Bir hayati bitirmek uzereyiz.

amin inşallah canim , sen de mutlu ol ,
Bizde de konuşulması asla ailesi , ısrar etmezdi gidelim diye deseydi can atip giderdim . Annemi , bacılarımı benim icin sev deseydi severdim. Demedi benim için bizim için yap , demedi asla .
Hic onları konuşmazdık ben bazen derdim annemdir gidelim , eliNi öpelim bize gelsin , tek oğlu ,abilerisin .
Elimden geldiğince bağları kuvvetleri tutmaya çalıştım , iletişimi güçlendirmeye çalıştım ama olmadı .
Sonra bir baktım ki zaten onlar evde bizi çekiştiriyorlar , biz kavga etmedikçe onlar evde dayanamadı , bizim sesimiz de çıkınca bak gelin olmuyor denedim mi diyordu annesi .
Sonunda ikna oldu .ve bitirdi ....

Hayırlısı olsun aynı şeyleri bende yaşadım , yaşadıpın eve gidip o eşyaları almak dünyanın en kötü duygusu yenı hayatınız hayırlı olsun allah yardımcınız olsun
amin sagolun , sizin de hayırlı olsun hakkınızda .
Ordayken açıkçası çok üzülmedim ,evimden kopamazdım sanırdım en lüks daire ve en güzel şekilde döşenmişti evim .
Ama dimdik bir şekilde aldim , kendi şehrime gelene kadar ağlamadım ta ki kardeşimin odasına eşyaları doldurunca şöyle bir bakıp hem kendime hem eşime ağladım .
Annem sarıldı dedim ki anne " o zannediyordu ki sadece ayrilacaz araba birine ev birine kalacak " oysaki şimdi eve girip herşeyin paramparça olduğunu görünce o da üzülecek dedim.
Oysa o ,evi o halde görünce durumuna" ne olursa olsun içimden geleni yapmaya devam edeceğim , kimin ne dediği zerre umrumda degil " yazmış o an sildim gozyaslarimi.

Hakknda hayrlısı olsun inşallah daha gencsındır guzel gunler seni bklıyor hayatın tadnı çıkarmaya bak .. Dogarken tek dogduk ölüncede tek basımza gömülicez oyızden kmse snden onmli olmasın kndni çok sev.

gerçekten vicdan yoksunu insanlardı , teşekkürler canim , mutlu ol ailenle
O kadar içimden gelerek sana dua ettim ki canım herşey gönlünce olsun insallah.
Çocuk olmamasinda da bu hayır varmış demekki hiç üzülme mevla neyler neylerse güzel eyler...

babanıza helal olsun üzülmeyin ve dua edin böyle bir esaretten kurtulduğunuz için
çok teşekkürler , haklisiniz esaretti ve ben esaret olduğunu bildiğim halde kabullenemiyorum bu durumu , galiba kendime aci çektirmeyi seviyorum .
Yoksa normal olan biri bunları kabullenir beni getirmek istedikleri yere getirdiler bence ,
Çünkü bezdirerek bitirmek demek elinden gelenin fazlasını karsi tarafa yaptırmak demekti .

Biz altlı üstlü otururduk başta, kaynanam gelemedi kibirinden, eltimi gönderdi olmuyorsa boşanın ikinizde çok gençsiniz devam etmek zorunda değilsiniz diye !! Neler gördü, duydu bu kulaklar ne eltimi unuttum ne kaynanamı ama takmıyormuş gibi yaşıyorum ikisine de en büyük ceza ! Yoksa kimseye düşmez, bir evliliği başlatmak ve bitirmek ! O kadar da kolay değildir bitirmek, kayınvalidem bunu anlayamaz çünkü kendi kızı yok. Acaba bana yapılan şeyleri, kendi kızı yaşasaydı bu kadar kolay konuşabilir miydi? İşte insanda önce vicdan olucak, merhamet olucak, eşiniz de annesi gibi ise boşverin gitsin kurtulduğunuza sevinin. Rabbim hakedenleri çıkarsın inşallah karşınıza, eminim daha çok gençsinizdir

çok teşekkürler , her şeyin hayırlısı bu saatten sonra olmam ben zaten öyle bir adamla , suçum yokken bu kadar çektiysem ya suçum olsaydı .
Ya azıcık annesini eleştirseydim ?
yine diyorum suç onların degil benim her şeyi sineye çektim belki bir gün bana yapılanları söyleseydim , annen beni sevmiyor onun icin gelmiyor gitmiyor deseydim bu hale gelmezdim.
Hep bende suç vardır muhakkak diyip daha iyi olmaya çalıştım ama olmadı .
İlk aylarda deseydim belki eşimin gerçek yüzünü o an görür bu kadar boşa çabalamamış olurdum .
Vicdan diyoruz ya o çok rahat , o kadar rahat ki uyuyor :))
Bakalim sıra yavaş yavaş eşim denen adamın vicdanında , 3 kızı var kvdenin elbet ki çıkacak acısı , elbet ki duyacam ama geç olacak .

