3.5 yıllık evliyiz ne babası ne abisi var ne de bir akraba. Bir kisi bile evimize gelmedi bu zaman zarfında , her şeyi onunla başbaşa verip atlattık maddi manevi , anne bacı bana karşı düşmandı zaten .
Şimdi babam aradı gelmiş babamın işyerine yaninda benim memleketten ve kendi memleketinden 3-5 adamla birlikte .
Evi alacak gücüm yok , bayramdan sonraya kalabilir mi boşanma ? Çünkü mehir , ev , araba satışı ve büyük çoğunluğu bana verileceği icin , altınlarım yüzünden altından kalkamıyormuş .
Halbuki dun o tek, benim 2 Eniste 2 abi baba karşı karsiya gelmişti konuşmuşlardı bunu avukatlarla .
Babam adamlara olanı anlatmış boşanma sebebi ailesi demiş , o da durup dinlemiş , gelen adamlar kalkıp babamın elini öpmüşler senin gibi bir adam bulunmaz asla demiş , tabi eşim de elini öpüp öyle çıkmış .
Annem şimdi anlattı oturup ağladım , hem de ona ağladım böyle tek başına kalışına ağladım , boynu bükük oluşuna .
Simdi babam gelir bastan anlatır orda tekrar ağlamak istemiyorum , ama içim açıyor ona , durduramıyorum .
Ölüm döşeğinde olsa kabul etmem dedim ya şuan düşündüm gelse bu güzel ailemi karşıma alıp giderim ne yazık ki onunla ,,
Ailesini beni istemediğini bile bile , bana son 2 yıldır yaptıklarına rağmen .