Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

hmm cok karisik bir durum cok zor soyle yada soyleme diyemem buna benzer birsey de ben yasadim yakin akrabalarimdan biri karisini aldatiyor dedim soylicem adam beni tehdit etti sen benim yuvami boz bak bende senin yuvani nasil bozayim sana dunyayi dar ederim dedi bende sustum kaldim halen aldatiyor karisini

ben olsam söylerdim hiç kimsenin düşüncesi umrumda bile olmazdı gerekirse arkadasımı kaybederdim ama böyle bir sırla hemde arkadasımın gozunun içine baka baka yaşayamazdım.yaşayamamda

bosversene ya ne arkadasi öyle bir kocasi olan kadin la arkasligimi devam ettirmezdim
zaten yarin bigün browniyede iftira atar bu adam yada sarkar:mymeka:

:1shok::1shok:

buyur burdan yak

ayrıcada esraya zehradan uzak durmasını bidaha onlara gitmemesini söylerim...
yoksa olcaklardan ben sorumlu değilim onlardan uzak dur derim

:1shok:delikafaduldenakannehir
nan arada browniye olur döverler kizi yaziksempatiksalakcinni

yok onlar birbirine girmekten browniye sataşamazlar delikafadulden
ben olsam hemen söylerdim.dostluk bunu gerektirir olumunekankayizsmile
ama arkadaşımda dövsün rahatlasn de misempatiksalakcinni

gerçek mi bu????

eğer gerçekse ben olsam yeni bir msn adresi alır gizliden mail atardım snra olan olur zaten allah korusun böyle insanlardan

ben olsam söylerdim hiç kimsenin düşüncesi umrumda bile olmazdı gerekirse arkadasımı kaybederdim ama böyle bir sırla hemde arkadasımın gozunun içine baka baka yaşayamazdım.yaşayamamda

sorun zehra değil ama tamam zehra en fazla ayrılır biter ama esra haksızda olsa hatalıda olsa onuda düşünmek lazım.. eşi onu öldürür ve hatalı olsa bile bir insanın ölme sebebi olmayı iç dünyanda vicdanına hesabını verebilirmisin.... kendi düşen ağlamaz derler ama esraya eşi zarar verirse hapsede girerse e birde arada çocuklar varsa o çocuklara ne olur düşünmek lazım... körü körüne yuva yıkmak kolaydır.. evet haksızlar belli.. yaptıkları olay kabul edilemez bir ahlaksızlıkdır ama herkes bir şansı hakeder ve bunlara aklı başında sır saklayabilecek birinin karşısına alıp kulaklarını çekip düzelmelerini sağlamak lazım ve bu sır ebediyen saklanması gerekir... ben esranın eşinden korkuyorum endişeleniyorum gerçekden diyarbakırlıysa özellikle doğu halkı için böyle bir şey ölüm emrini verdirir. bu devirde varmı demeyin varr.... adam tuttu esrayı vurdu veya zehranın eşini ne olacak çocuklar ne olacak... hesabını kim verecek.... gün gelir büyürde sussaydında annem babam yanımda olsaydı derlerse ne diyeceksiniz.... evet annem ahlaksızlık yaptı ama bir şans daha verseydiniz derlerse nasıl yüzlerine bakacaksınız. kim sahip çıkacak onlara anne mezarda baba hapisde bu utançla nasıl yaşayacaklar... anne bunu düşiünmüyor ama sizde düşünmeden bir şey yapmayın. Allah katında belkide bu sizin cehenneme gitmeniz için bir neden olabilecek kadar büyük bir günah olabilir...

siz susun ama gerçekden sır tutabilen birinden yardım isteyin... konuşsun ikisiylede ama aklı başında birini bulma şansınız ne bilemem ......

bence söyleme hatta uğraşma unut gitsinn ikisiylede görüşme kötülere bişey olmaz onlar kötü yine bişey yapıp sıyrılırlar aradan hm zatn zhra aldatıldığını anlamış biraz daha kurcalayınca öğrnir

klasik bir senaryo ,hiç inandırıcı değil ,arkadaş fazla dizi izlemiş ,etkisinde kalmış ,yada oldukça boş vakti var burda takılıyo .

hımmm konuya dönelim,bence katil uşak

bide şu var bazı kadınlar her ne kadar kocasından şüphelense bile,böyle durumlarda nedense kocalarını aklamaya çalışıyorlar,kk dada vardı böyle hemen kocalarını savundulardı.bunuda gözardı etmeyin derim.

"Sizden kim (sünnetimize uymayan) bir münker görürse (seyirci kalmayıp) onu eliyle düzeltsin. Buna gücü yetmezse lisanıyla düzeltsin. Buna da gücü yetmezse kalbiyle buğzetsin. Bu kadarı imanın en zayıf mertebesidir."

hiç birşey elinizden gelmiyorsa Esrayı diğer hanımla irtibatını bi şekilde kesmeye zorlayın.

Zehra size esra ile neden görüsmediğinizi sorarsa yine, esranın söyleyemediğiniz bazı kabul edilmez durumlar içinde olduğunu, ve kendisinin de ona karşı daha dikkatli olması gerektiğini söyleyin. Aklında soru işaretleri olursa kendisi de çözebilir zaten şüphe içindeymiş..

