma.
Ben de diyorum ki yarın akşama kadar bekleyeyim akşam cevap vereyim biraz merak etsin, neden yazdı acaba diye:halay:

Ya bunu cidden anlamıyorum. Adama mesaj atmışsın, kalp krizleri geçiriyorsun, cevap verince neden bile isteye bekletiyorsun ki? Böyle şeylerde taktik yapmayı garipsiyorum gerçekten. İçinden geleni yapmalısın bence. İnşallah gönlünce olur. 🌸

Ya bunu cidden anlamıyorum. Adama mesaj atmışsın, kalp krizleri geçiriyorsun, cevap verince neden bile isteye bekletiyorsun ki? Böyle şeylerde taktik yapmayı garipsiyorum gerçekten. İçinden geleni yapmalısın bence. İnşallah gönlünce olur. 🌸
Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi sjsksk bu sefer de azıcık da olsa “çok da sallamıyor “ havası vermek istedim.
Teşekkür ederim, inşallah her şey hepimizin gönlünce olur :)

Çünkü bugüne kadar hep taktik yapmayan içinden geldiği gibi davranan biri oldum :) kıymetim bilinmedi sjsksk bu sefer de azıcık da olsa “çok da sallamıyor “ havası vermek istedim.
Teşekkür ederim, inşallah her şey hepimizin gönlünce olur :)

Kendisini sallamayanı sallamayan bi tipse o zaman senin taktik seni bozar

Back
X