- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk defa duydum açıkçası, burun deliklerin simetrik ise neden ihtiyaç duydu kiSelam kızlar, doktorum burun delikleri icin diye bir sekıllendırı aparat verdi.
Bu arada burun deliklerım eşit simetride
1 ay gece gündüz kullan dedi. Çok uyuz bisi ya . Var mı kullanan ? Zaten hepsini sıfır olarak sokamıyorum burnuma
Revizyon olduğu için garantiye almak istedi galiba.Ben ilk defa duydum açıkçası, burun deliklerin simetrik ise neden ihtiyaç duydu ki
Hepsini yapabilirsiniz, ben çok rahat kitap okudum, film izledim. Dışarı pek çıkmadım ama çıkılmayacak gibi değil :)Kızlar ameliyat sonrası 7 gün evde olacağım. Normalde 7 gün evde olunca yapılacak bir sürü şey oluyor ama ameliyatlıyken sürekli yatakta mı oturur vaziyette mi duracağım :)) 7 gün boyunca canım sıkılır biliyorum :) Mesela dışarı çıkıp hava alabilir miyim, kitap okuyup, dizi, film izleyebilir miyim?
Ben de öyle düşünüyordum ama insanın uykusu öyle geliyor ki, yataktan çıkmak istemiyordum. Yine de 3. günden sonra dışarıda yürüyüşe çıktım her gün. Alçı olduğu için maske takmak da kolay oluyordu. Film, dizi vs olur da ev işi yapilamiyor pekKızlar ameliyat sonrası 7 gün evde olacağım. Normalde 7 gün evde olunca yapılacak bir sürü şey oluyor ama ameliyatlıyken sürekli yatakta mı oturur vaziyette mi duracağım :)) 7 gün boyunca canım sıkılır biliyorum :) Mesela dışarı çıkıp hava alabilir miyim, kitap okuyup, dizi, film izleyebilir miyim?
Evet banada verdi derin ince cokme olmadin diye 1 ay gece gunduz 3 ay gece kullan dedi sabaha karsi burnumdan dusuyoSelam kızlar, doktorum burun delikleri icin diye bir sekıllendırı aparat verdi.
Bu arada burun deliklerım eşit simetride
1 ay gece gündüz kullan dedi. Çok uyuz bisi ya . Var mı kullanan ? Zaten hepsini sıfır olarak sokamıyorum burnuma
Ben sadece gece kullanıyorum :)Evet banada verdi derin ince cokme olmadin diye 1 ay gece gunduz 3 ay gece kullan dedi sabaha karsi burnumdan dusuyo![]()
Ben antibiyotikli merhemi suruyorum kac numara bilmiyorumda onceden dusmuyodu 1 ay dir dusuyo sabaha karsiBen sadece gece kullanıyorum :)
Nasıl düşüyor ki? Ben de öyle bisi olmuyor Öyle kolay düşen bisi de degil. Üzerinde 2 numara yazıyor
Bu arada ben içine sokarken burun nemlendirici kullanıyorum
Yağlı olduğu için çok kolay gırıyor
Siz bayadır kullanıyorsunuzBen antibiyotikli merhemi suruyorum kac numara bilmiyorumda onceden dusmuyodu 1 ay dir dusuyo sabaha karsi![]()
Iyi yapmissinizSiz bayadır kullanıyorsunuz
Ben de antibiyotikli kremle yaptim önce. Somra aklıma burun nemlendirici geldi. Yağlı bisi. O daha kolay oluyor .
Doktor vermişti bitmemişti.
19 gün olmuş:)Iyi yapmissinizbu arada kacinci gun oldu nasilsiniz
Masallahh zaman geciyo valla19 gün olmuş:)
Geceleri de etkili olacağını dusunuyorum aparatın. Belki 20 kişiden 4 ünün doktoru veriyor boyle bir şeyi. Siz çok iyi kullanmışsınız yapamam o sekilde
Gayet iyiyim. Yazlığa geldim kocaman şapka aldım kendime güneşten burnum korunsun diye. Denize de girmedim bisi olur diye
Belki bugün girerim bilmiyorum
Çoğu kişi para vermişMasallahh zaman geciyo valla
Ben ise gelirken gunduzleri bile takmistim simdi gece devam 350 tl verdim bide bosa gitmesin diyede takip dururum artik
Iyi olmaniza sevindimm![]()
Fazla ama burda birisi 600 tlden bahsediyodu sukrettim yine 350 yeÇoğu kişi para vermiş
Doktorum ücretsiz verdi bana aparatı.
Öyle bir şeye 350 cok fazla![]()
Çoğu kişi para vermiş
Doktorum ücretsiz verdi bana aparatı.
Öyle bir şeye 350 cok fazla![]()
Geri vermek miAmeliyat olacağım doktora muayene olmaya gittiğimde orada bekleyen bir hastaya da ücretsiz vermişti doktor ama geri getirmek şartıyla :) sterilize edip kullanıyorlarmış tekrar sanırım