Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

iyice ortalığı bulandır ben en yakın arkadaşım olcak o karıyı yolmuştum inannı bana hemen empati kurur arkadaşımın yerine kendimi koyardım arkamda böyle bir dalavere olcak en yakın arkadaşım bilecek bana anlatmayacak ozaman öğrendiğimde ne yaparım arkadaş markadaş dinlemem isterki 10 senelik olsun

ya yazı yazmıcam diyodum ama yazcam. iyi siz inanmaya devam edin :)
en büyük kanıtım okypete'in buraya yazmayı bırakmasıdır. hadi benim aklım bi karış havada, inanmadım geyiğe vuruyorum, aklı başında olan da inanmıyor buyrun burdan yakın?

kaldı ki iki gün önce hazinin konusunun feyk olduğunu öğrenince şok yaşayanlardanım. ben de arasıra yalanları ciddiye alabiliyorum yani

ha bi de, bu olay gerçek olsa bu kadar isim verilmez zaten. ve bir sürü açık var.
nerden biliyon diceksiniz hala.
tecrübe konuşuyo derim o zaman :))

dün geceki konuya da bikaç tane caps koydum, noldu? ben çıktığımda hala konu devam ediyodu. lakin sabahına konu kitlenip kapanmıştı. çünkü feyk oğlu feyk. benim de buraya bunu yazma hakkım var işte, naparsın?

resimlerde de hakaret yok bişi yok, öle olsaydı şimdiye yönetim mesajları silmiş, beni de banlamıştı.
aaa ne ayıp, yoksa yönetime güveniniz mi yok sempatiksalakcinni

neyse düşüncem onu söylerim. tabii hakaret olmadan. hakaret de etmedim zaten?
ne demiş ünlü düşünür abdurrahman boztaş:
biz fırıldak değiliz!!!

bunun üstüne ban yersem de canınız saolsun sempatiksalakcinni

hazinin konusunda para pul vardı
ama bu konuda kandırılmamızın konuyu açan arkadaşa ne katkısı olucak ki?

amanın gözünüzü seviyim ters anlayıp da öle bişi ima ettiğimi sanmayın. akannehir
hazinin konusunu örnek verdim, her konuyla dalga geçmediğimi belirtmek için.
her feyk konu açan para mı topluyodu ne alakası var efendim. onu açanlara sormak lazım ben ne bileyim?

Brownim,kusura bakma ama anlatış şeklin gerçektende senaryo yazar gibi..sanki gerçekleri değilde bir hikaye yazılmış,kurgulanmış onu bize anlatır gibisin.Bak yukarda alıntıladığım konuyu açma şeklini anlatman bile bir kitap yazar gibi
Lütfen yanlış anlama,bu senin tarzında olabilir,her zaman böyle öyküleştirebilirsinde olayları ama hani seni tanımadığım için izlenimlerimi söylüyorum bende..
Böyle uzun uzun konuşmak istemiştinde ama konuşamamıştın,iftiraya uğramaktan falan korktum gibi şeylere girme..Direk al arkadaşını karşına bak zehra sana bir şey söyleyeceğim ama sakin ol,ben eşini şurda şununla gördüm diye başla olayı anlatmaya..kimden neden çekiniyorsun ki,gördüğünü söyleyeceksin ,yalan uydurmayacaksın değilmi?
Yani kısaca dolandırma lafı arkadaşım,neyse onu söyle..sende rahatla bizde :)

browni gecede olsa gel yaz lütfen

bu kk herkesi paranoyak yaptı her konuya feyk gözüyle bakıyolar

browni gecede olsa gel yaz lütfen

bu kk herkesi paranoyak yaptı her konuya feyk gözüyle bakıyolar

Zaten asıl olanda bu değilmi?Bilemeyiz ne olduğunu..
Sadece bir konu var hakkındaki düşüncelerimizi yazarız,
şu şöylemi bu böylemi deşmek adetim değildir..

bu gidişle sabaha kadar konuşurlar bizede yarın haber almak düşer

üffff ammada meraklı oldum :umursamaz:

türkiyede saat 23.30 oldu demi
yok yok yatmistir browni poposunda pireler ucusuyodur gelmez daha
bende gideyim barimirmirmirmir
nan browni:mymeka::umursamaz:

Ozur dıleyerek bır sey sorabılır mıyım?
Hazın sonlar'ın konusu fake'mıymıs? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…