Bir hikayenin daha sonuna geldik...Lütfen çıkış kapısına doğru ilerleyiniz !

BahtsizBedevii merhaba..
Derdinizi öyle bir dille yazmışsınız ki hayran kaldım. Neden biliyor musunuz?
Buradan baktığımda depresif bir modda değilsiniz. Geçmişinizi degistiremeyeceginiz için, oldugu gibi kabullenmişsiniz ve yasadıklarınızdan dolayı karalar bağlamıyorsunuz. Geçmişinizin güzel yanlarını düşünüyorsunuz.. Tek endişeniz geleceğiniz..
Ya da içinizde fırtınalar kopuyor ama yansıtmiyorsunuz.
Hangisi olursa olsun.. Eşinizle aynı çatı altında yaşayan sizsiniz. En doğru karari da siz vereceksiniz. Içiniz yaşama sevinci dolu.. Sosyalsiniz ve enerjiksiniz, hayattan tat almayı bilenlerdensiniz. Bunu gayet güzel devam ettirmeniz sizin elinizde. Alışkanlıklardan dolayı bir süre boşlukta kalmanız cok doğal. Ama artık hayatı daha güzel taniyorsunuz. Gayet de daha dik durabilirsiniz. Çünkü siz güçlü bir kadınsınız. Hayat yaşamak için çok uzun degil. Kim olursa olsun sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. Çabaladiğınız halde, birlikte mutlu olamıyorsanız eğer, kendi mutluluğunuzu kendiniz yaşamalısınız.. Hayatınızın tek odak noktası eşiniz mi? Sağlığınız yerinde bundan daha büyük zenginlik var mı? Egitiminiz var. Gayet güzel başkalarına ihtiyaç duymadan yaşayabilirsiniz.. Hem belli mi olur belki de daha mutlu olabileceğiniz biri cıkacak karşınıza
Hersey dilediğiniz gibi olsun.. hayata güzel yanından bakmanızı diliyorum. Bu sizin icin bir bitiş degıl, eminim daha da güzel bir başlangıç olacak sevgiyle kalın..

Sizde öyle güzel yazmışsınız kii mesaji gördükten sonra kahvem ve sigaram (sigara sagliga zararlidir !:) ) olmadan yanıtlamak istemedim inanın..
Onlarıda aldım geldim...
Insan bazen hayatın,zamanın,sartların getirdiklerini yasamak zorunda kalıyor.
Aileden başlıyor bu durum evlilik,iş,sosyal çevre böyle devam edip gidiyor.
Elbette ki bircok konuda secimler bize ait oluyor ama onda da yanılıyoruz cogu zaman.
Yaklaşık 3 aydır eli elime degmeyen bir adam.
Hicbir amacı olmayan bir insan.
Sanki yaradılış amacı yemek,icmek,ise gitmek ve uyumakmış gibi...
Neden sen bir adım atmıyorsun derseniz yorgunluk galiba.
Birde biz kadınlar bekliyoruz malesef.
Garip bir gurur duvarı örüyoruz kendimize.
Biz kadınız ilk adımı erkek atsın diyoruz.
Dogru degil elbette.
Nihayetinde onlarında duyguları var fakat bekliyoruz iste.
Bekledikçe ve göremedikce törpüleniyor duygularımız.
Eskiden bir kafesin içinde oldugumu hissederdim zamanla o bile farklılaştı.
Şuan bir kavanozun içinde :) gibi hissediyorum.
Yerim öyle dar ki kıpırdayamıyorum.
Gelecek korkusu ve elalem ne der!sacmalıgını atamıyorum üzerimden.Halbuki bir başkasına nasihat edecek olsam ELALEM MI?ELALEM NE ZAMAN YANINDA OLDU KI?ONLARA NE!der çıkarım.
Ama insan kendi başına geldigi zaman öyle hissedemiyormuş,düşünemiyormuş.
Esim adına da üzülüyorum.
Belki yapısı bu diyorum...
Özünde çok iyi bir insan aslında diyorum.
Cok zor toparlar diyorum.
Ama bunlar benim hislerimi kurtarnak adına yeterli gelmiyor malesef.
Vicdanen ve alışkanlıktan dolayi devam eden bir evlilik ne kadar tatmin edebilir ki?
Sevgimden bile emin degilim...
Iste boyle bir karmaşa :)
Çok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz için.
Zaman hepimizin yaralarına ilac olur biran önce toparlar bizi dilerim ki.

