Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

konuşman iyi olmuş. bir süre arkadasın çok ağır atlatacak. seni kovmasının nedeni yaşadığı utanç.
bence yanında olmaya çalışın.
telefon edin.
bu her kadının başına gelebilir. senin yerinde bende olabilirdim. birbirimize destek olmalıyız diyerek teklifte bulunun.

ay inanmıyorum yaa bu durumda size teşekkür etmesi gerekirken tavıra bak ama empati kurarsak onun durumunu allah kimseye yaşatmasında belki bizler ne yapardık sen genede doğru olanı yapmışsın varsın kovsun seni vicdanın rahatya o yeter sana

benim anlamadığım dün geç saatte eve gittiğiini ve hemen uyumak zorunda kaldığını sölüyorsun ardından yazmışsınki zehra müsaitti yanına gittim diye uyurkenmi gittin anlayamadm

benim anlamadığım dün geç saatte eve gittiğiini ve hemen uyumak zorunda kaldığını sölüyorsun ardından yazmışsınki zehra müsaitti yanına gittim diye uyurkenmi gittin anlayamadm

anlaşılan konuyu baştan sona dikkatlice okumamışsınız
okumuş olsaydınız eğer,uyurken yanına gitmek gibi bir
ütopyadan bahsetmezdiniz sanırım...
cevabını burda yazmayacagım önceki sayfalarda bula bilirsiniz

o şimdi mantıklı düşünemiyo,esrayla kocasından acısını çıkaramadığı için senden çıkarmış,ama ilerde teşekkür eder sana

Canımm benim gerçekten çok üzüldüm allah kimsenin başına vermesin,ya bana kalırsa söyleme zamana bırak derim,sen esradan uzaklaş öylesi insanlardan her türlü kötülük gelir,zehrayıda yavaş yavaş uyar özellikle esra konusunda yani arkadaş olarak iyi bi ahbap olmadığını felan çıtlat zamanla ne mal olduğunu kendiliğinden anlayacaktır...

bende ilk sayfayı okudum sadece ama yanlışım varsa birisi bana kısaca anlatabilirmi neler olmuş 40 sayfayı okumam güç şu anda..

yaa iyide neden esinle gidiyorsunku bende bunu anlamadim kadina uyari seklinde mesaj verebilirsin yani aniden bu kadarda agir olmus kusura bakmayin kendinizi o kadinin yerine bir koyunsana yazik degilmi!!!bu kadar acik ve net olmamaliydi diye dusunuyorum sizin bir psikologdan destek alip ona gore davranmaniz lazimdi VICDANINIZ SIMDI RAHATLAMISTIR INS...tebrik ederim sizi....

söylemekle çok doğru bir davranış yapmışsın.zehra bu üzücü olay karşısında şok olduğu için sana istemeden böyle davrandı bence allah yardımcısı olsun zehranın zor bi durum umarım az bir hasarla atlatır bu kötü olayı allah kimseye yaşatmasın .

yazılanları okurken aklıma geldi..
esraya sms at gel konuşalım içim rahat değil de..
bir yere ses kaydı yapan birde kamera koy..
konuştur işte
nerde ne zaman başladı zehraya acımıyomu nereye kadar sürecek
gidişat ne
hepsini söylet..
sonra arkadaşına dinlet hatta izlet...

merak edenler için yazıyorum...

işten eve geleli kaç saat oldu
zehrada esrada evde yoklar
bu bir tesadüf mü
yoksa anlaşmalımı bilemedim...

onlar can ciğer ben ara bozan mı oldum merak ediyorum :S

elinde belge yok. arkadaşın nasıl güvensin inansın ki sana? insan bir düşünür iki düşünür üçüncüde acaba ortalık mı karıştırıyor, kocamla ve arkadaşımla aramı mı açıyor der.

ayrıca bu kadar önemli bir mevzuyu elinde bir belge olmadan nasıl açtın zaten akıl işi değil hiç. Allah vermesin, aldatılan arkadaşın cinnet geçirip diğer kadının eşine dese bu olay nasıl sonuçlanır tahmin edebiliyorsundur umarım. düşünmeden hareket etmişsin, çok korkunç bir durum. evliliğini ve kendini tehlikeye atmışsın. direkt söylemen gerekmezdi. ama madem söyledin şu an yapacak bir şey yok.

zaten kızcağız her halükarda o mutsuz haliyle seninle arkadaşlığa devam edemez tabi ki.

bir de burdaki arkadaşa sen napmıştın boşanmış mıydın ya da çok merak ediyorum sonu nolacak filan gibi ifadeler kullanman bana sağlıklı gelmedi açıkçası.

sağlıklı bulmadığınız nedir anlayamadım
merak edişim sağlıksız mı?
ya da merakın sağlıklısınasıl olur
hangi konular merak edilebilir
hangileri edilemez bunlarıda öğretin bari
arkadaş eski konularımı oku demiş
bende okumuşum şuanki durumunu
merak etmişim sormuşum ne varki bunda
tepki gösterilecek birşey olsa konu muhattabı
gereken cevabı verirdi diye düşünüyorum :)

bence öyle bir şey yoktur böyle şeyin anlaşmasımı olur zehra annesinin evine gitmiş olabilir siz doğru olanı yaptınız üzülmeyin eğer sussaydınız dost olmazdınız mutlaka zehra sizi anlayacaktır zamanla geçmiş olsun çok üzüldüm

sağlıklı bulmadığım kısım kendi konunun sonunu filmin sonunu merak eder gibi merak etmendi. ve diğer soru da burda zaten. her neyse. sağlıklı bir bakış açısı değil bu bana göre. sen ne dersen diyebilirsin. bütün kısımları geçip buraya cevap vermen de samimiyetsiz olduğun anlamına geliyor bana göre. ama yine de bilemeyiz tabi. Allah herkesin kalbine göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…