Bir hata yaptim cok pismanim

Kocamıza atarız ayol ne var onda.Yüz veya biz olduğumuzu bariz belli edecek şekilde olmamak kaydıyla atarım ben valla:)

haklisiniz.. korkumu ona gostermiyorum ama icten ice kendimi yiyorum. dersimi aldim en agir sekilde maalesef engelledim bir daha da asla boyle bir sey yapmam

Bir şey yapmaz bence.Ama sana tecrübe olmuş oldu kimseye güvenme

ne kocası ya ben kendim bakmak için bile çekmem. dünyanın binbir türlü hali var. telefonu kaybedersin. eşin kaybeder. başkasının eline geçer. virüs bulaşır. neler olur neler. ayrıca sen nasıl hangi edeple hiç tanımadığın birine bir şeyler yolluyorsun utanmadan anlamıyorum. bunu yollayan herkes de aynı bence. edep haya kalmamış. sonra böyle kıvranırsınız işte.

Mesajları sildirdi ve arkasindan yuzunuze bakmayacagini soyledi.

Allah Allah hangi dagin aslaniymis ya o, cocugum adam aleni sekilde amacini belli etmemis mi, elinde bana ait birsey olmasin ama ben senle ilgili seylere sahip olabileyim demis, niye sildin ki? Sildim deyip gececektin, aslinda.

Cocugun sana attigi videolarda yüzü gorunuyormu eger seni tehdit ederse sende onu tehdit edersin rezil etmekle.Herkes soylemis zaten kocana bile guvenip atma diye ders olmustur bu sana.Bana cocuk da bir gaza gelmeyle yapti diye dusundurttu anlatimin sonra cocuk da kendini kotu hissetmis ve uzaklasmis senden yapmaz diye dusundum ben.Yapmayada kalkarsa polise vermekle tehdit et

Bir şey yapacak olsa Bi daha görüşmeyelim demezdi hazır bulmuş istediğini yapan biri kullanırdı. Bu sefer ucuz atlattın gibi ama bi daha yapmamalısın. isterse 5 senelik erkek arkadaşın olsun ne gerek var dijital izler kalıyor kimbilir nerelerde depolanıyor o görüntüler. valla iyi cesaret

.
hayir onun yuzu gorunmuyor. ders oldu bana evet

Hiç de anlık gafletle falan atmamışsınız gayet bile isteye devam etmişsiniz artık ne gönderiyorsanız. Olayı adam sonlandırmış, sil her şeyi demiş tehdit falan da etmemiş. Ama siz adam olayı sonlandırdıgı için pişman olmuşsunuz. Burada da adamı kötülememizi bekliyorsunuz ama ben sizi hatalı buldum. Hiç de mağdur falan değilsiniz.

haklisiniz ne diyeyim tesekkurler

bilmiyorum rahatsiz olsun istemedim cunku salagim

ama sonrasinda pisman oldum. evet boyle kabaca bi sekilde sonlandirmasi ve beni igrenc hissettirmesi kotuluk olmuyor mu ? ayrica kotulemesini beklemedim kimsenin sadece derdimi anlatmak istedim. diyorum zaten salaklik ettim ama su an gecmise donemem

haklisiniz ne diyeyim tesekkurler
korkma onları ortaya çıkarması için kendi de ipin diğer ucunda olduğu anlamına geliyor. yazışmaları sil dediğine göre belli ki böyle bir şeye bulaşnaktan korkuyor. belki sevgilisi var senn bilmediğin ondan Bi daha görüşmeyelim dedi.

Kocanızla ilgili değildi benim uyarım zaten.
Akıllı cihazlara, kameralara, internet ortamlarına güvenmeyin kısacası.
Genel yazıyorum kimse üzerine alınmasın ama her eşe de güvenilmez

maalesef kimseye güvenşlmiyormjş anlamış oldum geç de olsa

Değil sevgiliye kocama bile atmam ne cesaret sizdeki anlamıyorum. Bir daha kesinlikle atmayın nişanlı falan olsanız bile atmayın yani.
Korktuğunuzu belli etmeyin özellikle ailem duyar vs olaylarına girmeyin en çok korkutulan gençler ailesinden korkan çekinenler oluyor. En ufak durumda savcının kapısında alırım soluğu dersiniz ama bi şey çıkcağını sanmıyorum. Kullanacak olsa ertesi gün bırakmak yerine sürdürürdü bu muhabbeti daha fazlasını isterdi

maalesef kimseye güvenşlmiyormjş anlamış oldum geç de olsa
Acı ama gerçek, eş bile olsa gün gelir söylediğiniz bir sözü, yaptığınız bir hareketi, attığınız bir fotoğrafı dahi kullanır.
Video attığınız kişiye karşı dik durun, korkmayın ama bir daha aynı hatayı yapmayın

`