Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

kadın yakın arkadaşı ve eşinnin onu aldattığnı öğreniyor bence tepkileri gayet normal bence siz ona kırılmayın

zor bir durum tabii,
belki bizde aynı tepkiyi verirdik
sanırım asıl kıyamet bugün kopacak
çünkü eşi zehraya anlattığımı öğrenecek
ve hatta öğrenmiştir bile
esranında eşi duyacak...
bugün dananın kuyruğu kopacak

Kendimi Zehranın yerine koyuyorum... Bilmek hakkımdır diye düşünüyorum. Herkez demişki karışmayın siz kötü olursunuz. Bu durumda Zehra bilse olayolayları ve sizin onu uyarmadığınızı daha mı iyi olurdunuz onun gözünde. Dost acı ama gerçek olanı söyler. Bu pisliğe susmayın. Arkadaşlığınızın bitme pahasına bile olsa susmayın. O iki edepsizden bu kadına zaten hayır gelmeyecek ne arkadaş ne eş olarak bari gerçekleri bilsin, siz gördüklerinizi anlatın elimden gelen bu deyin gerisi ona kalmış...
Ama bu işe göz yummayın. Kendinizi Zehra'nın yerine koyarak ne yapmanız gerektiğini en iyi şekilde anlarsınız.

Olsun brovnı senı tebrık ederım yapman gereken en dogru seyı yaptın cunku ''vıcdan en rahat yastıktır'' en azından ustune dusenı yaptın artık ıcın rahat...ama gelısme olursa bıldır olurmu meraktayım bende.(tepkısı gececektır bence zamanla)

ya bıde keske o restaurantta resım cekseydın caktırmadan cep telı ıle sımdı ıhaleyı ustune bırakmaya calısır eşi kesinnn..

evden kovulduğum yetmedi
birde hakaretine maruz kaldım...
en çok zoruma gidenide bu oldu
Boş ver arkadaşım biraz sakinleşsin o zaman hatasından dolayı gönlünü almazsa o zaman sende kesersin arkadaşlığını. Sen en doğru olanı yapmışsın. Tebrik ederim.

belkide eşi derki bu kadının bende gözü var iftaira atıyo bile der sana.ama allahtan eşin yanındaymış cnm

ya bıde keske o restaurantta resım cekseydın caktırmadan cep telı ıle sımdı ıhaleyı ustune bırakmaya calısır eşi kesinnn..

evet şuanda onu yapmadıgım için pişmanım ve hatta yanlarına gittiğimde ses kayıtlarınıda çekseydim ama o anki şoktan aklıma gelmedi.gelişmeleri mutlaka yazarım canım

İNŞALLAH ÖYLE OLMAZ....bu durumlarda en güzeli....bir dost diye arayıp söyleyeceksin..gerisine karışmayacaksın vallahi

bu durumu zehranın eşi evet aldattım seni
esrada evet arkadasım kocanla birlikteyim
diye üstlerine alacaklarını sanmıyorum
sonuna kadar inkar edecekler
ihalede bana kalacak bunuda biliyorum
inşallah benim eşimle aramda sorun çıkmaz
birde evimde huzursuzluk çıkarsa hiç kaldıramam

belkide eşi derki bu kadının bende gözü var iftaira atıyo bile der sana.ama allahtan eşin yanındaymış cnm

eşimin yanımda olması en büyük avantajım
ama bu tarz bir iftira atarsa bu sefer eşimi
durdurmam mümkün olmayacak...
işlerde hepten karışacak

dogru olani yaptin brownicim
dün esin söyledigini ögrenince sana bise demedi demi hani ben sana söyleme dedim niye söyledin filan

hem zehra senle küsmesi daha iyi canim öyle adamin evine gitme bu saatden sonra zehrayida evine alma
zaten kocanda onlara gitmeni istemiyordur degilmi

eşim kızgın bana aslında bu duruma karıştığım için
bunlardan zarar göreceğimi biliyorum.artık ben istesemde
eşim izin vermez görüşmemize ne esrayla ne de zehrayla....
1 saat önce zehraya msj attım iyimisin diye cevap gelmedi.

onlar inkar edip senin iftira attğını söyleyip zehrayıda buna inandırma ihtimalleri yüksek buna hazırlıklı olman gerekiyor
zaman herşeyin ilacı er yada geç zehrada gerçekleri öğrenecek

konunuzu baştan sona okudum evet sizin içinm çok zor bir durum ama inanın bende olsam aynı şeyi yapardım hiç düşünmeden hemde esrayla zehranın kocası tabikide inkar edicek ama allahtan eşin her şeyi biliyor canım eşinle aranda sorun çıkıcağını zannetmiyorum evet zehra haklı duyduğu şey çok ağır ama yenede ben anlayamadım size tepkisi bu kadar sert olmamalıydı tamam ilk duyduğunda verdiği tepki normal ama sakinleşince en azından msj ınıza cvp vermesi gerekirdi diye düşünüyorumCADIARZU

yok hala cevap yok
merakta ediyorum nasıl iyi mi falan diye
gururuma yedirirsem birazdan aramayı
düşünüyorum...

onlar inkar edip senin iftira attğını söyleyip zehrayıda buna inandırma ihtimalleri yüksek buna hazırlıklı olman gerekiyor
zaman herşeyin ilacı er yada geç zehrada gerçekleri öğrenecek
kesinlikle aynen bende katılıyorum buna inkar edicekler ve senin iftira attığını söylicekler ama söylesinler eşin yanındaydı senin ayrıca zehra hanginizle daha eski arkadaştı bu durumda önemli yani

ya arkadaşım neden esraya soruyon iyimiisn diye? ben de olsam cevap yazmam.

iyilikten maraz doğra derler. kimsenin hayatına müdahele etmiyeceksin sadece gözlerini açacaksın. Malesef böyle durumlarda senden biliyorlar.

ya arkadaşım neden esraya soruyon iyimiisn diye? ben de olsam cevap yazmam.

iyilikten maraz doğra derler. kimsenin hayatına müdahele etmiyeceksin sadece gözlerini açacaksın. Malesef böyle durumlarda senden biliyorlar.
msj esraya değil canım zehraya atmış aldatılan kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…