Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

ya arkadaşlar niye senaryo olsun böyle şeyler günümüzde çoook hemde daha beterleri
bizim başımızdan geçen olyı kısaca anlatıyım lütfen okuyum

amcamın karısı kendi komşusu babama aylamıştı zamanında

sonra ne olaylaaar oldu anlatamam

sonra herkes boşandı tabi

yani bizim durumumuz bundan bin kat daha vahimdi

yani olmayaca bişi değil

itiraf com da (tabi yarısı yalandı)
hep komşuyla arkadaşının karısıyla yattıklarını itiraf ediyolar

dimple2,
Hanı bır soz vardır
Kısı karsısındakını kendısı gıbı bılır.
Benım meselemde bu sanırım.
Benım dunyam bu kadar,
dolayısı ıle dıs dunyada boyle olayların gercekte olabılecegıne ınanmıyorum.
Belkıde ınanmak ıstemıyorum.
Cunku ınandıkca bu tur olaylar bır vakıtten sonra olagan gelmeye baslıyor.

valla ben bu hikayeye inanmıyorum, çok açık yazıyorum... arkadaşlar etrafta böyle durumlar çok var demiş ama etrafta ilgi çekmek için hikaye karalayan da çok var(hatta kk anavatanı diyebiliriz)
genel olarak hikayenin yazılış tarzından, kurgusuna sahicilik algısını zora sokan bişeyler var.
bir de şu var; bir kadın düşünün(esra) komşusunun eşiyle aşk yaşıyor. üstelik kendisi de evli, eşi şiddete eğilimli biri(anlatılanlardan öğrendiğimiz) komşusu aylardır ben aldatılıyorum diye bu kadına dert yanıyor ama kadın yakalanmaktan korkmadan komşusunun kocasıyla yemeğe falan çıkıyor, olacak iş değil yani...

ben kesinlikle söylerdim.onların cezası verilmeli.zehra da aptal yerine konmamalı.ama kimle yakaladığımı söylemezdim.eşine sorsun.o söylesin.sonuçta yalancı da çıkamam eşim de şahit.

söylemelisin zehraya benim arkadaslarım zamanında benden bazı seyleri gizlediler hala affedemiyorum onları üzgünüm mafoldumben

Olay gerçek mi değil mi bilmem ama buna benzer bir olayı ben daha küçükken oturduğumuz yerde yaşanmıştı. Yan yana kapıları olan iki komşumuz vardı, aralarından su sızmazdı. Biri diğerini kocasıyla basmıştı. O bayanda komşusuna ve arkadaşlarına ( arkadaşlardan biride annemdi ) kocasından şüphelendiğini anlatıyomuş. Önce aldatılan bayan taşındı ailesiyle uzun bir süre sonrada aldatan bayan ve ailesi. Bildiğim kadarıylada her iki ailede boşanmadılar.

İşin ilginçi baya cesaretlilermiş topluma açık bir yerde buluştuklarına göre...

Çok zor bir durum olmalı arada ve kararsız kalmak ama siz sustukça bu ilişki devam edecek ve her geçen gün biraz daha ortak olacaksınız bu ihanete. Bir şekilde fotoğraflarını çekip ya da başka bir kanıtla çıkın arkadaşınızın karşısına ya da arkadaşlarında dediği gibi başka isimle mail adresi alıp fotoğraflarını gönderin.

mail işine katılmıyorum.zehra bi anlık şokla kendine zarar verebilir.söylenirken yanında olmalısınız.söylendikten sonra da arkasında...tabi vicdan azabıyla yaşamayı göze alamayıp söylerseniz.....

mail işine katılmıyorum.zehra bi anlık şokla kendine zarar verebilir.söylenirken yanında olmalısınız.söylendikten sonra da arkasında...tabi vicdan azabıyla yaşamayı göze alamayıp söylerseniz.....

Düşününce söylediğiniz çok mantıklı, bir şey yapabilir kendine. Gerçi mail yazsa bile Esranın eşi anlar olayı, ama en azından eş tarafından şimşekleri üzerine direk çekmemesi için mail bir yerde olabilir, belki acaba başka kim biliyor diye düşünebilir, yüzyüze söylediğinde yavuz hırsız durumuda olabilir. Ya da aldatan eş intikam almaya çalışabilir söyledi diye. Offf çok kötü bir durum. eyvahedigeldismile

ben olsam,ne kendi huzurumu riske atarım, ne de daha fazla düşünüp yormam kendimi...
zırım zırım zırlayan esra yı çekerim sotaya ve derim ki ;

'' bana bak bu rezilliğinizi ya sen yada zehra nın kocası zehra ya anlatacaksınız,yoksa ben ne yapar eder, zehra ya bunu bir şekilde anlatırım,ardından senin kapına dayanıp naralar eşliğinde de kocana dökerim pis işlerini..sonrada gider ellerimi iyice bir sabunlarım bu iş biter benim için ... gerisini sen ve o düşünsün! fazla zamanınız yok ,elinizi çabuk tutun !!! '' derdim ...

