Hadi bakalım güzel ilerlemeler var:)Kızlar yazdı ve tek tek açıklama yaptı kusura bakma diye bir sürü mesaj attı. Allahım çok mutluyum umarım hepiniz görüyorsunuzdur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım güzel ilerlemeler var:)Kızlar yazdı ve tek tek açıklama yaptı kusura bakma diye bir sürü mesaj attı. Allahım çok mutluyum umarım hepiniz görüyorsunuzdur :)
Inanın tam hatırlamıyorum. Ama kısaca özet geçmek gerekirse. Biz bununla 2015 yılında birkaç ay flört ettik. Kendisi kuzenimin arkadaşı. Ama olmadı çünkü kendisi biz konuşmaya başlamadan 8 ay önce falan nisan atmıştı. Ben baktım aklı eskilerde başlamadan bitsin dedim. Bu da tamam dedi. Biz tam 1 sene boyunca 2 ayda bir kısa kısa sosyal medyadan mesajlaştık. Çünkü ben telefon no falan silmistim. Tabi ilk mesajı hep ben attım. Ama bu her konuşma sonunda sana umut vermek istemiyorum deyip konuşmayı bitirdi. En son bu olay olduğunda 2016 Ekim benim canıma tak etti. Ne istiyorsun dedim. Madem umut vermek istemiyorsun ama veriyorsun her yerden engelle yazma bir daha dedim. 10 dakika sonra telefonuma mesaj geldi. Ben seninle bir yola çıkmak istiyorum. Böyle oldu bizim ki.Ne güzellll maşallah ❤Peki size ilk yazdığınızda nasıl davrandı?
Çok güzelmişInanın tam hatırlamıyorum. Ama kısaca özet geçmek gerekirse. Biz bununla 2015 yılında birkaç ay flört ettik. Kendisi kuzenimin arkadaşı. Ama olmadı çünkü kendisi biz konuşmaya başlamadan 8 ay önce falan nisan atmıştı. Ben baktım aklı eskilerde başlamadan bitsin dedim. Bu da tamam dedi. Biz tam 1 sene boyunca 2 ayda bir kısa kısa sosyal medyadan mesajlaştık. Çünkü ben telefon no falan silmistim. Tabi ilk mesajı hep ben attım. Ama bu her konuşma sonunda sana umut vermek istemiyorum deyip konuşmayı bitirdi. En son bu olay olduğunda 2016 Ekim benim canıma tak etti. Ne istiyorsun dedim. Madem umut vermek istemiyorsun ama veriyorsun her yerden engelle yazma bir daha dedim. 10 dakika sonra telefonuma mesaj geldi. Ben seninle bir yola çıkmak istiyorum. Böyle oldu bizim ki.
Bayağı bir konuştuk. Hatta buluşma ayarladık ama zor birazcık, farklı şehirlerdeyiz. Ortada bir yerde görüşme ihtimalimiz var :)Mesajları en baştan okudum kendimi yurtta kaldığım günlerde birimiz yeni bir flört bulunca başına toplandığımız günlerdeki gibi hissettim :) Ne durumdasınız konu sahibi nasıl gidiyor muhabbet![]()
Ahaha inşallah ilerler de yazarım tabiki :) zaten onla konuşuyorum aklım burda kızlara da haber vereyim diyorum snslsldEvlenene kadar ki tüm konuşmalarınızı yazsana çok zevkli geldi okuması skdkskdks
interneti kapalı mesajım iletilmedi. Bakalım sabah ne olacak
Devamını okuyun konuştuk :))Konuyu okumasaydım keşkeŞimdi meraktan uyuyamam da of of
Ayrıca iyi yapmışsın, kafanda dönüp duracağına en azından senden çıkmış artık cevap verip vermemek ona kalmış. Cevap vermezse çok takılı kalma önüne bak
![]()
Ahaha inşallah ilerler de yazarım tabiki :) zaten onla konuşuyorum aklım burda kızlara da haber vereyim diyorum snslsld
Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun ama mesajları ben göremedimKızlar hepinize çok çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Bazı yorumları yeni gördüm cevap veremediysem kusura bakmayın. İyi ki buraya yazmışım yoksa ben yine elime yüzüme bulaştırır mahfederdim her şeyi. İyi ki varsınız
![]()
Bende akşam sesli şekilde acaba cocuk mesaj attımı diye teli elime aldım.oğlumda anne hangi çocuk diyorAhaha inşallah ilerler de yazarım tabiki :) zaten onla konuşuyorum aklım burda kızlara da haber vereyim diyorum snslsld
kesinlikle bu sabırsızlık tam bir belaGerçekten ama benim ruh halimden de olabilir ama acayip heyecanlı heyecanlı okudum sabahın bu saatiee hadi bakalım güzel bir şeyler olur belki ilerleyen zamanlarda hı
Ben de bir koç olarak, kesinlikle ama kesinlikle sabırsızlık durumuna dikkat et bence çünkü başımızın belası bu durum
![]()
Çok mutlu oldum. Hayırlı olsun ama mesajları ben göremedim
Mesajları buraya atmadım, tek tek de yazmadım ama anlatayım. Bir anda yazdı akşam bir kaç kez kusura bakma üst üste geç yazdım dedi. Sonra genel geçer şeyleri konuştuk, havalar nasıl, okul nasıl iş nasıl. Bir ara şehirlere geldi muhabbet. Ayarlayabilirsek buluşalım dedi. Farklı şehirlerdeyiz ama, denk gelirse eğer yakında buluşabilirizHani mesajlar nerde![]()
Ya yerim siziBende akşam sesli şekilde acaba cocuk mesaj attımı diye teli elime aldım.oğlumda anne hangi çocuk diyor![]()
Bekarlığım aklıma geldi meğer o zamanlarimız ne kadar güzelmiş bekarlığını özleyen bi tek ben miyim acabaMesajları buraya atmadım, tek tek de yazmadım ama anlatayım. Bir anda yazdı akşam bir kaç kez kusura bakma üst üste geç yazdım dedi. Sonra genel geçer şeyleri konuştuk, havalar nasıl, okul nasıl iş nasıl. Bir ara şehirlere geldi muhabbet. Ayarlayabilirsek buluşalım dedi. Farklı şehirlerdeyiz ama, denk gelirse eğer yakında buluşabiliriz![]()