• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir hayati bitirmek uzereyiz.

Ahhh canm benim sen ne kadar fedakarlık yaparsan yap kıymet bilmeyen adam bilmez .. sen 4 çeşit yemek yaptın diye seni basının tacı yapmaz senin görevin der böyle tipler .. elbet üzüleceksin çok normal ama sonra kurtulduğuna sevineceksin.bebek olmamasında bile bı hayır var işte .. bundan sonra inşallah çok mutlu olursunuz

Ahhh canm benim sen ne kadar fedakarlık yaparsan yap kıymet bilmeyen adam bilmez .. sen 4 çeşit yemek yaptın diye seni basının tacı yapmaz senin görevin der böyle tipler .. elbet üzüleceksin çok normal ama sonra kurtulduğuna sevineceksin.bebek olmamasında bile bı hayır var işte .. bundan sonra inşallah çok mutlu olursunuz
amin inşallah canim , güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Neden çocuğum olmuyor diye kızardım üzülürdüm ayrılsam bile isterim diyordum , ama simdi görüyorum ki ben kendimi teselli edemezken bebeğim olsaydı hic teselli edemezdim kendimi , bunun hayrını gördüm , bencil davranmışım beni teselli eder diye öyle olmuyor bu işler .acıma aci katacakmış

en zoru bu muydu :)) güldürdün beni canim allah da seni güldürsün.
Eşyalarımı toplarken çok güçlüydüm bir an durup ne yapıyorum ben demedim sadece bana ait bir parca bile kalmasın diye var gücümle her yere baktım sonra besleme çekip kapıyı kapattım , bahçeye inip son bir kere evime baktım hoscakal dedim .
Memleketten çıkarken son çıkışım demedim çünkü biliyordum ki orda benim icin yanan arkadaşlarım vardi ve ben onlar icin bir daha oraya dönecektim . 60 a yakin bayan öğretmen arkadşım var ve her gün bir kaçı arayıp benimle birlikte ağlıyor.

bu senin yasın değil senin bayramının olsun canım seni haketmeyen biri için ağlamaya ağlamaya değmez . hep güçlü ol o seni kaybettiğine ağlasınnnn ...

selam canim , öyle mi diyorsun alışkanlık mi :)) gerçi sen her detayı biliyon benden daha guzel çıkarım yaparsın. Benim kafa iyi degil .
Babam geldiğini duyunca bir daha ağladım , babam diyor ağzından bir tek kelime çıkmadı oturdu dinledi sadece .

bi laf vardı biz çocukken "herild yani" :) kuzum tabiki alışkanlık... kolay değil ama güçlü dur. seni istemeyeni sen hiç isteme. eşin seni haketmedi hiç bir zaman.

olacakla öleceğe çare yok. olacaksa olacak kuzum ben de biliyorsun kendimi her şeye hazırlıyorum artık. artık mutlu olmak istiyorum .... sende öyle mutlu olmalısın bunu hak ediyorsun.

Allah yardımcınız olsun. Ayrıca cok şanslısınız babanız in sozleri içime dokundu Allah onu basınızdan eksik etmesin.Nice aileler var ki kızlarının yanında olmayıp ne halin varsa gör deyip destek olmamasi kendi yavrusunu çaresiz birakmasi. Hiç üzülmeyin degmez kimselere

