Nasılsınız sıze ozel mesaj atmaya calıstım ama olmadıGeri vermek midaha neler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız sıze ozel mesaj atmaya calıstım ama olmadıGeri vermek midaha neler
Merhaba, gayet iyiyim. Ağrım sızım hicbir şeyim olmadı.Nasılsınız sıze ozel mesaj atmaya calıstım ama olmadısurec nasıl gecıyor sıkıntınız yok sanırım boyle devam etsın ınsallah
Bende okullar acılınca cızım ve tekrar gorusmek ıcın randevu alıcam ahmet beye
Ben bee beautynin aloe vera ve salatalıklı yüz temizleme sütünü pamuk ile kullanıyorum, bugün ilk defa yüz temizleme jeliyle yıkayabildim. Egzama problemi de yaşamadım, umarım geçer kaşıntı yapıyor galiba.Herkese merhaba, 17 gün önce ameliyat oldum. Son 3-4 gündür kızarıklık vardı doktora gittiğimde egzama olmuşsun dedi. Sadece sabun ve su ile yıka dedi. Evet yapıyorum ama daha da kızarıyor, inanılmaz yağ birikiyor kaş bölgesinde. Siz hangi tür sabun kullanıyorsunuz? Ve bu durumu yaşayan oldu mu? Biraz uzun oldu ama teşekkür ederim :)
Evet maalesef ucunu kucultmemıs benım doktorum dolayısı ıle top gıbı buyuk ve kalkık ucunu bıraz zarıf yapsaydı belkı takılmazdım ama bu sekıl hıc ıcıme sınmedı bır yıl oldu bı oh dıyemedım yanı ahmet bey sadece ucuna dokunucaz dedıgı ıcın aklıma yatıyoMerhaba, gayet iyiyim. Ağrım sızım hicbir şeyim olmadı.
Şuan en sancılı sürecin geçmesini bekliyorum burun şişliklerının5 ay gecer insallah. .
Sizin adınıza üzüldüm açıkçası dah 1 sene olmuş amelıuat olalı
Ve tekrar olmayı düşünüyorsunuz
Siz sanırım kalkıklıgından sıkayetcıydınız
Tekrar o strese girmek...Evet maalesef ucunu kucultmemıs benım doktorum dolayısı ıle top gıbı buyuk ve kalkık ucunu bıraz zarıf yapsaydı belkı takılmazdım ama bu sekıl hıc ıcıme sınmedı bır yıl oldu bı oh dıyemedım yanı ahmet bey sadece ucuna dokunucaz dedıgı ıcın aklıma yatıyo
Sormayın tam ıyılestım bıttı derken aynı surec benıde korkutuo ama bu halıyle sureklı aklımda keske bole olmasaydı dıryasayacagıma tekrar yasım o surecı dıorum artık belkı sadece uc olursa daha kolay gecebılır dıorum ama bellıde olmaz tabı kendı doktorum da mudahele ederım ıstersen dedı ama onun estetık gozu bnı dusunduruo artık 15000 e olmustumTekrar o strese girmek...
Ve dünya para harcamış olacaksınız
İlk ameliyatınızı kaça oldunuz?
Ahmet bey ne dedi fiyat olarak?Sormayın tam ıyılestım bıttı derken aynı surec benıde korkutuo ama bu halıyle sureklı aklımda keske bole olmasaydı dıryasayacagıma tekrar yasım o surecı dıorum artık belkı sadece uc olursa daha kolay gecebılır dıorum ama bellıde olmaz tabı kendı doktorum da mudahele ederım ıstersen dedı ama onun estetık gozu bnı dusunduruo artık 15000 e olmustum
Hesaplamam gereklı sadece uc operasyonu olucagı ıcın dedı cızımde yapmadı ıste kendı doktorunuza neden duzeltmıosunuz bu cok kucuk bı operasyon dedı kendınce haklı ve cok durust bı davranıs bence ama maalesef guvenmıyorum ıste kesın doktorunuzla devam etmeme kararı alırsanız o zaman cızım ve fıyat ıcın tekrar goruselım demıstıAhmet bey ne dedi fiyat olarak?
Evet bence de çok dürüst biriHesaplamam gereklı sadece uc operasyonu olucagı ıcın dedı cızımde yapmadı ıste kendı doktorunuza neden duzeltmıosunuz bu cok kucuk bı operasyon dedı kendınce haklı ve cok durust bı davranıs bence ama maalesef guvenmıyorum ıste kesın doktorunuzla devam etmeme kararı alırsanız o zaman cızım ve fıyat ıcın tekrar goruselım demıstı
Kendinizin gitmesi yeterliKızlarrrrrr, pazartesi günü aksilik olmazsa ameliyatım var. Şunu mutlaka yanında götürmelisin dediğiniz bir şey var mı? :))
Peki hazır burun amelıyatı olmuşken
Yanında bir de lıp lift olmama pişmanlıkgıma ne demelı![]()
Öyle bir durum varsa kesinlikle düşününBen de kbb doktoru acaba ameliyata girmişken benlerimi de alır mı diye düşünüyorum![]()
Kesinlikle düğmeli pijama ve eğer devlette olacaksanız yanınıza buz jeli ve bol bol sıvı tüketebileceğiniz şeyler alın.Kızlarrrrrr, pazartesi günü aksilik olmazsa ameliyatım var. Şunu mutlaka yanında götürmelisin dediğiniz bir şey var mı? :))
Burnunuzda alçı, bant vs. yoksa her gün alabilirsiniz diye biliyorum.. Tabi çok sıcak su olmaması gerek.Kızlar, yaz ayındayız malum. Haftada iki kere duş alsak bır sıkıntı olur mu? Bugün 25. günüm bu arada
Yüz şeklimizle mi alakalıymış ? Öyleyse baştan uyarmaları gerekmez mi? Şuan benim burnumun kanatları da öyle biri aşağıda biri yukarıda haliyle delikleri de etkiliyor. Hem de öyle böyle bir asimetri. Doktor bana şişliktendir 3 ay sonra inecek dedi. Ne kadar doğru yani? Kafayı yemelik..Öncelikle ameliyatınız kolay geçer inşallah. Bahsettiğim şey burun delikleri değil. Burnumuzun iki kanadından bahsediyorum. Önceden de varmış bu durum ama burnumun şeklinden dolayı hiç belli etmiyormuş doktor öyle dedi. Yeni burnumu birkaç saniye görebildim zaten ama moralim çok bozuldu dediğim gibi.