Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

keşke hiç yanlarına gitmeyip fotoğraflarını çekseydin ,isimsiz olarak yollasaydın,ki hala da bunu yapmanı öneririm .

söylemek zorundasınız yerimseniben ben olsam fotolarını çeker saniyesinde arkadaşıma yollardm aklinialirimsmile
bu gibi durumlar için hep 4 kontörünüz cepte olsn:roflol:

:)))) alemsin valla hiç gülesim yoktu

ben dogulu arkadas dedi diye yazdim
yoksa erkeklerin sagi solu belli olmaz dogulu batili fark etmez
yalniz böyle durumlardan korkmuyorki kadin aldatabiliyo kocasini
yanii hangi erkek hazmederkii bu durumuu boshayallersmileeskiden kadın yapmazdı şimdi tersimi oldu neeakannehir
Zehra* eskişehirli
eşi mersinli
Esra*da G.antepli
eşi diyarbakırlı

evet örnekte adana yakın olduğu için söyledim.
4 farkli vilayett halbukiiii hepsinini yöresi kültürü farklıı hemşerlirri deiler birbirininn
aalalh iylik versin neditiymmmirmirmirmir
[

ayy berbat bir durum yaa bence zehraya durumu anlatmalısın çok zor biliyorum ama daha sonra zehra durumu öğrenirse yüzünüze bakmaz onların yanında olduğunu düşünür bence geç olmadan durumu söleyin kadını aptal yerine koymalarına izin verme

ivet ordaydım aklinialirimsmile ama düşmüycem artık dizi sezonu açıldı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ohh çek özlemişim delphini

bababa bide soruyo bisi olmamis gibin:mymeka:
cek allah cektirmesin
bak rahat dur artikkaydirigubbakcemile5

ben olsam söylerdim hiç kimsenin düşüncesi umrumda bile olmazdı gerekirse arkadasımı kaybederdim ama böyle bir sırla hemde arkadasımın gozunun içine baka baka yaşayamazdım.yaşayamamda

bu işin sonu pek hayırlı olacağını sanmıyorum....ya bir erkek hadi yapar diyelim ama bir kadın bunu nasıl yapabilirki evli bir yuvası olan erkeğe nasıl bakabilir... birde kendi evliyken.... siz bence bu işe karışmayın.. esraya mesafeni koy konuşma etme zehra ne oldu derse bana yanlışı oldu de kestirip at... bu çok utanç verici bir durum... ve sonunda yuvalar yııkılacak.... susman hayırlı ama eşin zehranın eşiyle konuşsun son birkez uyarsın... suscağınızı ama bu duruma son vermelerini isteyin sende sonkez esrayla konuş.. ve bir daha konuşmayın.... karışmayın..

ben olsam zehranın eşi ile konuşup olanlarrı derhal zehraya anlatmasını söylerim...
eyer sen anlatmazsan ben anlatacağım derim...
varsın ben kötü olayım
içime sindiremem ben böyle bişeyi
çok zor olur belki ama ben asla susmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…