daha önce soruldumu bilmiyorum
ailenle ailesi hic oturup konustularmi?
hayirlisi olsun kendini üzme.
Hayır çünkü sadece bir anne 3 kız kardeş vardi başka kimse yoktu ve onlar da bir gün büyük sorun çıkarmadılar görünürde , yani bana karşı laf olsun , yanında şikayet olsun , kavga olsun, tartışma olsun sadece psikolojik boyutu vardi .
Ailem olanları biliyordu ama ne esim ne ailesi kavga , tartışma , ses yükseltmesi boyutuna getirmedi ki babam onlari karşılarına alsın . Babam hep derdi ne bir muhatap var ne bir görünürde sikinti .
Bir defa babam ve kardeşim geldi evimize onu alıp konuştular, dediği şey suydu : anlaşamıyoruz sıkıntımız derdimiz ne bilmiyorum , bana sorsaniz açıklayamam ama isin içinden de çıkamıyorum .
Kvdeye ben bir kaç kere gittim aramızda ne varsa halledelim oğlunuz üzülüyor kendim icin degil onun icin istiyorum aranın düzelmesini .
Bizden yana sıkıntı yok sen bizim istediğimiz gibi bir gelin olmuyorsun dedi . Ne istiyorsan söyle yapayim dedim .
Sıraladı bizde misafir varken kızlarım dahi olsa onların ayakkabılarını sen dizeceksin , kızlarım olsa da caya , kahveye sen koşacaksın , misafirlerin yanından ayrılma sürekli gülüp sohbet edeceksin vs .
Tamam dedim . Yaptım da bir zaman sonra baktım yine tavirlilar boyle geçti hayat .
Esim gitme dedi onlari düzeltemiyorum gidip gelme olmasın belki boyle düzelirler , onlara söylediğinde itiraz etmeden tamam demişler .
1 yıl ne geldiler ne gittiler , neden bu haldeyiz dediler sonuçta oğulları gidiyordu .ve tabiki bu 1 yılda doldurup doldurup eve saldılar . Boyle iste

bi laf vardı biz çocukken "herild yani" :) kuzum tabiki alışkanlık... kolay değil ama güçlü dur. seni istemeyeni sen hiç isteme. eşin seni haketmedi hiç bir zaman.

olacakla öleceğe çare yok. olacaksa olacak kuzum ben de biliyorsun kendimi her şeye hazırlıyorum artık. artık mutlu olmak istiyorum .... sende öyle mutlu olmalısın bunu hak ediyorsun.
evet canim tek bildiğim ne o ne ailesi beni hakketmediler . Hayirlisi olsun hakkımızda

daha önce soruldumu bilmiyorum
ailenle ailesi hic oturup konustularmi?
hayirlisi olsun kendini üzme.
O zaman nereden sonra catlak verdi? Boyle insanlar ufak hatalari buyuk hayal kirikligi gibi yasar. Yaptiginiz ufak bir yanlis mi oldu?

Boyle insanlar ufak hatalari buyuk hayal kirikligi gibi yasar. Yaptiginiz ufak bir yanlis mi oldu?

Bu sözünüz çok dikkatimi çekti. Konu sahibi bilir epey dertleşiriz benzer sorun benim başımda da var ve eşim aynen dediğiniz gibi ufak bir hatada (gerçi bana göre ufak ailesi ile sıkıntılar yaşadım ona göre çok büyük hata bu) hemen dünyanın sonu gelmiş gibi, mutluluğu unutmuş biz aile olamıyormuşuz vs vs bunun sebebi nedir sizce? Dışardan göze çok ihtiyacı oluyor insanın böyle durumlarda inanın ben karşımdaki insanı 5 dk da çözümlerken eşimi çözümleyemiyorum çünkü işin içine duygular giriyor...Lütfen bu cümlenizi biraz açar mısınız ?

3.5 yıllık evliyiz ne babası ne abisi var ne de bir akraba. Bir kisi bile evimize gelmedi bu zaman zarfında , her şeyi onunla başbaşa verip atlattık maddi manevi , anne bacı bana karşı düşmandı zaten .

Şimdi babam aradı gelmiş babamın işyerine yaninda benim memleketten ve kendi memleketinden 3-5 adamla birlikte .
Evi alacak gücüm yok , bayramdan sonraya kalabilir mi boşanma ? Çünkü mehir , ev , araba satışı ve büyük çoğunluğu bana verileceği icin , altınlarım yüzünden altından kalkamıyormuş .
Halbuki dun o tek, benim 2 Eniste 2 abi baba karşı karsiya gelmişti konuşmuşlardı bunu avukatlarla .

