- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
elinde belge yok. arkadaşın nasıl güvensin inansın ki sana? insan bir düşünür iki düşünür üçüncüde acaba ortalık mı karıştırıyor, kocamla ve arkadaşımla aramı mı açıyor der.
ayrıca bu kadar önemli bir mevzuyu elinde bir belge olmadan nasıl açtın zaten akıl işi değil hiç. Allah vermesin, aldatılan arkadaşın cinnet geçirip diğer kadının eşine dese bu olay nasıl sonuçlanır tahmin edebiliyorsundur umarım. düşünmeden hareket etmişsin, çok korkunç bir durum. evliliğini ve kendini tehlikeye atmışsın. direkt söylemen gerekmezdi. ama madem söyledin şu an yapacak bir şey yok.
zaten kızcağız her halükarda o mutsuz haliyle seninle arkadaşlığa devam edemez tabi ki.
bir de burdaki arkadaşa sen napmıştın boşanmış mıydın ya da çok merak ediyorum sonu nolacak filan gibi ifadeler kullanman bana sağlıklı gelmedi açıkçası.
Merhaba arkadaşlar;
kusura bakmayın sizleride merakta bıraktım
dün gece eve geç saatte döndüm ve hemen uyumak zorunda kaldım
sabah iş var çünkü...
zehra müsaitti evine gittim.
hayırdır yüzünde renk yok dedi hiçbirsey yok
birazdan konusuruz dedim,biraz kızıyla oynadım
bu arada tabii karnıma ağrılar giriyor,
tam konusucam yine susuyorum.
neyse cesaretimi topladım
zehra dedim,aldatılğını düşünüyordun ya sanırım haklıymışsın dedim
sen nedemek istiyorsun dedi ani tepki gösterdi
ister bana kız ister kötü bil ama bu söyleyeceklerimi iyi dinle dedim
ve ben konusmamı bitirmeden kendisinin konusmasını istemedim.
Esrayla şuanda görüşmüyorum o çok hain biri dedim,senin iyi niyetini su istimal etti dedim
gecenlerde eşimle yemeğe gittiğimde,senin kocanda oradaydı ve yanındaki esraydı dedim
dizlerine vurmaya başladı,saçını başını yoluyor bagıra bagıra aglıyor sakinleştirmeye çalıştım ama başaramadım,panik oldum zehra resmen sinir krizi geçirdi
bütün komşular çıktı rezil olduk...daha sonra zehra bayıldı,eşimi çağırdım hasteneye götürdük.sakinleştirici iğne yaptılar eve geldik ben zehranın yanında kaldım eşim eve gitti
zehra hiçbirsekılde birsey konusmadı yalnızca ben bunu haketmedim diye ağlıyordu.
daha sonra ayağa kalkmak istedi kostum yanına gittim kaldırmak için beni itekledi olmayan gücüyle ve bana defol evimden git diye bağırdı ama nasıl bir bagırma..
o an çok kötüydü ağladım neolur böyle konuşma dedim sussam dahamı iyiydi dedim
Sana defaol git evimden diyorum dedi
bende ağlayarak çıktım evinden...eve geldim uyudum
anlayacagınız arkadaslar evinden KOVULDUM!
bugün neolur bilemiyorumama evine gitmeyi düşünmüyorum
çünkü kovulacak insan ben değilim...
çalışıyorum işyerimdeyim,geç cevap yazabilirim kusuruma bakmayın
desteğiniz için tskler
acaba esra hanımın eşi ne yapıyor adam uyumaya devam ediyor herhalde
browni şimdiye kadar sizin kapınızında çalınmış olgerekirdi normalde şaşırıyorum
gerçek olmayacak kadar sakin tiplermiş bu adamlar ya
dersinki amerikan filmi izliyosun ne kadar da coollar
oldu, millet isi pisirmis, aldatmis, düsünmemis esini
browni gider aldatan kadinin esini düsünür...
daha neler... insanlara nerden saldiracaginizi sasiriyorsunuz bazen...
canim bence en dogrusunu yapmisin söylemekle, basin agriyabilir ilerki günlerde ama en azindan vicdanin rahat.
esranin evde olmadigini nerden biliyorsun?
sağlıklı bulmadığım kısım kendi konunun sonunu filmin sonunu merak eder gibi merak etmendi. ve diğer soru da burda zaten. her neyse. sağlıklı bir bakış açısı değil bu bana göre. sen ne dersen diyebilirsin. bütün kısımları geçip buraya cevap vermen de samimiyetsiz olduğun anlamına geliyor bana göre. ama yine de bilemeyiz tabi. Allah herkesin kalbine göre versin.
bütün bunlar olurken bu ihanetin başrol sahibi olan arkadaşınızın
eşi nerde ben onu anlamadım
adamın karısı hastanelik oluyo
konu komşu herkes duyuyo
siz evine geliyosunuz hastaneden çıkıp
adam hala ortada yok
bişeyler eksik değil mi
bana pek normal bi durum gibi gelmedi
ben bu olaya en başından beri inanmıyorum çünkü çok dengesizliklr var ortada bunlarda saçma geliyor.en basiti ben böyle bir olaya şahit olsam ki olayın kurbanı en yakın arkadaşım olsa ben bukadar rahat olamazdım açıkcası kişi çok rahat burda herkesede yetişiyo maşallah ayrıca olayları önce yaşamış daha sonra film izler gibi anlatıyor bilmiyrum bu bnm düşüncem :s
Zehra 2 haftadır ailesinin yanında kafasını toparlamak için gitti ama eşine bunu söylemedi.
ailesini özlediğini söyledi..Eşi evde yalnız kalıyor.
Zehranın yüzüne bakamıyorum kendimi suçlu hissediyorum,
zehra nezaman aldatıldığından bahsetse ben yerin dibine giriyorum...
mavigece benim de çok moralim bozuldu eski konularını okuyunca...
buarada brownicim eşlerin araya girmemesi sanki imkansız gibi görünüyor... ama sen neden korkacaksın ki, bırak pisliği yapanlar korksun...
Tesekkur ederim arkadaslar ama ben su anda fena degilim ...Tanrim kimseye yasatmasin...herkes bir seyler yasiyor...aslinda konudaki zehranin durumu dusunuyorumda benimkinden bile zor bir sey beterin beteri dedikleri bu herhalde...Allah sabir versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?