Benim babam bana böyle güzel bir cümle deseydi dağı yerinden kaldırırdim...çok şanslısin,kendini toparlaman için ailen yanında çocuğun yok...biliyorum gene zor ama atlatacaksin geçecek...
Allah yardımcın olsun kardeşim...

ne guzel yazmıssınız allah mutluluğunuzu artırarak devam etsin. Yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum. Vicdan rahatsa elinizden geleni yaptıysanız ve anlamak istemiyorsa yapacak birşey yok. Sizin kıymetinizi değerinizi anlayacak insanlarla karşılaşırsınız inş. Bence şükredin allaha da dua edin rabbim sogutsun kalbinizi ona karşı

ne guzel yazmıssınız allah mutluluğunuzu artırarak devam etsin. Yazdıklarınıza harfi harfine katılıyorum. Vicdan rahatsa elinizden geleni yaptıysanız ve anlamak istemiyorsa yapacak birşey yok. Sizin kıymetinizi değerinizi anlayacak insanlarla karşılaşırsınız inş. Bence şükredin allaha da dua edin rabbim sogutsun kalbinizi ona karşı

tek ihtiyacım olan rabbimin ina karşı kalbimi soğuması bunu beceremiyorum .

3.5 yıllık evliyiz ne babası ne abisi var ne de bir akraba. Bir kisi bile evimize gelmedi bu zaman zarfında , her şeyi onunla başbaşa verip atlattık maddi manevi , anne bacı bana karşı düşmandı zaten .

Şimdi babam aradı gelmiş babamın işyerine yaninda benim memleketten ve kendi memleketinden 3-5 adamla birlikte .
Evi alacak gücüm yok , bayramdan sonraya kalabilir mi boşanma ? Çünkü mehir , ev , araba satışı ve büyük çoğunluğu bana verileceği icin , altınlarım yüzünden altından kalkamıyormuş .
Halbuki dun o tek, benim 2 Eniste 2 abi baba karşı karsiya gelmişti konuşmuşlardı bunu avukatlarla .

Babam adamlara olanı anlatmış boşanma sebebi ailesi demiş , o da durup dinlemiş , gelen adamlar kalkıp babamın elini öpmüşler senin gibi bir adam bulunmaz asla demiş , tabi eşim de elini öpüp öyle çıkmış .
Annem şimdi anlattı oturup ağladım , hem de ona ağladım böyle tek başına kalışına ağladım , boynu bükük oluşuna .
Simdi babam gelir bastan anlatır orda tekrar ağlamak istemiyorum , ama içim açıyor ona , durduramıyorum .

Ölüm döşeğinde olsa kabul etmem dedim ya şuan düşündüm gelse bu güzel ailemi karşıma alıp giderim ne yazık ki onunla ,,
Ailesini beni istemediğini bile bile , bana son 2 yıldır yaptıklarına rağmen .

Kimsenin hakkı kimsede kalmaz, inançlı insanlar bu şekilde inanır ve yaşar. Eğer ki bir ailede böyle bir olay yaşanıyorsa sadece o iki kişi değil bence herkes sorumlu. Evlatlarını karşılarına alıp, en ufak bir şeyden yuva yıkılamayacağını anlatacaklarına genelde çanak tutuluyor yazık ki ne yazık..
Canım emin ol, gerçekleri en başından söyleseydin de sana değil annesi ve kardeşlerine inanırdı, sen abartıyor olurdun ki ben öyle oldum genelde kabullenmek işlerine gelmiyor
Genelde gelişimini tamamlayamamış, aile arasında sözü geçmeyen veya maddi anlamda aileye bağımlılığı bulunan erkek rol modellerde sıkça görülen bir durum bizim yaşadıklarımız. Belki de bundan bikaç sene sonra şuanki içinde bulunduğun durumu benim kadar iyi yorumlayıp, böyle insanlardan kurtularak kendime nasıl bir iyilik yapmışım diye sevineceksin.. Sevgine gelince, inan saygı bitince o da zamanla azalıyor , eşin saygısını kaybetmiş bile yaptığı planlarla zamanla anlarsın umarım seni sevmeyen bir insanın sevgini haketmediğini. Kendine güzel uğraşlar bul ve bian önce aramıza dön bence.

sağol canim benim , inşallah okul açılınca öğrencilerimden fırsat bulmam bunları düşünmeye .

selam vermeye geldim canım konuna sonuna kadar okudum sen bu adama alışmışsın emeklerini heba etmek istemiyorsun sevdiğinden falan değil :) ya süründür anca mı aklı başına gelmiş hayır derhal acil boşanacaz de, 2 yıldır boşanma hayaliyle yanıp tutuşan adam şimdi mi aklına gelmiş allesen bi bıraksın allah aşkına...o kendini acındıracak gene sana maddi anlamda kar sağlama peşinde.

selam canim , öyle mi diyorsun alışkanlık mi :)) gerçi sen her detayı biliyon benden daha guzel çıkarım yaparsın. Benim kafa iyi degil .
Babam geldiğini duyunca bir daha ağladım , babam diyor ağzından bir tek kelime çıkmadı oturdu dinledi sadece .

hic acima...beter olsun...simdi senin siran..inan 2 sene bunu beklemis bir erkege az bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…