Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

sen söylemezsen arkadaşında kim olduğunu bulamazsa belkide yıllarca devam edecek bu ilişki ve arkadaşın göz göre göre kandırılıyo olacak

Söylemek, evet senin adına rahatsız edici...

Peki üç maymun misali söylemeyince kendini daha mı huzurlu hissedeceksin?

Sanmam...

Yerinde olsam, herşeyin üslup yolu vardır ve bunu üslubuna göre uydurup bir şekilde bilmesini sağlardım...

Böyle bir olaya göz yummak ne kadar iyi niyetli bir durum, tartışılır...

bu gercegi saklamamalisin...
aldatilan kadin senin arkadasin!!!
arkadasin olmasa zaten birak karisma derdim kesinlikle ama bu durumda anlatmalisin!!!
yani boyle bir sey nasil saklanir?
ayni sey sana yapilsaydi, arkadasin senden boyle buyuk bir sirri saklasaydi ne dusunurdun????
kaldirabilir miydin?
arkadasini enayi yerine koymayi birak ve esini de dinleme!
gercekler gun yuzune ciksin ve o 2 hain cezasini ceksin!
diger 2 kurban da huzura kavussun yani o hainlerden bir an once kurtulsunlar!!!!
off cok uzuldum ve cok sinirlendim yaa olacak is degillll...
ben olsam restoranda arkadasimi gorur gormez gider demedigimi birakmazdim.

esinize de bir anlam veremedim yani...
siz onu aldatsaniz ama kimse bir sey demese ondan saklasa, boynuzlu dolassa hosuna gider miydi???

zaten hanımefendi böle bi olayı uydurmuş olsaydı kendi hikayesi olarak yazardı başka kahramanlar ortaya atmazdı.seviye lütfenn

sınava hazırlanır gibi şuanda kendimi tedirgin hissediyorum
sonuç ne olacak diye,
şuan kendimi hazırlıyorum bütün cesaretimle zehraya
herşeyi anlatacağım,bugün yarın konuşurum inşallah ya

Çok zor bir durum canım olayın diğer yüzünde kavgada çıkabilir eşi sizede dadanabilir iyi düşünmek gerek ya

Bunu bıle bıle ondan saklamanız onun için daha kötü bir durum.. çünkü o Esra'yı ve sizi yakın arkadaşları olark görüyor ve eşinden soğudukça size yanaşıyor size sığınıyor size daha çok inanıyor ve sonra bu inandığı kişinin eşiyle olduğunu daha çabuk öğrenirse bence daha iyi olur daha fazla hata yapmaz ne kadar erken öğrenirse o kadar iyidir.... ama tercih tabii ki sizin :)

direk söylemiyor isen eğer....ip ucları ver......mail at. mesela...o kişinin kim olduğunu kendi bulsun sende ..kocanda kötü olmazsın gibime geliyor ....eşini takip etmesini sağla kendi gözleri ile görür

kardelen zaten görüşmeye korkarlar canım bi süre.belkide ayrılmışlardır korkularına.nasıl ispat edicekki brownide

"Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır" - Hz. Muhammed

en kötü ihtimalle
şimdi zehraya söyleseniz
zehra kocasıyla barışsa
zehranın kocası ve esra inkar etse ve siz kötü olsanız şöyle olur:
2 komşunuzu kaybedersiniz
ama eşiniz size destek olur.

susmanız için bir sebep yok.
esrayı da görmüşsünüz o adamı da eşiniz de görmüş üstelik

direk söylemiyor isen eğer....ip ucları ver......mail at. mesela...o kişinin kim olduğunu kendi bulsun sende ..kocanda kötü olmazsın gibime geliyor ....eşini takip etmesini sağla kendi gözleri ile görür

direkt söylesin bence
konuyu açan arkadaşın böyle numaralara ihtiyacı yok
aldatanlar utansın.

direkt söyle bence arkadaşım.

Bencede maillere falan hiç girme bişi olsa bak iftira attı derler.kötü sen olursun yuva yıkan sen olursun.

direkt söylesin bence
konuyu açan arkadaşın böyle numaralara ihtiyacı yok
aldatanlar utansın.

direkt söyle bence arkadaşım.

direkt olarak söylemeyi düşünüyorum...
tabii onda zehra kalpten mi gider yoksa
bana bişey mi olur bilemiyorum..
aklım çok karışık bir bilseniz
ne çıkılmaz ne kötü bir seyin içinde olduğumu

Bence direk eşinle ilişkisi varda deme.
böle böle eşimle yemekteyken esrayla kocanı gördüm yemek yiyolardı de haberin varmıydı de

Bencede maillere falan hiç girme bişi olsa bak iftira attı derler.kötü sen olursun yuva yıkan sen olursun.

mailden vazgeçtim canım
bugun akşam konuşucam
hatta şimdi zehraya akşam görüşmek için
mesaj atıcam,ya o gelir bana ya ben giderim
bakalım neolacak,
bana dua edin arkadaşlar şu işi bir halledeyim.

inşallah canım ama arkadaşını önce sakinleştir onu hazırla öyle söyle çünkü birden inanmayabilir ve direk gidip zehraya dadanabilir kıyametler kopabilir.sabah bakarım neler olduğuna mutlaka yaz iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…