Bir hata yaptim cok pismanim

loveyurself

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Haftada 1-2 ayni yerde bulundugumuz bi cocuk vardi cok da detay vermek istemiyorum. tanisiyor/konusuyorduk bir aydir yaklasik. gecen haftaydi, konuyu o acti ve bi tarz konusmalar basladi tahmin edersinizki. sonra ben anlik gafletle bi video attim, dogal olarak o da devamini istedi. ben de attim, o da atti bisiler. ama diyordu bana niye yuzunu karaliyorsun guvenmiyor musun, veya diyordu tekli atma, 2 kere acmali at hizli kapaniyor vs. kisacasi bazi video/fotolarda gozuktu yuzum. bilmiyorum o an sanki beynim ele gecirilmis gibiydi saglikli, mantikli dusunememisim. sonra mesajlari silmemi istedi ben de sildim. neyse ertesi gun senden hoslanmicam hicbi zaman bi daha gorusmeyelim ilerde konusacagimizi falan sanmiyorum zaten dedi ben de her yerden engelledim onu. ama icim rahat etmedi, bi kac gun sonra sordum elinde bir sey yok dimi o gune dair diye yemin ederim yok benim de annem ablam var o kadar serefsiz degilim dedi ama benim icim rahat edemiyor. yemek yiyemiyorum uyuyamiyorum hayatima devam edemiyorum. bi salaklik ettim hayatima mâl olsun istemiyorum. ama elimden gelen bir sey de yok. konusacak kimsem de yok. anlatmak istedim yargilayanlar olacaktir eminim ki, biliyorum cok salagim.. ne yapabilirim su an..

Güvenmek dışında bir şey yapamazsın. Korkak gibi durma sadece konuşurken, bir şey yaparsa polise verirsin
tesekkur ederim. zaten yuz yuze bakmiyoruz bile artik, midem bulaniyor onu gorunce. ama ihtimaller kafami kurcaliyor hayatima devam edemiyorum cok salak hissediyorum

Kafana takma ve böyle bir durumda korktugunu bu kadar belli etme. Korkarsan birsey olmayacagi varsa da seni korkutur tehdit eder isteklerini yapman için. Boyle bir hata yapip bir de ustune tedirginlik gösterme. Aksine seni tehdit ederse sen de sikayet edecegini soyleyeceksin.

Başka telefondan çekebilir öyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Merak etme ama bir daha da yıllardır tanıştığın birine bile kendini atma. Vücudun senin evin yapma.

Güvenmek dışında bir şey yapamazsın. Korkak gibi durma sadece konuşurken, bir şey yaparsa polise verirsin
+1
Bence bulaşmaz sana ama öyle bi şey yaparsa sen de onu rezil edeceğini söyler, tehdit edersin. Zaten böyle bi şeyin içine girerse kendi başı da yanar, uğraşmaz diye düşünüyorum.
Ek olarak, kocana bile atma özel foto, özel video.

yok korktugumu belli etmemeye calisiyorum, sadece yazdim o gun icim belki bir nebze de olsa rahat eder diye tesekkurler

Çocuk seni bırakmasaydı bir daha bir daha beynin seni ele geçirecekti?

Neyse karşında ki insan evladına benziyor. Bir daha kimm olursa olsun kimseye bir şeyini atma.

Başka telefondan çekebilir öyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Merak etme ama bir daha da yıllardır tanıştığın birine bile kendini atma. Vücudun senin evin yapma.
evet dedigin gibi baska telefondan cekmis olabilir cunku ekran goruntusu alsa bildirim gelir. bir daha tovbe ettim kimseye guvenmeyecegim, tesekkur ederim

umarim bir sey olmaz. bir daha tovbe ettim zaten kimseye hicbi sey atmam tesekkur ederim

Çocuk seni bırakmasaydı bir daha bir daha beynin seni ele geçirecekti?

Neyse karşında ki insan evladına benziyor. Bir daha kimm olursa olsun kimseye bir şeyini atma.
iste ben de ucuz kurtuldum diye dusunuyorum daha ileri bi sey yasanmadan. ama insan evladi olsaydi asagilayici gulunc bi dille soylemezdi veya o islemi yapip ertesi gun gitmezdi. o an guvenip atmis oldum, ama bu tavrından dolayi da guvenilirligi kalmadi gözümde dogal olarak. bir daha tovbe ettim zaten asla boyle bir sey atmam kimseye. tesekkur ederim

Adamın kötü bir niyeti olsa en basindan kullanmaya kalkardı bence üstüne düşme sen üstüne düşüp korktuğunu belli edersen oda bunu kullanmak isteyebilir bizim buralarda bı laf vardır essegin aklı a karpuz kabuğu düşürme derler sakin olmanda fayda var böyle birşeye denk gelirsen de direk polise başvur hiçbir tehdide şantaja boyun eğme

1 aydır tanisip konuştugunuz aranizda ne olduğu belirsiz birine sirf muhabbet oraya gitti diye özel video atmaya baslamak güvenmek değildir.
Ertesi gün gitmese ne olacak mesela? 1 ay konustuguna ciplak goruntu atanla ilerisi olmayacak demek ki takilmissiniz ve daha fazla uzatmak istememiş uzatip fotograf ve video almaya devam da edebilirdi. Sevgiliniz degil biseyiniz degil kendiniz atmissiniz goruntuleri baskalarinin güvenilirligini sorgulamak sacma degil mi? Sirf goruntu attiniz diye sizinle devam etse guvenilir mi olacakti?

evet dedigin gibi baska telefondan cekmis olabilir cunku ekran goruntusu alsa bildirim gelir. bir daha tovbe ettim kimseye guvenmeyecegim, tesekkur ederim
Bir gün sonra niye gittiğini de söylim. Senden bir şeyler istiyorsa seni ya deniyordur ya da seni merak ediyordur merakı giderildi ve bana atıyorsa bir ay da başkasına da atmıştır düşüncesi oluşuyor. Bir ay değil bir yıl bile olsaydı yine atmamalıydın. Ama korkak davranma öyle olursan daha çok üstüne gelir. O mal da hoşlanmıyordu niye senden bir şeyler talep etti. Yüzüne bakamıyorum deme kendini hasta edersin dik dur hatandan ders çıkar.

tesekkur ederim

zaten ileriyi gormuyordum onla. evet ben baslattim ama sonradan pisman oldum ve icimi korku kapladi yani o an boyle hissetmemistim. en azindan bu kadar kaba olmayip her seyi bi anda bitirmez diye dusunmustum

Fotoğrafınızı bir yere koyar ya da sizi tehdit edecek bir şey yaparsa bu agır suçtur göze alamaz bence belli ki mastürbasyonunu yapmış rahatlamış.Siz de dersinizi almışsınız belli ki bu olaydan unutun geçin üzerinde durmayın derim.Ne kadar sorar darlarsanız adamın aklına sokarsınız yapmayacağı varsada yapacağı tutar engelleyin geçin derim.

iste ikimiz de anlik hislere yenik dustuk herhalde bilmiyorum. zaten gelecekte aramizda bi seylerin olacagini beklemedigim biriydi. sonrasinda yargilamaz beni falan diye dusundum o an iste salagim cunku. kendimi de hasta ettim zaten gunlerdir yemek bile yiyemiyorum kendi salakligima uzulmekten. hatamdan ders cikarmaya bakiyorum bir daha asla boyle bir seye kalkismam. tesekkur ederim

`