Bir iki haftalık ameliyatlılar buraya 😊

Selam kızlar, doktorum burun delikleri icin diye bir sekıllendırı aparat verdi.
Bu arada burun deliklerım eşit simetride

1 ay gece gündüz kullan dedi. Çok uyuz bisi ya . Var mı kullanan ? Zaten hepsini sıfır olarak sokamıyorum burnuma

Son düzenleme:
Üç ay demişim ama 2.5 ay olmuş , kafam iyice karıştı 😁 doktorum sanırım 6 hafta önce gördü. O zaman daha şişti. O yamuk olmadığını ve şekli hakkında yorum yapmak için daha erken olduğunu söyledi, 6 qy dedi. Ama ben çevremde ameliyattan sonra egiklik yamukluk, ödem gibi sorunları çok yaşayan görmüyorum.en büyük korkum bunun geçici birşey olmaması. Çünkü bence belli oluyor, benim ameliyat öncesi burnum önden çok güzeldi. Yandan sadece bir hafif kemer vardı. Pişmanlık hissi. Çok kötü. Umarım yakın zamanda geçer. En büyük tesellim sağ taraftaki ödem, eğik görünmesine o sebep oluyor gibi.

1 ay gece gündüz kullan dedi. Çok uyuz bisi ya . Var mı kullanan ? Zaten hepsini sıfır olarak sokamıyorum burnuma
Ben ilk defa duydum açıkçası, burun deliklerin simetrik ise neden ihtiyaç duydu ki

Kızlar ameliyat sonrası 7 gün evde olacağım. Normalde 7 gün evde olunca yapılacak bir sürü şey oluyor ama ameliyatlıyken sürekli yatakta mı oturur vaziyette mi duracağım :)) 7 gün boyunca canım sıkılır biliyorum :) Mesela dışarı çıkıp hava alabilir miyim, kitap okuyup, dizi, film izleyebilir miyim?

Kızlar ameliyat sonrası 7 gün evde olacağım. Normalde 7 gün evde olunca yapılacak bir sürü şey oluyor ama ameliyatlıyken sürekli yatakta mı oturur vaziyette mi duracağım :)) 7 gün boyunca canım sıkılır biliyorum :) Mesela dışarı çıkıp hava alabilir miyim, kitap okuyup, dizi, film izleyebilir miyim?
Hepsini yapabilirsiniz, ben çok rahat kitap okudum, film izledim. Dışarı pek çıkmadım ama çıkılmayacak gibi değil :)

Ben de öyle düşünüyordum ama insanın uykusu öyle geliyor ki, yataktan çıkmak istemiyordum. Yine de 3. günden sonra dışarıda yürüyüşe çıktım her gün. Alçı olduğu için maske takmak da kolay oluyordu. Film, dizi vs olur da ev işi yapilamiyor pek

Evet banada verdi derin ince cokme olmadin diye 1 ay gece gunduz 3 ay gece kullan dedi sabaha karsi burnumdan dusuyo 🤣

Evet banada verdi derin ince cokme olmadin diye 1 ay gece gunduz 3 ay gece kullan dedi sabaha karsi burnumdan dusuyo 🤣
Ben sadece gece kullanıyorum :)
Nasıl düşüyor ki? Ben de öyle bisi olmuyor Öyle kolay düşen bisi de degil. Üzerinde 2 numara yazıyor

Bu arada ben içine sokarken burun nemlendirici kullanıyorum
Yağlı olduğu için çok kolay gırıyor

Ben sadece gece kullanıyorum :)
Nasıl düşüyor ki? Ben de öyle bisi olmuyor Öyle kolay düşen bisi de degil. Üzerinde 2 numara yazıyor

Bu arada ben içine sokarken burun nemlendirici kullanıyorum
Yağlı olduğu için çok kolay gırıyor
Ben antibiyotikli merhemi suruyorum kac numara bilmiyorumda onceden dusmuyodu 1 ay dir dusuyo sabaha karsi 🙄

Iyi yapmissiniz🥰 bu arada kacinci gun oldu nasilsiniz
19 gün olmuş:)
Geceleri de etkili olacağını dusunuyorum aparatın. Belki 20 kişiden 4 ünün doktoru veriyor boyle bir şeyi. Siz çok iyi kullanmışsınız yapamam o sekilde 😂

Gayet iyiyim. Yazlığa geldim kocaman şapka aldım kendime güneşten burnum korunsun diye. Denize de girmedim bisi olur diye 😀
Belki bugün girerim bilmiyorum

19 gün olmuş:)
Geceleri de etkili olacağını dusunuyorum aparatın. Belki 20 kişiden 4 ünün doktoru veriyor boyle bir şeyi. Siz çok iyi kullanmışsınız yapamam o sekilde 😂

Gayet iyiyim. Yazlığa geldim kocaman şapka aldım kendime güneşten burnum korunsun diye. Denize de girmedim bisi olur diye 😀
Belki bugün girerim bilmiyorum
Masallahh zaman geciyo valla
Ben ise gelirken gunduzleri bile takmistim simdi gece devam 350 tl verdim bide bosa gitmesin diyede takip dururum artik😆
Iyi olmaniza sevindimm😍

Kızlar burun estetiği için doktorun verdiği raporun ödemesini yapıyor mu Sgk ? Estetik olduğu için karşılamıyor diye okudum sanki bir yerde..

Çoğu kişi para vermiş
Doktorum ücretsiz verdi bana aparatı.
Öyle bir şeye 350 cok fazla 😀

Ameliyat olacağım doktora muayene olmaya gittiğimde orada bekleyen bir hastaya da ücretsiz vermişti doktor ama geri getirmek şartıyla :) sterilize edip kullanıyorlarmış tekrar sanırım

Herkese merhaba, 17 gün önce ameliyat oldum. Son 3-4 gündür kızarıklık vardı doktora gittiğimde egzama olmuşsun dedi. Sadece sabun ve su ile yıka dedi. Evet yapıyorum ama daha da kızarıyor, inanılmaz yağ birikiyor kaş bölgesinde. Siz hangi tür sabun kullanıyorsunuz? Ve bu durumu yaşayan oldu mu? Biraz uzun oldu ama teşekkür ederim :)

Back
X