Yani bazen hemcinslerimi anlamakta da zorluk çekiyorum. Seninle ne ilgisi var sana neden bu denli tepki gösteriyor anlamadım. Bakalım kocası ne yalanlar uydurcak? Kesin senaryoyu kurmuşlardır sevgilisiyle birlikte seni suçlu çıkarmaya çalışırlar. Zehra da inanır kesin, inanmayı seçer daha doğrusu. Ben de senaryoyu yazdım hemen. Ne olursa olsun sen üstüne düşeni yaptın. Sana söylediklerini mazur görmeye çalış belki aklı başına gelir.
kadın yakın arkadaşı ve eşinnin onu aldattığnı öğreniyor bence tepkileri gayet normal bence siz ona kırılmayın
Zehraya söylememek için kendimi zor tutuyorum,
ama işte bu tür olaylarda hep eşler barışır olaya karışanlar kötü olur
şimdi birde söylersem,zehranın eşinin vereceği tepkiyi bilmiyorum suçlu olduğu için
tebkisi büyük olacak,ve benim eşimde bu tartışmaya girerse olay büyüyecek diye
korkuyorum
Esranın yüzüne hiçbirşekilde bakmıyorum,iş yerime kadar geldi görüşmedim.
odama aldırmadım...ağlayıp duruyor balkonda falan arada görüyorum..
ama Zehraya içim acıyor...
Merhaba arkadaşlar;
kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım
dün gece eve geç saatte döndüm ve hemen uyumak zorunda kaldım
sabah iş var çünkü...
zehra müsaitti evine gittim.
hayırdır yüzünde renk yok dedi hiçbirsey yok
birazdan konusuruz dedim,biraz kızıyla oynadım
bu arada tabii karnıma ağrılar giriyor,
tam konusucam yine susuyorum.
neyse cesaretimi topladım
zehra dedim,aldatılğını düşünüyordun ya sanırım haklıymışsın dedim
sen nedemek istiyorsun dedi ani tepki gösterdi
ister bana kız ister kötü bil ama bu söyleyeceklerimi iyi dinle dedim
ve ben konusmamı bitirmeden kendisinin konusmasını istemedim.
Esrayla şuanda görüşmüyorum o çok hain biri dedim,senin iyi niyetini su istimal etti dedim
gecenlerde eşimle yemeğe gittiğimde,senin kocanda oradaydı ve yanındaki esraydı dedim
dizlerine vurmaya başladı,saçını başını yoluyor bagıra bagıra aglıyor sakinleştirmeye çalıştım ama başaramadım,panik oldum zehra resmen sinir krizi geçirdi
bütün komşular çıktı rezil olduk...daha sonra zehra bayıldı,eşimi çağırdım hasteneye götürdük.sakinleştirici iğne yaptılar eve geldik ben zehranın yanında kaldım eşim eve gitti
zehra hiçbirsekılde birsey konusmadı yalnızca ben bunu haketmedim diye ağlıyordu.
daha sonra ayağa kalkmak istedi kostum yanına gittim kaldırmak için beni itekledi olmayan gücüyle ve bana defol evimden git diye bağırdı ama nasıl bir bagırma..
o an çok kötüydü ağladım neolur böyle konuşma dedim sussam dahamı iyiydi dedim
Sana defaol git evimden diyorum dedi
bende ağlayarak çıktım evinden...eve geldim uyudum
anlayacagınız arkadaslar evinden KOVULDUM!
bugün neolur bilemiyorumama evine gitmeyi düşünmüyorum
çünkü kovulacak insan ben değilim...
çalışıyorum işyerimdeyim,geç cevap yazabilirim kusuruma bakmayın
desteğiniz için tskler
Boş ver arkadaşım biraz sakinleşsin o zaman hatasından dolayı gönlünü almazsa o zaman sende kesersin arkadaşlığını. Sen en doğru olanı yapmışsın. Tebrik ederim.evden kovulduğum yetmedi
birde hakaretine maruz kaldım...
en çok zoruma gidenide bu oldu
ya bıde keske o restaurantta resım cekseydın caktırmadan cep telı ıle sımdı ıhaleyı ustune bırakmaya calısır eşi kesinnn..
ya bıde keske o restaurantta resım cekseydın caktırmadan cep telı ıle sımdı ıhaleyı ustune bırakmaya calısır eşi kesinnn..
belkide eşi derki bu kadının bende gözü var iftaira atıyo bile der sana.ama allahtan eşin yanındaymış cnm
dogru olani yaptin brownicim
dün esin söyledigini ögrenince sana bise demedi demi hani ben sana söyleme dedim niye söyledin filan
hem zehra senle küsmesi daha iyi canim öyle adamin evine gitme bu saatden sonra zehrayida evine alma
zaten kocanda onlara gitmeni istemiyordur degilmi
konunuzu baştan sona okudum evet sizin içinm çok zor bir durum ama inanın bende olsam aynı şeyi yapardım hiç düşünmeden hemde esrayla zehranın kocası tabikide inkar edicek ama allahtan eşin her şeyi biliyor canım eşinle aranda sorun çıkıcağını zannetmiyorum evet zehra haklı duyduğu şey çok ağır ama yenede ben anlayamadım size tepkisi bu kadar sert olmamalıydı tamam ilk duyduğunda verdiği tepki normal ama sakinleşince en azından msj ınıza cvp vermesi gerekirdi diye düşünüyorumCADIARZU
kesinlikle aynen bende katılıyorum buna inkar edicekler ve senin iftira attığını söylicekler ama söylesinler eşin yanındaydı senin ayrıca zehra hanginizle daha eski arkadaştı bu durumda önemli yanionlar inkar edip senin iftira attğını söyleyip zehrayıda buna inandırma ihtimalleri yüksek buna hazırlıklı olman gerekiyor
zaman herşeyin ilacı er yada geç zehrada gerçekleri öğrenecek
eşim kızgın bana aslında bu duruma karıştığım için
bunlardan zarar göreceğimi biliyorum.artık ben istesemde
eşim izin vermez görüşmemize ne esrayla ne de zehrayla....
1 saat önce zehraya msj attım iyimisin diye cevap gelmedi.
msj esraya değil canım zehraya atmış aldatılan kadınaya arkadaşım neden esraya soruyon iyimiisn diye? ben de olsam cevap yazmam.
iyilikten maraz doğra derler. kimsenin hayatına müdahele etmiyeceksin sadece gözlerini açacaksın. Malesef böyle durumlarda senden biliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?