ben olsam söylerdim hiç kimsenin düşüncesi umrumda bile olmazdı gerekirse arkadasımı kaybederdim ama böyle bir sırla hemde arkadasımın gozunun içine baka baka yaşayamazdım.yaşayamamda
hmm cok karisik bir durum cok zor soyle yada soyleme diyemem buna benzer birsey de ben yasadim yakin akrabalarimdan biri karisini aldatiyor dedim soylicem adam beni tehdit etti sen benim yuvami boz bak bende senin yuvani nasil bozayim sana dunyayi dar ederim dedi bende sustum kaldim halen aldatiyor karisini
:1shok:delikafaduldenakannehir
nan arada browniye olur döverler kizi yaziksempatiksalakcinni
ben olsam söylerdim hiç kimsenin düşüncesi umrumda bile olmazdı gerekirse arkadasımı kaybederdim ama böyle bir sırla hemde arkadasımın gozunun içine baka baka yaşayamazdım.yaşayamamda
...
Zehra 2 haftadır ailesinin yanında kafasını toparlamak için gitti ama eşine bunu söylemedi.
ailesini özlediğini söyledi..Eşi evde yalnız kalıyor.
...zehra haklıymış eşi başka kadınla yemekte...Zehranın eşi beni gördü ve panik oldu uzaktan eşime ve bana selam verdi...daha sonradan kızın yüzünü görmek için, içim içimi yerken bunlar masadan kalktı
ve ne göreyim bu bizim ARKADAŞIMIZ ESRA*DAN başkası değildi...şok geçirdim ve titremeye başladım sinirden eşim beni sakinleştirmeye çalıştı ama nafile.
daha sonra yanlarına gittim ve yazıklar olsun dedim.
adam bizi gördü şok oldu neyapacağını şaşırdı
uzaktan selam verdi esra önce tebkisiz donmuş vaziyette kaldı
kaçarak biz görmeden gitmelerine imkan yoktu,
çünkü ben yanlarına gittim..
zehra zaten son zamanlarda esrayla görüşmediğimin farkındanedenini arastırıyor,bende esrada farklı birşey sezinlediğimi
ondan korktugumu ve onun tehlikeli güvenilmez biri olduğu kanaatine
vardığımısöyledim zehraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?