Evet sussan olmaz. Konuşcaksın elbet. yazık değil mi çok sevdiğin arkadaşın bile bile 2 taraftan da aldatılıyor

ya sen şimdi soylesen ve onlar inkar etse napıcaksın.. hatta iftara atan kişi olarak lanetlenebilrisin ve işte o zaman esranın o di. bakırlı eşi namusuna laf ettiğin için senin canını ciddi anlamda sıkar. elinde birşeyler olmalı. yukarıdaki arkadaşın yazdıkları da yabana atılacak türden değil gerçekten ölüme gider bu..
bence zehraya esrayı aynen olduğu gigi ama gördüğün kişinin kocası olduğunu söylemeden biriyle gördüğünü söyle o da soğusun görüşmesin hatta şüphelensin. adamın kim olduğunu bilmiyosun. ama sen artık kimseye güvenmediğini söyle üstelik esra zehra eşinden şüphelendiğini söylerken de yüzsüzce yorumlar yapıyodu. gerçekten de kimseye güvenmicekmişsin o yüzden zehranın da kocasına dikkat etmesi gerektiğini şüpheleniyosa eğer takip etmesi gerektiğini söyle baksana o kadar yi tanıdığınız komşunuz bile neler yapıyo hatta sende artık kocana daha çok dikkat edeceğini söyle.. hem esradan soğutursun hemde eşini takip etmesini sağlarsın.

bu arada esra seninle konuşmaya çalışıyodu ya. görüşmeyi kabul et bunu ya mesajla yaptır onu konuştur yada yanına geldiğinde artık hemen hemen her telefonda ses kayıt bölümü var açık açık konuş herşeyi itiraf ettirerek konuş. ve konuşmanın sonunda o kaydı esranın annesine ablasına falan bi büyüğüyle görüş ona anlat inanmazsa diye (ki kims böyle bişeye inanmak istemez) dinlettir iyice esranın kulağını çeksin korkutsun gerekiyosa da ayrılsın

bence en rahat böyle kurtulursun

adam bizi gördü şok oldu neyapacağını şaşırdı
uzaktan selam verdi esra önce tebkisiz donmuş vaziyette kaldı
kaçarak biz görmeden gitmelerine imkan yoktu,
çünkü ben yanlarına gittim..

Sadece gozume carpan bır kac ıfade hakkında yorum yapmak ıstıyorum.

ılk mesajda Zehra'nın aılesının yanına gıttıgı yazıyor.
Yazılanlardan henuz donmedıgını anlıyoruz. En azından kendı adıma oyle.
Son mesajda Zehra, Browmınım Esra ıle gorusmedıgını fark edıyor.
Uzaktan, sadece bır telefon gorusmesı ıle fark edılemez bu durum.
Eger bu ıma yoksa tabıı.
Tabıı bu durumda Esra ıle de telefonda gorusmesı gerekıyor kı,
Esra dakı degısımı fark etsın.

Bılhassa ıkıncı mesajda yanlarına gıttıgınde Esra nın oldugunu fark ettıgını yazıyor.
Ilk mesajda ıse ılk olarak kalkmak ıcın arkasını dondugunde gordugunu.

Kadın su durumda, arkadasını donmeden lavaboya gıdebılırdı dıye dusunmeden de edemıyorum ayrıca.

Her neyse, ben nuanslara takılan bırıyım.
Kafama takıldı bunlar, paylasmak ıstedım.

Fılm gıbı bır olay, belkı gercek belkı degıl.
Ben ınanmadım.

Niye böyle bir şey duyunca, yalan olduğunu düşünüyorsunuz ki?
Ben yazılarından içtenliğini anladım şahsen.
Yani çok dizi izliyosun herhalde diye suçluyorsunuz ama,Dizilerdeki hikayeler de gerçeklerden alıntı, unutuyorsunuz?
Olamaz mı yani? Bence sırf siz çevrenizde böyle bir şey görmediniz diye, inanmıyorsunuz.Ama hayat sırf sizin çevrenizle sınırlı değil.

Brownicim, herşeyi kendine olmuş gibi düşün.Sen Zehrasın, arkadaşın bunu biliyormuş, sana söylese naparsın? Söylemese sonradan öğrensen ona nasıl tepki verirdin? En önemlisi, APTAL YERİNE konmak sana nasıl hissetirirdi?

Ben bu durumda olsaydım, söylerdim.Ne olursa olsun.

leonela,
nuanslara takıldıgımı belırtmıstım.
Ayrıca yanıtı kendınız vermıssınız,
etrafımda olmadıgı ıcın ınanmıyorum.
Bu, elbette asla olamaz manasına gelmıyor.
Fakat, ınanmak ve ınanmamak da bır tercıh meselesıdır.
Ve tercıhlerımızı deneyımlerımız belırler.

Ben size cevaben yazmadım ki:)

Ben yazmaya başladığımda, en son başka bir şey okumuştum sizin yazdıklarınızı sonradan gördüm.Ve nüanslarınız benimde ilgimi çekti.Mesaajımı değiştirecektim değiştirecek butonu bulamadım:/

eşleri yatakta yakalasa kan çıksa daha mı iyi..bu şekilde başkalarından daha sakin bir şekilde öğrenmeleri daha iyi..

Mesajımın akabınde sızın mesajınız olunca ustume alındım
Edıt butonu kaldırıldı ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…