Benimdemi sonum boyle olucak...benim esimde hep oyun oynar ben hep ikinci plandayim.suan meslekten dolayi baska ildeyiz esimde meslegi birakip ailesinin yaninda is yapmak istiyor ben olmaz falan diyorum ama ne kadar dinlerki beni.bigun bizde kavga et baris yapa yapa tukenecekmiyiz acaba.

Benim duygularimada tercuman olmussumiz okuyunca kendimi buldum satirlarinizda icim acidi.

Net birsey soyleyeyim mi?
TUKENECEKSINIZ...UZGUNUM

SUAN DENK GELDIM ŞU SATIRLARA VE SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM.....TAMDA ŞÖYLE DIYOR :

BIRAKALIM ELALEM NE DER KALIPLARINI ARTIK.
SIZE AIT OLAN TEK BIR HAYAT VAR TEKRARI OLMAYAN.
O HAYATI ELALEM VE KALIPLARI ICIN ÇÖPE MI ATACAKSINIZ ???????

BahtsizBedevii
Evlilik gerçekten yaşamaya değmeli. Kendinizi kafeste hissediyorsanız, mutsuzsanız, cinsel birlikteliginiz, sevginiz, dokunuşlar.. bunlar yoksa o yaşadığınız evlilik değil.. Sizin gibi yaşama bakış açısı olan bir kişinin evliliği bu şekilde olmamali..

Peki size bir sorum olacak.. El alem ne der? Ne diyebilir ki?

Eminim bu soruyu siz de sordunuz kendinize.. Hatta cevabını verdiğinizde gülüp geçtiniz belki de.. Boşverin elalemi. Kendiniz için yaşamaya bakın

Mutsuzluga alısmış insanlar bir süre sonra hissizlesiyor sanırım...
Daha dogrusu tepkisizlesiyor...
Sersemliyor...
Cok icimde yasıyorum..
Belki de şok geçiriyorum bilmiyorum....
Cok aglamak isterim mesela...
Yasadigim seylerin agirligini acisini dışarı atmayı cok isterim...
Belki zamanı degil...sırası degil...
Inanin bilmiyorum...

Çok çok klişe biliyorum eğer gidiyorsanız sorun yok ama gitmiyorsanız bir uzman desteği alın. Ağlayamamak büyük bir patlama getirebilir kanımca...

Biliyor musun sen aslında defalarca boşanmayı düşündüğün o zamanlarda atlattın her şeyi..
O yüzden bu derece rahat anlatışın..
İnsan düşüne düşüne kafasında mahkemeler kura kura tepkisizleşiyor bence..

Senin için çok zor olmayacağına inanıyorum.
Mutluluklar..

Umarım bahsettiginiz gibi olur...
Tabi ki benimde yüregimde bır sızı var...
Esyalarım...evim simdi daha baska hissettiriyor..
Hepsinde bir anlam bir anı arar oldum simdiden...
Dedigim gibi..mutsuzluga alışan bir bünye..bir ruh..
Yasananlar olaganmış gibi hissettiriyor....

Sizi zor bir anda elinizden tutup çekip almış eşiniz... ben ilişkinizde boşanmak yerine, başka yolları denemenizi öneririm. Elbette hayatı yaşayan sizsiniz ama tüm acılarımızın şifacısı olsun istiyoruz eşlerimizin. Halbu ki onlarda bu konuda beceri sahibi değil.
Bu ilişki bitse, yeni bir ilişki tanıma süreci sarfettiğin emek o ilişkinin Problemlerinden... sanki daha zor ... onun yerine evliliğiniz için bir şeyler yapsanız... zaten bitecekse bir yerde biter ... ama sizinkisi tam bitmemiş bence...
karar elbette sizin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…