Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

oldu, millet isi pisirmis, aldatmis, düsünmemis esini
browni gider aldatan kadinin esini düsünür...

daha neler... insanlara nerden saldiracaginizi sasiriyorsunuz bazen...

canim bence en dogrusunu yapmisin söylemekle, basin agriyabilir ilerki günlerde ama en azindan vicdanin rahat.

esranin evde olmadigini nerden biliyorsun?

bütün bunlar olurken bu ihanetin başrol sahibi olan arkadaşınızın
eşi nerde ben onu anlamadım
adamın karısı hastanelik oluyo
konu komşu herkes duyuyo
siz evine geliyosunuz hastaneden çıkıp
adam hala ortada yok
bişeyler eksik değil mi
bana pek normal bi durum gibi gelmedi

aldatan erkeklerden nefret ediyorum ya bence kadının bilmeye hakkı var esıne soyleyın ya sen soyle ya ben soylıcem diyin bence

esranın çocuğu yoktur inşallah olan çocuklara oluyor böyle bir annenin çocuğu olmayı kimse istemez

...zehra haklıymış eşi başka kadınla yemekte...Zehranın eşi beni gördü ve panik oldu uzaktan eşime ve bana selam verdi...daha sonradan kızın yüzünü görmek için, içim içimi yerken bunlar masadan kalktı
ve ne göreyim bu bizim ARKADAŞIMIZ ESRA*DAN başkası değildi...

brownim yanlış anlama ama bi yer dikkatimi çekti özellikle şu cümleler zehranın eşi zamparalık anında size nasıl oluyorda bişi olmamış gibi selam veriyor anlamadım
:uhm:

browni şimdiye kadar sizin kapınızında çalınmış olgerekirdi normalde şaşırıyorum

arkadaşım ne yazdığımı anlamamışsın konuşuyorsun. aldatan kadının eşi duysa herkesin hayatı tehlikeye girer diyorum, ne eşini düşünmesi.

aynen katılıyorum

ben bu olaya en başından beri inanmıyorum çünkü çok dengesizliklr var ortada bunlarda saçma geliyor.en basiti ben böyle bir olaya şahit olsam ki olayın kurbanı en yakın arkadaşım olsa ben bukadar rahat olamazdım açıkcası kişi çok rahat burda herkesede yetişiyo maşallah ayrıca olayları önce yaşamış daha sonra film izler gibi anlatıyor bilmiyrum bu bnm düşüncem :s

bende inanamadım doğrusu
takıldığım yerler var
esra denen şahısı arkadaş arkadan görüyor ama nasıl oluyorda hemen tanımıyor?anca yüzünü gördükten sonra tanıyor
ben arkadaşlarımı şahsen arkadanda görsem hemen tanırım
ayrıca arkadaş zehraya durumu anlatıkdan sonra bayan ayılıp bayılıyor, fenalıklar geçiriyor hastaneye kaldırıyor eee kocası nerde bunun?? minicik kızı annesi o haldeyken naptı
ne bilim kimsenin günahını alamam ama bu konuya nedense çok inanamadım

İşler iyice çorba oldu
Amonra senin merak ettiğin hastane olayı zehranın olayı öğrendikten sonraki durumu,senin alıntı yaptığın browninin yazısı ise zehraya anlatmaya gittiği zamanki..bilmiyorumkismile
hay allah..hafızamı toparlamaya çalışıyorum bilmiyorumkismile karıştırmayım diye..
neyse browni zehraya gittiğinde henüz hastanelik olmamıştı,kocası o anda nerdeydi bilmiyorumbilmiyorumkismiledur gelince soralım
hakkaten browni sürükleyici bir roman yazmış,pardon ne olaymış yaaaa..roman gibi bilmiyorumkismile

bu olaya inanmayanlardan biride benimm :umursamaz:

arkadaslar bende inanmiyorum cok sacma bu arkadas romandan alintilar yapmis....ne olaylari merak ediyor bosandimi demesi cok sacma onumu istiyordun birde surekli senaryo senaryoo burda tutarsa belki bir tv de dizi cekerler

Zehra 2 haftadır ailesinin yanında ve eşi evde yalnız kalıyor ve sen zehranın yüzüne bakamadığını söylüyorsun,Zehra ailesinin yanındamı yoksa geldimi?
Geldiyse neden şimdiki zaman gibi anlatıyorsun anlamadım,geçmiş zaman olmayacakmıydı o bilmiyorumkismile

Ben olsam herşeyi olduğu gibi anlatırdım. Zehranın yerinde olsam sizden bu hareketi beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…