Babam adamlara olanı anlatmış boşanma sebebi ailesi demiş , o da durup dinlemiş , gelen adamlar kalkıp babamın elini öpmüşler senin gibi bir adam bulunmaz asla demiş , tabi eşim de elini öpüp öyle çıkmış .
Annem şimdi anlattı oturup ağladım , hem de ona ağladım böyle tek başına kalışına ağladım , boynu bükük oluşuna .
Simdi babam gelir bastan anlatır orda tekrar ağlamak istemiyorum , ama içim açıyor ona , durduramıyorum .

Ölüm döşeğinde olsa kabul etmem dedim ya şuan düşündüm gelse bu güzel ailemi karşıma alıp giderim ne yazık ki onunla ,,
Ailesini beni istemediğini bile bile , bana son 2 yıldır yaptıklarına rağmen .

Gidersen 3-5 ay sonra aynılarını yaşayabileceğinden şüphen olmasın.. Allah korusu belki de bu kez kucağında evladınla, bu saatten sonra eşinin pek değişmeyeceği malum belki bi tık hatalarını anlayıp pişman olur da ileriye gidebilir ama fıtrat değişmez unutma kardeşim bunu. Hayatın boyunca kendi çabalarınla devam eden bir ilişkide mutlu olabileceksen hiç durma bence şimdi git. Aileni de gelgitlerinle daha fazla üzme.

Gidersen 3-5 ay sonra aynılarını yaşayabileceğinden şüphen olmasın.. Allah korusu belki de bu kez kucağında evladınla, bu saatten sonra eşinin pek değişmeyeceği malum belki bi tık hatalarını anlayıp pişman olur da ileriye gidebilir ama fıtrat değişmez unutma kardeşim bunu. Hayatın boyunca kendi çabalarınla devam eden bir ilişkide mutlu olabileceksen hiç durma bence şimdi git. Aileni de gelgitlerinle daha fazla üzme.
yok canim ben gelgitleri içimde yaşıyorum , ayni şeyleri yine yasayacam çünkü . O adamla olamam asla

Hayır çünkü sadece bir anne 3 kız kardeş vardi başka kimse yoktu ve onlar da bir gün büyük sorun çıkarmadılar görünürde , yani bana karşı laf olsun , yanında şikayet olsun , kavga olsun, tartışma olsun sadece psikolojik boyutu vardi .
Ailem olanları biliyordu ama ne esim ne ailesi kavga , tartışma , ses yükseltmesi boyutuna getirmedi ki babam onlari karşılarına alsın . Babam hep derdi ne bir muhatap var ne bir görünürde sikinti .
Bir defa babam ve kardeşim geldi evimize onu alıp konuştular, dediği şey suydu : anlaşamıyoruz sıkıntımız derdimiz ne bilmiyorum , bana sorsaniz açıklayamam ama isin içinden de çıkamıyorum .
Kvdeye ben bir kaç kere gittim aramızda ne varsa halledelim oğlunuz üzülüyor kendim icin degil onun icin istiyorum aranın düzelmesini .
Bizden yana sıkıntı yok sen bizim istediğimiz gibi bir gelin olmuyorsun dedi . Ne istiyorsan söyle yapayim dedim .
Sıraladı bizde misafir varken kızlarım dahi olsa onların ayakkabılarını sen dizeceksin , kızlarım olsa da caya , kahveye sen koşacaksın , misafirlerin yanından ayrılma sürekli gülüp sohbet edeceksin vs .
Tamam dedim . Yaptım da bir zaman sonra baktım yine tavirlilar boyle geçti hayat .
Esim gitme dedi onlari düzeltemiyorum gidip gelme olmasın belki boyle düzelirler , onlara söylediğinde itiraz etmeden tamam demişler .
1 yıl ne geldiler ne gittiler , neden bu haldeyiz dediler sonuçta oğulları gidiyordu .ve tabiki bu 1 yılda doldurup doldurup eve saldılar . Boyle iste

anladim canim
yani hic büyük olarak annesi arayip sormuyor demek, cünkü kendisinde sorun görmüyor. burnundan kil aldirmayan tip demek.
bosver kurtulduguna sevin.
ogluna es degil de kendisine hizmetci arasin

Back
X