Açıkcası ben olaya inanmadım, sanki senaryo gibime geldi.
Madem yasak aşk yaşıyorlar güpegündüz lokantada ne işleri var. İnandırıcı değil.
Haaa doğruysa -ki sanmıyorum- ben olsam gerçekleri söylerdim.

Ben olsam söylerim.
Benim başıma da böyle birşey gelse söylenmesini isterim.
Elbet duyacak, senin bilip de söylemediğini öğrenirse daha çok kızar.
(Yorumları okumadım arada başka detaylar var mı bilmiyorum)

Erkek bunu tek başına mı yapıyor :roflol::roflol:

sevgili arkadaşlar herkese tek tek şuanda cvp yazamıycam
okadar zamanım yok işe gitmem lazım.
Herkes kendince yorumlarda bulunmuş,
inanmayanlarda var aranızda herkese saygı duyorum.
bu olayı yaşamadan önce,belki başkası konu açsa bende inanmazdım
ama bundan sonra sanırım en kötü şeylere senaryo diye değil gerçek diye yaklaşırım.
insan başına gelmeden anlamıyor.
psikolojim bozuk değil,kişiliğim sağlam harcayacak boş zamanım yok
bütün bunlara rağmen neden burda böyle bir saçmalığa konu açıp zamanımı harcayayım
burda konu açana ödülmü veriliyor,ya da madalya mı takılıyorki böyle birşeyin peşinde olayım.
bazen ciddi manada çok acımasız olduğunuzu düşünüyorum.
biri burda konu açıyor,yardım istiyor nedense inanılmıyor şizofreni olmak gerekiyor bence
olmayan birşeyi burda tartışmaya açmak...yine söylüyorum isteyen inanır istemeyen inanmaz.
çünkü benim derdim şu durumda birilerini inandırmak değil,
içine istemeden girdiğim şu iğrenç olaydan biran önce kendimi de arkadaşımıda kurtarmak!
hayatta herşey oluyor,asla asla olmaz benim başıma gelmez demeyin.
dizi izlemiyorum ama haberlerde gazetelerde okuyorum izliyorum.
dizi izlediğimi iddia eden arkadaşlar,sanırım kendileri çok izlediğinden dolayı gerçek hayattan
çıkıp bütün hayatını dizilere endexlemiş ve duyduğu okuduğu olayları diziyle bağdaştıra biliyor!

bana inanan ve destek veren arkadaşlarada tsk ediyorum
bir şekilde bu olayı halledicem ve gelişmeleri sizlere bildireceğim.
sizlerden ricam inanmayan yazmasın,
dediğim gibi birilerini inandırma çabası içerisinde değilim
bana lazım olan sadece mantıklı fikirler ve bana yardım edecek düşünceler.
inanmayan arkadaşlar mümkünse konuma şuanda birşey yazmasın...

hepinize sevgilerimi yolluyorum hoşçakalın!

valla ben olsam yanlıslıkla esraya yolayacagım mesajı zehraya yollarım hatta soyle yazarım: sen nasıl adı bır kadınmıssın ben utanıyorum senın yaptıklartından zehrayada soyleyecegım onun gıbı ıyı bır kadını salak yerıne koymana ızın vermeyecegım,bır daha asla benı arama...Yazarım yanlıslıkla zehrya yollarım... Ya aslında madem yakının senın kotu gununde yanında olmus bırı sen bence sana bu durumda nasıl davranılmasını ısterdıysen onada oyle davran derım ben .benım basıma gelse ve arkadasım soylemese sebebı bahanesı ne olursa olsun ınan esıme kızdıgım kadar kızardım ona sen benım salak yerıne dusmeme nasıl razı oldun dıye..Bence ne olursa olsun soyle ve yanında ol soylerken ona destek ol esınlede konus ısterse ona kapını acabılecegını bır odanızı ona verebılecegınızı once kafasını toplamasını sonra ne karar verırse versın ona destek olacagınızı soylemelısınız benceeee.

inanmayan yazmasın diye bişi yok arkadaşım. bak biz inanmayanlara da yazma salahiyeti verilmiş, buraya girip "gerçekçi değil" diye yazma hakkımız var. sen istedin diye de konuya yazmayacak değiliz. şu yeni üyeler nedense hep siteyi kendi malları sanıyorlar. olur canım, toptan banla bizi siteye de girmeyelim hemi?

hatta bak kıymetimi bil konunu şenlendiriyorum yine bir resimle sempatiksalakcinni

evet siz devam edin :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…