Bir hikayenin daha sonuna geldik...Lütfen çıkış kapısına doğru ilerleyiniz !

ben bu modelin,
psikolojik şiddet uygulayanından,
harcanmışa alınmışa satılmışa karışanından
epey bir cimrisinden boşandım.
Alışkanlıklar yokladı zaman zaman onun dışında özlenecek bir tarafı yoktu.

Boşanmak için geçerli mi bu sebepler bilmiyorum. Hangimiz dört dörtlügüz? Bu erkeklerin hepsi ayrı bir cins. Dört dörtlük anlaşabilen çok azınlıkta. İyi düşündün mü?

Tesekkur ederim yorumunuz icin....
Zihnim çok karısık
Ne yapmam gerektigini bilmiyorum inanın...
Tek bildigim sey yalnız kalmaya ihtiyacım oldugu :)

Boşanmak için geçerli mi bu sebepler bilmiyorum. Hangimiz dört dörtlügüz? Bu erkeklerin hepsi ayrı bir cins. Dört dörtlük anlaşabilen çok azınlıkta. İyi düşündün mü?

Iyi düşünmedim aslında...
Anlık hissiyatlarla gidip dilekce verdim...
Tartismalar sonrasi aniden verilen bir karardi...
Birikim...
1 hafta oluyor..
Dün aksam eşim çok agladı
Onu hiç böyle görmemistim...
Vicdanen çok huzursuz hissettim ve verdigim kararları sorgulamama neden oldu...

zor şeyler di mi. Ama bikaç yıl sonra her şey geçtiğinde nasıl hissedeceksin sence?

zor şeyler di mi. Ama bikaç yıl sonra her şey geçtiğinde nasıl hissedeceksin sence?

Heramora,senin nesajlarını farklı konularda da görsem bi mutlu oluyorum yahu..
Neden ki :)

Zor seyler elbette...
Ben senin hep yaninda olurum ne zaman istersen,maddi manevi varım,benimde hatalarım oldu elbet vs gibi cümleler kurdu...
Tabi bu cümleleri benim netligimi farkettikten sonra kurdu...
Öncesinde kendisini ciddi anlamda huzursuz hissettigini ve bu ayrilik konusunda emin olmadigini hatta istemedigini soyledi...
Toparlayabilir miyiz acaba dedi vs.
Nasilda emindim ben...
Simdi neden böyle karıştım ki...

Belki de benzer hayatlar yaşadığımız içimin ruhen yakın hissediyoruzdur bende sana karşı bi ısındım çünkü :)

Ben bu kararı verebildiğim günü hayal ederim hep. Eşimin önce kızıp evi dağıttığını sonra ağladığını yalvardığını... çok zordur Eminim. Ama herkes diyor ya dünya kötüsü bi adamdan boşanırken bile hüzün çöküyormuş. Alışkanlık sanırım. Alışılan her şeyin değişecek olması buruyor insanı.

Evet...
Bazen gece yarısı uyanıp yanımda mı diye bakıyorum..
Yada yanımda olmadıgını hissederek uyanıyorum falan...
Sonra kendi kendime sorular soruyorum..
Iyi taraflarını düsünüyorum..
Aglayan bir cocukla bile aglayabilir:)
Yalan soyledigine hemen hemen hic denk gelmedim.
Bana bir kere bile hakaret etmedi mesela...
Insanı insan yapan özelliklerin bir coguna sahip
Etrafimda ki evliliklere baktigim zaman bunlarin cok önemli seyler oldugunu dusunuyorum..
Hatta forumda ki konulara baktigim zaman Allah'tan belamımı istiyorum falan diye kendimi sorguladigimda oluyor.

Ama çok düz be kardesim...
Surekli yönlendirilmek istiyor...
Kendiliginden yaptigi yapabilecegi hic mi birseyi olmaz bir insanın...
Cok cocuk..Bildigin gibi degil..
Cok karısıgım Heramora cookkk

ah canım. Benimki de çok iyi bi insan. Çok sevilir. Bana yardımcı olur evde. Ama o ailesi, o yaşadıklarım hala babasına para yediriyor olması vs vs vs.... yani. Çok zor. Seni anlamaya çalışıyorum belki bi gün bende yaşayacağım aynılarını. O zaman mutlaka yazacağım sana.

Bi psikolog a mı gitsen acaba? Ben gidiyorum çok rahatladım

Çok düşündüm bunu..
Ama adım atmadım hic..
Birde çalışmıyorum şuan...
Acaba onunda etkisi olabilir mi diye sorguluyorum kendimi bazen...
Düsünsene,tüm gün evdesin ve iyi yada kötü her seyi düsünmek icin bol bol vaktin var...
Kurmak icin bile bol bol vakit :)
Insan kendini çok dolduruyor bazen ve bende icinden cıkılmaz hale getirmekte cok ustayımdır:)
Tabi kii ne zaman istersen dinlerim seni :)

evde olmak kötü evet. Bi iş baksan aslımda. Bi yerlerde bi şeylerle uğraşsan çok iyi gelir sana.

evde olmak kötü evet. Bi iş baksan aslımda. Bi yerlerde bi şeylerle uğraşsan çok iyi gelir sana.

Uzun zamandır calışmıyorum ve tembelleştim.
Calışmaya üşeniyorum anlayacağın
Hele kış günü
Aboow buz buz
Yanlış anlaşılmasın lütfen ukalalık yada ihtiyacım olmadıgından degil..
Sadece tembellik :)
Simdi sarmasınlar bana belirteyim de
Bir iş var aslında...
Yarın görüşme icin bekliyor beni.
Ama inan hic icimden gelmiyo gitmek
Ben neden boyle oldum yahuu
Birde yasanilanlarin etkisi sanırım..
Surekli depresyon mod :))

Beni bu hayata bağlayan şey işim ve minik oğlum. İşim olmadan da oğlum olmasan da yapamam sanırım :) iyice işkolik oldum görsen. Sırf evliliğime kafa yormamak için. Deli gibi saatlerce okulda çalışmak yetmiyor gibi eve geliyorum eve de iş getiriyorum :))

Tabi olabilir mesela ben boşanma dilekçesi vermiş olma aşamasında hala işime böyle odaklanabilir miyim bilmşyorum kafa duman olur heralde

Şuan durum ne sizde ?

Sadece beş senedir süregelen bi alışkanlığı bırakıyosun sigara alkol gibi düşün ama seni bitiren o yüzden derin ve nefes al ve özgürlüğün tadını çıkar asla yolundan dönme

Sadece beş senedir süregelen bi alışkanlığı bırakıyosun sigara alkol gibi düşün ama seni bitiren o yüzden derin ve nefes al ve özgürlüğün tadını çıkar asla yolundan dönme

Ciddi anlamda bir birikimle gittim adliyeye....
Bir öfke patlamasıydı resmen....Beklemiyordu...
Bende kendimden bu ani çıkışı beklemiyordum açıkcası...
Şuan çalışmıyorum ve maddi anlamda büyük sıkıntılar yaşayacağım boşandıgım zaman...
Bir muddet ertelesem mi acaba diye düşünmüyor degilim....
Ayrıca tesekkür ederim yorumunuz için...
Sevgiler...

bosandigin zaman nafaka vermesi gerekmiyor mu?

Kim bilir nasıl doldun sakın bu düşüncelere kaptırma kendini ben de taze boşanmış biriyim çok iyi biliyorum bu zamanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…